IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Hydrogenaudio Forum Rules

- No Warez. This includes warez links, cracks and/or requests for help in getting illegal software or copyrighted music tracks!
- No Spamming or Trolling on the boards, this includes useless posts, trying to only increase post count or trying to deliberately create a flame war.
- No Hateful or Disrespectful posts. This includes: bashing, name-calling or insults directed at a board member.
- Click here for complete Hydrogenaudio Terms of Service

 
Reply to this topicStart new topic
[TOS #5 (of the massive variety)] From: ID3 Tags Disappearing in Explo, From Topic ID: 95049
_Anonymous
post May 20 2012, 08:27
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 19-May 12
From: Beijing
Member No.: 99979



QUOTE (Flameo @ May 19 2012, 08:06) *
So, I've had this issue forever now, though I never had it with any other players which is why I'm sure it's Foobar.

Basically, after listening to a song, sometimes at random it will remove the MP3's tags from appearing in windows explorer.
The tags are still actually there though, then to fix it I have to open the album in MP3Tag and just click save, the tags will then appear as normal.
http://dl.dropbox.com/u/24554445/Images/Tags.jpg

It's not a massive issue, but still a little annoying. Here's my components in case these are to blame rather than Foobar itself.
http://dl.dropbox.com/u/24554445/Images/Components.jpg

Thanks.




HI,i have a problem here.
It seems that i have no right to start a topic under column foobar2000.
So I came here for your help.
I have used the foo_ui_columns component,but i cannot display my Albums in the screen.

How can i solve it?(My version is the latest beta)
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 18:41