IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
rebuild database files? + windows 8 drag&drop (playlist)
maynak00
post Sep 7 2012, 07:07
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-May 11
Member No.: 90311



how to rebuild database files in %AppData%\foobar2000 ? (without lost settings,plugins,playlist)
please help.

i reinstalled windows 7 to windows 8
copied all foobar profile folder + program files folder to windows 8. now drag and drop not possible in playlist(windows file explorer to foobar's playlist)
please help.

foobar2000 v1.1.15 beta 1,default user interface,w8 enterprise x64

problem solved now smile.gif. if persist again, i will write.
sorry for my English

This post has been edited by maynak00: Sep 7 2012, 07:40
Go to the top of the page
+Quote Post
A_Man_Eating_Duc...
post Sep 7 2012, 08:18
Post #2





Group: Members
Posts: 933
Joined: 21-December 01
From: New Zealand
Member No.: 705



Nothing annoys me more than this.

Can you please tell us how you fixed it?


--------------------
Who are you and how did you get in here ?
I'm a locksmith, I'm a locksmith.
Go to the top of the page
+Quote Post
maynak00
post Sep 7 2012, 09:18
Post #3





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-May 11
Member No.: 90311



QUOTE (A_Man_Eating_Duck @ Sep 7 2012, 09:18) *
Nothing annoys me more than this.

Can you please tell us how you fixed it?

disabling UAC with win8 options didn't help me. disabled UAC with TweakNow PowerPack 2012.resetted potplayer settings.after potplayer x64 regged with old reg file.
now foobar2000 & foo_w7shell.dll + winrar x64 + potplayer 32bit & 64bit + VLC working without drag&drop problem.

1 problem atm with ASIO. Allow Pull Mode (WaveRT) buggy /not good sound sometimes.
with WASAPI sound good.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2014 - 07:06