IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Is there a limit of 5 UI in foobar v1.1.13 ?, Pls help me....
Alangar
post Jun 27 2012, 19:06
Post #1





Group: Members
Posts: 5
Joined: 27-June 12
Member No.: 101036



I am a newbie and very much in to using Foobar v1.1.13 (I think the latest version)

Is there a limit of 5 UI in foobar v1.1.13 ???

I have added
Facets
Libary viewer
Album art 1
Album art 2
Visualisations.


The problem i face is, i am not able to add more UI. I can only replace the existing UI ? Cant i design the UI Area as i wish ?
So is there a limit in adding UI ? I need to add two or more UI...

Also i wanted more themes, i am not getting proper web sites links. Pls pls help me ...

Alangar M

This post has been edited by Alangar: Jun 27 2012, 19:28
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreasvb
post Jun 27 2012, 19:59
Post #2





Group: Members
Posts: 1340
Joined: 6-March 04
From: Sweden
Member No.: 12509



Just replace something with a Splitter.


--------------------
Windows 8.1u1 Pro x64 Media Center // foobar2000 1.3.5
Go to the top of the page
+Quote Post
Alangar
post Jun 27 2012, 20:04
Post #3





Group: Members
Posts: 5
Joined: 27-June 12
Member No.: 101036



QUOTE (Andreasvb @ Jun 27 2012, 20:59) *
Just replace something with a Splitter.


Thanks dude...


Also, one quick question....

In the facets, i have added a new column named "Mood", but when i select a particular mood, the other columns in the Facets do not filter / arrange according to the option i select.
The columns like genre, album just stays static and not dynamic.

Pls help me, what change or tweak should i make ?

Alangar M

Go to the top of the page
+Quote Post
q-stankovic
post Jun 27 2012, 21:31
Post #4





Group: Members
Posts: 1743
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



Can it be that the mood-facet is the last pane in your layout? What happens if you click a genre?
More information would be helpful - for you and potebtial helpers!

This post has been edited by q-stankovic: Jun 27 2012, 21:32


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post
Alangar
post Jun 27 2012, 21:36
Post #5





Group: Members
Posts: 5
Joined: 27-June 12
Member No.: 101036



QUOTE (q-stankovic @ Jun 27 2012, 22:31) *
Can it be that the mood-facet is the last pane in your layout? What happens if you click a genre?
More information would be helpful - for you and potebtial helpers!


Thanks a ton, i moved the mood pane to first and the problem solved... rolleyes.gif

Thank you so much for your support !!!

Alan
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 07:30