IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 21 22 23 24 25 >  
Reply to this topicStart new topic
[Not My Release] EsPlaylist
kt748
post Dec 6 2011, 14:23
Post #551





Group: Members
Posts: 16
Joined: 6-June 11
Member No.: 91284



QUOTE (im0not @ Jun 22 2011, 03:00) *
Author updates this plugin ones per month or two month for last few month. So you should wait.
Maybe he'll updates it, maybe not.


Since this post was 4.5 months ago, does anyone know for sure if development on this plugin has stopped or stalled?

There were a variety of requests/suggestions out there, notably a few people had suggested making it possible to use a $crlf() to permit a second line of text underneath the album covers (with the obvious intended effect of placing the artist name and the album name on two separate lines so as to avoid the album name being cut off).

This is a great plugin even if development is officially dead. Does anyone know if there's anything left in store?
Go to the top of the page
+Quote Post
Zilberlex
post Dec 6 2011, 15:34
Post #552





Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-December 11
Member No.: 95562



QUOTE (Emerelle @ Dec 6 2011, 13:46) *
That could be the restriction in editing files from Quicktagger - go to:
Preferences -> Tagging -> Quicktagger
There is an option how many track editings require a confirmation.

The preferences are sorted alphabetically and though it might be intimidating or confusing at first, most things can be changed there (also, take a look at the Advanced page: lots of "hidden" settings there too!
Another good starting point to search for info on the diverse components in foobar is here. You can click on most components which leads you to the respective documentation.

Hth smile.gif


Thank you very much once again, that cleared that bit out, and the url you gave me goes straight to my favorites. Nothing seems really intimidating for me, some is just things i had nothing to do with before trying foobar so im inexperienced(have it under a week enjoying every second and learning allot in the process)
Go to the top of the page
+Quote Post
Emerelle
post Dec 8 2011, 15:37
Post #553





Group: Members
Posts: 142
Joined: 3-November 11
Member No.: 94918



Zilberlex, I hear you smile.gif I was also hooked from the first minute I realized how powerful foobar is.
Especially EsPlaylist is one of my favourite addons, since the possibilities of the playlist views are so customizable: fixed view, layered view plus all the possibilities with custom info displayed. Also it comes with its own TF tags, these are mentioned in the included readme. A little difficult to understand, since 80% of the readme is japanese LOL, but worth while trying it out.

kt748, I am not around long enough to really know, but I cant imagine this developer disappears or drops development without any note. I could image he is just very busy at the moment. Thats just my personal idea, I have no contact with him.
Go to the top of the page
+Quote Post
kt748
post Dec 10 2011, 05:03
Post #554





Group: Members
Posts: 16
Joined: 6-June 11
Member No.: 91284



QUOTE (Emerelle @ Dec 8 2011, 10:37) *
kt748, I am not around long enough to really know, but I cant imagine this developer disappears or drops development without any note. I could image he is just very busy at the moment. Thats just my personal idea, I have no contact with him.


I hope you're right, this plugin is exceptional and with some final refinement, it could be perfect.
Go to the top of the page
+Quote Post
plissk3n
post Dec 12 2011, 12:32
Post #555





Group: Members
Posts: 46
Joined: 22-January 06
Member No.: 27284



QUOTE (qazws @ Dec 2 2011, 05:56) *
i have many song or album have Multiple Artist
and i tag artist tag use foobar' Multiple var
like artistname1;artistname1;artistname3

if i use %album artist% only can show have album' artist
if use %artist% will show "artistname1;artistname1;artistname3" name 1 group = =

so...
i can only group use %<artist>% or %<album artist>% (not %artist% or %album artist% This is not the same)

now
i can see all artistname1 artistname1 artistname3 on Different groups is ok

But a problem now

"Can not show artist image" sad.gif .........


Same problem here. Have you found a way to display the different artist images?
I've stored multiple artists in the %album artist% tag, like "Ella Fitzgerald; Louis Armstrong"

My artist images are in one directoy and have the name of the artists. So c:\...\Ella Fitzgerald.jpg and c:\...\Louis Armstrong.jpg

When using C:\...\%album artist%.jpg it doesn't work because there isn't a "Ella Fitzgerald, Louis Armstrong.jpg"
When using:
C:\...\$meta(album artist,0).jpg
C:\...\$meta(album artist,1).jpg
It displays the Ella Fitzgerald.jpg for both artists because it's both times true. I really don't know how to solve this problem. Any idea?


Also I got another problem with this great plugin I just started to discover. Because as you can see above I use multiple artists I have to activate the option: "Browse Library" beacuse multiple artists aren't supported for "Follow active playlist".
Now I do not understand the behaviour of the plugin anymore. When I set the behavior to "Play" it plays the song clicked but doesn't jump to the next song when it's over but stops.
I would like that it plays the next song also when I browsed to somewhere else. Any idea how I can realise this behaviour?!

