IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Having trouble with Lame 3.99 and Audiograbber in W7 64-bit
Tjukken
post Oct 15 2012, 16:24
Post #1





Group: Members
Posts: 9
Joined: 15-October 12
Member No.: 103872



I have used lame together with Audiograbber some time on my old XP machine. And usaly on 320 kbps.

Now i downloaded latest lame the 3.99 on my new Wy 64bit pc. And i can only find 128 kbps here.
Ofc right now im making for my phone, so 128 kbps is good for that.


But think its strange that coding to 320 kbps is gone.
and reading on forum, indicates that it shud be possible with 320 kbps.

Tho i think i choos 64bit when download, maby i shud use 32 bit? even if computer and os is 64 bit?
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
greynol
post Oct 15 2012, 18:50
Post #2





Group: Super Moderator
Posts: 10000
Joined: 1-April 04
From: San Francisco
Member No.: 13167



It seems clear to me that this has nothing to do with Lame and as such I am going to edit the topic title and move the discussion to a more appropriate forum.


--------------------
Concern trolls: not a myth.
Go to the top of the page
+Quote Post
Tjukken
post Oct 15 2012, 19:19
Post #3





Group: Members
Posts: 9
Joined: 15-October 12
Member No.: 103872



QUOTE (greynol @ Oct 15 2012, 19:50) *
It seems clear to me that this has nothing to do with Lame and as such I am going to edit the topic title and move the discussion to a more appropriate forum.



It is the lame encoder that is the problem, sins Audiograbber is using the lame encoder. And i have installed the Lame encoder according to lame instructions.

audiograber is working perfekt

And i have absolutely no problems with my hardware.

This post has been edited by Tjukken: Oct 15 2012, 19:22
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 20:01