IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Problem with foo_airplay
Lutz3D
post May 6 2012, 12:30
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-May 12
Member No.: 99423



Hi all,

I'm not sure where to post my issue, because in the plugin forum there is no thread for this plugin yet. So if it's wrong here please move it.

I've got a problem with my foobar and the plugin foo_airplay to send my music wireless to the apple airport express from my notebook.

When I activate the plugin under "Playback - Airplay" and choose my airport and press play nothing happens. When i look into the airport utility i see the following errormessage: "AirTunes stream from 192.168.X.X start." and then "AirTunes time sync receiver error: -6710"

But when I want to test it with Itunes und choose there my Airport everything works fine.

Even on my normal PC, which is connected wired to the network, it works fine with Foobar and the plugin foo_airplay.

So the combination of Laptop + Foobar + foo_airplay doesn't work, but the combination of Laptop+Itunes does work and also the combination of PC+Foobar+foo_airplay does work very good.

So actually it works on my Laptop but i don't want to use Itunes, Foobar is much more comfortable for me and i don't want to miss it.

Does anyone have a solution or a suggestion to fix my problem?

If you need more information don't hesitate to ask me.

Lutz
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
q-stankovic
post May 6 2012, 14:41
Post #2





Group: Members
Posts: 1743
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



I believe it is more probable to get help on the blog of the author who doesn't participate on the forum here.


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 09:34