IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Album art problem, Not showing or blurry
Turtles1903
post Feb 17 2010, 14:28
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 18-June 09
Member No.: 70790



For a few albums the album art doesn't show at all or shows up low quality. I've got my album art in the album folder and also tried embedding it to the tracks with mp3tag. I dunno what's up album art works fine for 95% of my albums. Running v1.0 with Averia v1.10 tweaked config.

This post has been edited by Turtles1903: Feb 17 2010, 14:29
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 17 2010, 15:15
Post #2





Group: Members
Posts: 4779
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



if you've used windows media player in the past, it's possible it's generated some thumbnail sized hidden .jpg files in your music folders. open explorer, goto organize>folder and search options, view tab, and untick the option "hide protected operating system files". now browse the affected folders.
Go to the top of the page
+Quote Post
Turtles1903
post Feb 17 2010, 16:07
Post #3





Group: Members
Posts: 7
Joined: 18-June 09
Member No.: 70790



Awesome! There's still the odd problem of some album art not showing up though.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th November 2014 - 01:15