IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
JetAudio on PII XP laptop from 1998
AEN007
post Sep 10 2010, 09:34
Post #1





Group: Members
Posts: 23
Joined: 22-April 10
Member No.: 80062



I have an open JetAudio question hereĽ
http://www.jetaudio.com/forums/showthread.php?p=64692&
Any helpful replies/insights appreciated.
Thank you.
Regards,
AEN
Go to the top of the page
+Quote Post
AEN007
post Mar 1 2011, 20:35
Post #2





Group: Members
Posts: 23
Joined: 22-April 10
Member No.: 80062



1March2011
It seems I may have found the/a resolution to this 100% CPU usage problem with mp3s at less than 128&44.1 ...
Go to the top of the page
+Quote Post
AEN007
post Mar 14 2011, 20:03
Post #3





Group: Members
Posts: 23
Joined: 22-April 10
Member No.: 80062



No, the issue remains unresolved. I want to find a solution.
JA plays audio with DirectShow and video with DirectX.
JA plays videos at a lower CPU usage than JA plays mp3s that are not at 128x44.
This seems like a DirectX resampling problem?
Whatever this problem is, it is more pronounced on my PII.
Every mp3 player plays mp3s with lower bitrates & sampling rates
at lower CPU usage than mp3s with higher rates - except JetAudio.
It does not make sense that JA plays an avi file with audio at 32x24 at about 50% CPU usage
but plays back an mp3 at 32x24 at 99% CPU usage ...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2014 - 11:06