Also since I switched to "Browse Library" every shortcut I use is activated with the song which is playling and not with the one selected.
So when I press alt+Enter to get into the property menu I get the property menu of the playing song and not the one I selected. To get to the properties menu of the selected song I have to use the mouse and use the contextmenu. Can I change this behaviour?!

I would be very gratefull for some answers. smile.gif

greetings plissk3n!
Go to the top of the page
+Quote Post
Katam
post Dec 20 2011, 12:06
Post #556





Group: Members
Posts: 2
Joined: 20-December 11
Member No.: 95925



Hello everyone! I've having trouble to get this totally working for me, I've came acrossed it with the Metro theme (Great one by the way) but the display is by square and i want it to be a simple list, see the screenshot ( http://imageshack.us/photo/my-images/525/sanstitrelxq.jpg/ ) for better understanding ^^. How can i do to get a simple artist list ? Thank you in advance !
Go to the top of the page
+Quote Post
Emerelle
post Dec 20 2011, 18:22
Post #557





Group: Members
Posts: 142
Joined: 3-November 11
Member No.: 94918



Katan, you have to right click into the panel and choose a display option of your liking.
Go to the top of the page
+Quote Post
godrick
post Jan 1 2012, 00:41
Post #558





Group: Members
Posts: 306
Joined: 31-December 10
Member No.: 86948



I am struggling with filtering my library and seeing the results in EsPlaylist - if anyone has any advice I'd appreciate it. I have EsPlaylist set to "browse library", and I've tried to filter my library view by using either Library>Search and entering a filter expression, or using the "filter search" toolbar and entering the same filtering expression.

When I try either approach with any filtering attempt, I do not see any filtering results in my "browse library" view or any other EsPlaylist view - I continue to see the unfiltered library at all levels of the library. I believe my filtering expressions have the correct syntax because the use of the same expressions in CUI without the use of EsPlaylist results in my expected results.

Is anyone else experiencing this in EsPlaylist, and if so, is there anything I'm doing incorrectly? If I'm not doing anything incorrectly, is there a workaround? thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jan 1 2012, 01:01
Post #559





Group: Members
Posts: 4453
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



you need to use the search box built-in to EsPlaylist if you want to filter the library view. right click>options>appearance>show search bar.
Go to the top of the page
+Quote Post
godrick
post Jan 1 2012, 01:27
Post #560





Group: Members
Posts: 306
Joined: 31-December 10
Member No.: 86948



That worked. Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
spuuunit
post Mar 18 2012, 20:33
Post #561





Group: Members
Posts: 62
Joined: 19-January 11
Member No.: 87437



Recently I've noticed that I no longer can write Space when searching (just typing while EsPlaylist is active). I've always been able to do this, but now when I for example type letter P, Space, P, then the search string becomes 'PP' and not 'P P'.

How does your EsPlaylist react when searching like this? Am I the only one experiencing this? unsure.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
kumbbl
post Jun 5 2012, 14:36
Post #562





Group: Members
Posts: 55
Joined: 6-June 06
Member No.: 31522



In the txt-file of esPlaylist there is a remark, that esplaylist is running with Windows Vista+... so: Are there restrictions when running with Foobar under Windows XP SP3 oder doesn't it work anyway?
Go to the top of the page
+Quote Post
ustas
post Jun 19 2012, 18:17
Post #563





Group: Members
Posts: 17
Joined: 27-January 11
Member No.: 87718



Hi, All.
Want to make string after each album in the list will displayed an editable value containing comments (%comment%) from CUE file, are is possible?

Regards,
ustas



--------------------
PEACE, Me.
Go to the top of the page
+Quote Post
Vomitus
post Sep 2 2012, 13:18
Post #564





Group: Members
Posts: 16
Joined: 24-February 07
From: UA, Kiev
Member No.: 40923



Hi, everyone.

I've updated some components (see update log) and EsPlaylist stopped showing 'nocover' image:

However, NGPlaylist is still showing that image:

I failed to find any option regarding default 'nocover' image, can anyone point me to the heart of the problem?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Sep 3 2012, 13:50
Post #565





Group: Members
Posts: 4453
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



that nocover image is built into columns UI.

you can specify one that Esplaylist (and any other art display panels) will use under file>preferences>display>album art>stub image path.
Go to the top of the page
+Quote Post
Vomitus
post Sep 3 2012, 21:19
Post #566





Group: Members
Posts: 16
Joined: 24-February 07
From: UA, Kiev
Member No.: 40923



QUOTE (marc2003 @ Sep 3 2012, 14:50) *
that nocover image is built into columns UI.

you can specify one that Esplaylist (and any other art display panels) will use under file>preferences>display>album art>stub image path.

