IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Additional command line problem with "comment", help needed
hydrogenxx
post Jan 18 2013, 20:02
Post #1





Group: Members
Posts: 19
Joined: 4-January 12
Member No.: 96236



Hi, this is my EAC additional command line in compression options:

-V -8 -T "artist=%artist%" -T "title=%title%" -T "album=%albumtitle%" -T "date=%year%" -T "tracknumber=%tracknr2%" -T "genre=%genre%" %source%


It works perfect, but I wanted to add the "comment" parameter as well, and have made this change:

-V -8 -T "artist=%artist%" -T "title=%title%" -T "album=%albumtitle%" -T "date=%year%" -T "tracknumber=%tracknr2%" -T "genre=%genre%" -T "comment=%comment%" %source%


But nothing happens, after the ripping process the "comment" field in the created tag remains blank. The test encoder function returns no error. What am I doing wrong?

This post has been edited by hydrogenxx: Jan 18 2013, 20:02
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hydrogenxx
post Jan 18 2013, 21:20
Post #2





Group: Members
Posts: 19
Joined: 4-January 12
Member No.: 96236



This is what the command line looks now:

-V -8 -T "artist=%artist%" -T "title=%title%" -T "album=%albumtitle%" -T "date=%year%" -T "tracknumber=%tracknr2%" -T "genre=%genre%" -T "comment=%comment%" %source% -o %dest%


this is what the Encoder test shows in the result:

C:\Program Files\FLAC\flac.exe -V -8 -T "artist=Track Artist" -T "title=Track Title" -T "album=CD Title" -T "date=1999" -T "tracknumber=05" -T "genre=Drum Solo" -T "comment=" "etmp)!58).wav" -o "etmp)!58).flac"


No error, but notice how the comment field is empty again.


EDIT: I don't use ID3 tag with FLAC.

This post has been edited by hydrogenxx: Jan 18 2013, 21:32
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2014 - 10:34