IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

.APE codec
rododor
post Feb 6 2012, 07:50
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-February 12
Member No.: 96958



Hey guys... how can I install the .ape codec ... or what can I do fow my foobar let me convert a .APE to a .FLAC or .WV or .MP3 .. thx biggrin.gif I'm a kinda of new with foobar
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 1)
smok3
post Feb 6 2012, 08:49
Post #2


A/V Moderator


Group: Moderator
Posts: 1730
Joined: 30-April 02
From: Slovenia
Member No.: 1922



http://www.foobar2000.org/components/view/foo_input_monkey


--------------------
PANIC: CPU 1: Cache Error (unrecoverable - dcache data) Eframe = 0x90000000208cf3b8
NOTICE - cpu 0 didn't dump TLB, may be hung
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2014 - 20:39