IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Hydrogenaudio Forum Rules

- No Warez. This includes warez links, cracks and/or requests for help in getting illegal software or copyrighted music tracks!
- No Spamming or Trolling on the boards, this includes useless posts, trying to only increase post count or trying to deliberately create a flame war.
- No Hateful or Disrespectful posts. This includes: bashing, name-calling or insults directed at a board member.
- Click here for complete Hydrogenaudio Terms of Service

 
Reply to this topicStart new topic
[fixed] From: Are KEF-IQ30 adequate for my bedroom? And how can I amp , From Topic ID: 95090
db1989
post May 21 2012, 20:51
Post #1





Group: Super Moderator
Posts: 5275
Joined: 23-June 06
Member No.: 32180



Welcome!

QUOTE (eduardokbb @ May 21 2012, 20:47) *
This is my first topic and I hope I didn't placed it in the wrong section. If I did, please move it to the right section and I'm really sorry for that inconvenience, but I had not find a better place.
Moving to Audio Hardware . . . wink.gif

The picture of your desktop is not showing; are you sure you added it?

Lastly, your English is better than you think it is. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
eduardokbb
post May 21 2012, 20:54
Post #2





Group: Members
Posts: 15
Joined: 28-April 12
From: Porto Alegre, RS
Member No.: 99294



Oh, db1989, sorry for that inconvenience. I should have noticed that audio hardware was a better option to post it, haha! I really beg your pardon. Well, I can see it here. The image is posted, but I'll edit posting the direct link below the image so those who can't see in the topic will be able to open in another tab. Thanks for fast help here.

This post has been edited by eduardokbb: May 21 2012, 20:56
Go to the top of the page
+Quote Post
db1989
post May 21 2012, 21:01
Post #3





Group: Super Moderator
Posts: 5275
Joined: 23-June 06
Member No.: 32180



Glad to help! It's no problem.
I can see the link you just added, but I cannot see the image itself. You can add it this way:
CODE
[img]http://your.site/yourimage.png[/img]
Go to the top of the page
+Quote Post
eduardokbb
post May 21 2012, 21:05
Post #4





Group: Members
Posts: 15
Joined: 28-April 12
From: Porto Alegre, RS
Member No.: 99294



QUOTE (db1989 @ May 21 2012, 17:01) *
Glad to help! It's no problem.
I can see the link you just added, but I cannot see the image itself. You can add it this way:
CODE
[img]http://your.site/yourimage.png[/img]


Look how I exactly posted:
QUOTE
Below is a picture of my desktable
CODE
[img]http://s17.postimage.org/aqtjy8aod/IMG_9344.jpg[/img]

I think it should be right unless the [img] function doesn't work with jpg images.

This post has been edited by eduardokbb: May 21 2012, 21:05
Go to the top of the page
+Quote Post
db1989
post May 21 2012, 21:13
Post #5





Group: Super Moderator
Posts: 5275
Joined: 23-June 06
Member No.: 32180



You're totally right: the img code was there but did not work. This was not because the image was a JPG but rather because the hosting site was doing all kinds of shenanigans with different links and dynamic mapping thereof. I figured it out and have changed the link in the first post to one that works.

This post has been edited by db1989: May 21 2012, 21:19
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2014 - 10:07