Welcome Guest ( Log In | Register )

Additional command line problem with "comment", help needed
post Jan 18 2013, 20:02
Post #1

Group: Members
Posts: 19
Joined: 4-January 12
Member No.: 96236

Hi, this is my EAC additional command line in compression options:

-V -8 -T "artist=%artist%" -T "title=%title%" -T "album=%albumtitle%" -T "date=%year%" -T "tracknumber=%tracknr2%" -T "genre=%genre%" %source%

It works perfect, but I wanted to add the "comment" parameter as well, and have made this change:

-V -8 -T "artist=%artist%" -T "title=%title%" -T "album=%albumtitle%" -T "date=%year%" -T "tracknumber=%tracknr2%" -T "genre=%genre%" -T "comment=%comment%" %source%

But nothing happens, after the ripping process the "comment" field in the created tag remains blank. The test encoder function returns no error. What am I doing wrong?

This post has been edited by hydrogenxx: Jan 18 2013, 20:02
Go to the top of the page
+Quote Post
Start new topic
post Jan 18 2013, 23:02
Post #2

Group: Super Moderator
Posts: 11155
Joined: 1-April 04
From: Northern California
Member No.: 13167

Why "--no-replay-gain"? Isn't RG added only when asked?

Your eyes cannot hear.
Go to the top of the page
+Quote Post
post Jan 19 2013, 11:24
Post #3

Group: Developer
Posts: 1455
Joined: 4-May 04
From: France
Member No.: 13875

QUOTE (greynol @ Jan 18 2013, 23:02) *
Why "--no-replay-gain"? Isn't RG added only when asked?

That's correct, --no-replay-gain is not needed. It is with LAME that --noreplaygain is useful (it makes encoding slightly faster and avoids computing values that won't get read by most players).

See my profile for measurements, tools and recommendations.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th October 2015 - 09:37