IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Foobar 1.1.11 Ramdisk plugin problems. Thanks., leak memory, not support cue, may a bugs....
johnnyz
post Feb 8 2012, 10:58
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 8-February 12
Member No.: 97007



Thanks the Ramdisk plugin ok for lags audio on higher disk active time. but , I test(foobar portable mode) has some problems. please check and fix:

1. Not support cue, when I add or send to ram with (flac and cue)-I also try play on Ram-disk content. show me the error box:
Unable to open item for playback (Unsupported format or corrupted file):
"RAM-Disk:Audio_Test.cue" / index: 2

2.
when i closed the foobar program, Ram-disk content auto remove the song on ram. i known that for release the ram. but hope the option , let user keep the content. and next time open foobar, 'auto' add back the song/music. that may delay the software open. so, has a 'option' let user choice is better.

3.
memory leak. I check the ram-disk not full release back the ram after remove the content or close the problems. please test and check about this.

ramdisk important for me. hope can fix the problems as soon as possible

many thanks the ramdisk plugin again. very nice.

sorry my bad english.

This post has been edited by johnnyz: Feb 8 2012, 11:01
Go to the top of the page
+Quote Post
johnnyz
post Feb 10 2012, 08:44
Post #2





Group: Members
Posts: 6
Joined: 8-February 12
Member No.: 97007



Sorry Add one:
hope has a option, don't pop up the Ram-disk content windows when send/add track to ram. thanks.

Hope can fix the problems.

This post has been edited by db1989: Feb 10 2012, 20:41
Reason for edit: deleting full quote of above post, pointlessly added below reply
Go to the top of the page
+Quote Post
johnnyz
post Feb 13 2012, 12:05
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 8-February 12
Member No.: 97007



ANybody can tell me is a bugs or not ? need improve or fix or not ? thanks. hope reply.
Go to the top of the page
+Quote Post
Forfit
post Feb 13 2012, 12:54
Post #4





Group: Members
Posts: 202
Joined: 11-April 09
Member No.: 68870



Where is the this Ramdisk plugin in Foobar 1.1.11?
Go to the top of the page
+Quote Post
db1989
post Feb 13 2012, 13:00
Post #5





Group: Super Moderator
Posts: 5275
Joined: 23-June 06
Member No.: 32180



The official components repository is a good place to start; there is a page for foo_ramdisk therein. Or you can read the thread that started it all.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2014 - 19:05