IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
How do I incorporate album list into the interface, to appear as one?, [moved from Support; read its rules]
maniacal
post Jun 13 2012, 12:43
Post #1





Group: Members
Posts: 48
Joined: 8-March 12
Member No.: 97656



I apologize in advance if this is already posted somewhere. i have foo on 3 computers and one has the album listings incorporated right into the player and i cannot figure out if its some component i downloaded or how it is how it is. on another PC its totally separate from the player/interface. i know this has to be a boneheaded question. how do i get it incorporated into the player? it seems better that way instead of having to always click on album list...do whats necessary and click back off of it. thanx for any and all assistance.
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jun 13 2012, 13:06
Post #2





Group: Members
Posts: 4469
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...ut_Editing_Mode

Go to the top of the page
+Quote Post
maniacal
post Jun 13 2012, 13:11
Post #3





Group: Members
Posts: 48
Joined: 8-March 12
Member No.: 97656



QUOTE (maniacal @ Jun 13 2012, 13:43) *
I apologize in advance if this is already posted somewhere. i have foo on 3 computers and one has the album listings incorporated right into the player and i cannot figure out if its some component i downloaded or how it is how it is. on another PC its totally separate from the player/interface. i know this has to be a boneheaded question. how do i get it incorporated into the player? it seems better that way instead of having to always click on album list...do whats necessary and click back off of it. thanx for any and all assistance.

thanx much
Go to the top of the page
+Quote Post
maniacal
post Jun 17 2012, 01:01
Post #4





Group: Members
Posts: 48
Joined: 8-March 12
Member No.: 97656



QUOTE (marc2003 @ Jun 13 2012, 14:06) *

actually this did not help at all. in one lap top the library album list opens up right in the interface on the left hand side. in the other lap top it opens up in a separate window and its driving me nuts. i dont recall how i did it...was it during the original install/options possibly? again..am i the only one with this question? i have checked my components for different apps/options. looks the same. i dont get it.
Go to the top of the page
+Quote Post
maniacal
post Jun 17 2012, 01:10
Post #5





Group: Members
Posts: 48
Joined: 8-March 12
Member No.: 97656



QUOTE (marc2003 @ Jun 13 2012, 14:06) *

http://www.head-fi.org/a/foobar2000-a-guide-to-set-up

this link shows it incorporated..and its how my one lap top is configured...the other is in a separate window....i just cannot figure why
Go to the top of the page
+Quote Post
maniacal
post Jun 17 2012, 01:15
Post #6





Group: Members
Posts: 48
Joined: 8-March 12
Member No.: 97656



QUOTE (marc2003 @ Jun 13 2012, 14:06) *

got it..click on default user interface and quick set up..and then select till it looks like what u want....
Go to the top of the page
+Quote Post
tpijag
post Jun 17 2012, 01:24
Post #7





Group: Members
Posts: 2352
Joined: 19-May 08
Member No.: 53637



One of the laptops has a splitter that split your foobar2000 into two panels. One probably has a playlist viewer and the other has the album list.

Re-read the link given to you. Elements are added to the interface by going into layout edit mode. There are also many threads about this. You could start with a simple search
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2014 - 08:57