IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Noise between tracks form PC
NickD
post Oct 3 2012, 23:05
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-October 12
Member No.: 103590



Hi all:

Using foo bar or VLC I get the same results. That is when i change tracks there is a loud static noise that comes out for amoment before the track plays. If i let the playlist roll theres no issue between tracks. Im running an Asus m3n deluxe using the coaxial cable to my DAC. Toslink does the same.

Ideas? Spund slike something is in a buffer and getting flushed out before the song starts. Just a guess.
Go to the top of the page
+Quote Post
lvqcl
post Oct 3 2012, 23:16
Post #2





Group: Developer
Posts: 3363
Joined: 2-December 07
Member No.: 49183



Do you send DTS or AC3 over coax cable?
Go to the top of the page
+Quote Post
NickD
post Oct 4 2012, 02:45
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-October 12
Member No.: 103590



LPCM using the realtek audio drivers in foobar. WASAPI driver doenst help. The DAC is Cary 303/200. When playing through computer speakers there isnt a problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
hlloyge
post Oct 4 2012, 08:41
Post #4





Group: Members
Posts: 695
Joined: 10-January 06
From: Zagreb
Member No.: 27018



Can you send anything else, just for test? DTS, AC3?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st August 2014 - 00:22