Thanks, that helped - it actually virtual disk b: that was missing, to where image path was specfied.
Go to the top of the page
+Quote Post
sokeking
post Oct 16 2012, 15:49
Post #567





Group: Members
Posts: 24
Joined: 18-November 07
Member No.: 48849



Hey guys,

i'm pretty new to foobar and i got 2 questions:

1. there is no way of using this great playlist panel with the column ui filters in library view mode, right? there is also no similar component?

2. this plugin is the only way of having a separated library view playlist, right?


so if there is no way of circumvent the lacking feature in 1., i've got to use the plugin anyway because of its advantages in 2. :-)


thank you very much :-)

This post has been edited by sokeking: Oct 16 2012, 15:54
Go to the top of the page
+Quote Post
earlypaperboy
post Dec 24 2012, 17:25
Post #568





Group: Members
Posts: 12
Joined: 31-October 12
Member No.: 104208



How to enable playback according to album currently the playback is according to the default path, since i am having several albms inside a folder but the playback in ESPlaylist is according to their default path not according to the album in the same playlist. This results in track jump from one album to another in some cases. Though i am not sure that it is the playlist specific issue but never faced such issue in default playlist and simplaylist till now.
Go to the top of the page
+Quote Post
suf1864
post Dec 30 2012, 12:23
Post #569





Group: Members
Posts: 1
Joined: 30-December 12
Member No.: 105483



Hi,
I'm currently using this addon for foobar2000, EsPlaylist.

With your great addon, it is possible to define a action to add contents to a specified playlist, but the field "specify playlist name" is static.
(in the screenshot, it will add to the playlist named "%title%", this expression is not evaluated)

It is possible to add variable evaluation and a new variable linked to the title of the selected grouping layer ?




Thanks for the reply.
If you no longer develop on this addon, did you want to put your addon on open-source to let community enhanceyour work and not let it die ?



Now, i using two instances of this addon as below:



I would like to use 3 instances to replace the playlist switcher in middle of both instances.
Go to the top of the page
+Quote Post
Vomitus
post Jan 5 2013, 15:18
Post #570





Group: Members
Posts: 16
Joined: 24-February 07
From: UA, Kiev
Member No.: 40923



QUOTE (suf1864 @ Dec 30 2012, 13:23) *
Thanks for the reply.
If you no longer develop on this addon, did you want to put your addon on open-source to let community enhanceyour work and not let it die ?

I beleive you should consider find contact of real author somewhere here: http://foo2k.chottu.net/
Go to the top of the page
+Quote Post
pulha
post Feb 13 2013, 23:18
Post #571





Group: Members
Posts: 18
Joined: 11-March 08
Member No.: 51944



shortly: I need this to NOT add the songs to the playback queue

I'm using two esplaylists panels. One of them following the now playing playlist and the other one for a recent added albuns autoplaylist visualization. And also an album list panel for the complete library.
When i double-click (or press enter) so i can listen to an album on the recent added playlist, it plays it, but it also adds it to the playback queue, which becomes a problem when i decide i want to listen something else and try to play someting from the album list panel. Instead of playing and sending it to the default playlist (as it does otherwise) it just plays the next queued track.

Any way of solving this?
Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
questberg
post Apr 4 2013, 18:38
Post #572





Group: Members
Posts: 13
Joined: 18-October 12
Member No.: 103944



hi there
How can I show/hide the search bar in the EsPlaylist?
I originally had one on the bottom but it disappeared somehow.,.

EDIT: nvm I found it there, it was posted already: right click>options>appearance>show search bar

This post has been edited by questberg: Apr 4 2013, 18:42
Go to the top of the page
+Quote Post
amiti
post May 24 2013, 16:13
Post #573





Group: Members
Posts: 152
Joined: 1-January 05
Member No.: 18746



I have just started using this playlist panel but my albums' cover art keeping coming on and off the display. Is there a way to show all art constantly without parts of it disappearing?
Go to the top of the page
+Quote Post
spuuunit
post Jul 19 2013, 14:01
Post #574





Group: Members
Posts: 62
Joined: 19-January 11
Member No.: 87437



QUOTE (amiti @ May 24 2013, 17:13) *
I have just started using this playlist panel but my albums' cover art keeping coming on and off the display. Is there a way to show all art constantly without parts of it disappearing?


What do you mean by "coming on and off the display"? My album art is always shown, both in my album art box, and in my EsPlaylist. Like this:
Go to the top of the page
+Quote Post
spuuunit
post Jul 19 2013, 14:05
Post #575





Group: Members
Posts: 62
Joined: 19-January 11
Member No.: 87437



Anyone who knows if it's possible to type search for both Artist and Title? Normally it's just searching for Artist.

Any ideas?
Go to the top of the page
+Quote Post

25 Pages V  « < 21 22 23 24 25 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th August 2014 - 00:41