IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

Can output device be toggled in less than 4 steps?
geb
post Nov 11 2012, 01:16
Post #1





Group: Members
Posts: 23
Joined: 9-November 12
Member No.: 104409



I use Foobar for USB and for soundcard applications. I often switch back and forth.
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Sandrine
post Nov 11 2012, 10:55
Post #2





Group: Members
Posts: 319
Joined: 2-July 10
Member No.: 81991



1. Shift-Click -> MENU PLAYBACK / OUTPUT DEVICES (mouseover)
2. Select Device

I count 2 clicks smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
fbuser
post Nov 11 2012, 11:12
Post #3





Group: Developer
Posts: 675
Joined: 26-September 07
Member No.: 47369



QUOTE (Sandrine @ Nov 11 2012, 10:55) *
1. Shift-Click -> MENU PLAYBACK / OUTPUT DEVICES (mouseover)
2. Select Device

I count 2 clicks smile.gif
Both actions require two clicks wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandrine
post Nov 13 2012, 20:58
Post #4





Group: Members
Posts: 319
Joined: 2-July 10
Member No.: 81991



QUOTE (fbuser @ Nov 11 2012, 12:12) *
QUOTE (Sandrine @ Nov 11 2012, 10:55) *
1. Shift-Click -> MENU PLAYBACK / OUTPUT DEVICES (mouseover) 2. Select Device I count 2 clicks smile.gif
Both actions require two clicks wink.gif

In total, yes. Not sure what you would be counting otherwise... moving the mouse?

Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2014 - 18:49