IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

125 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Reply to this topicStart new topic
WSH Panel Mod script discussion/help.
foo_csx
post Dec 10 2013, 23:41
Post #2851





Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-December 13
Member No.: 113145



Hey is this a known bug, where .FillGradRect() focus is off by one pixel on certain positions with certain heights?

CODE
var ww = 0, wh = 0;

function on_size() {
ww = window.Width;
wh = window.Height;
}

a = 0xfff00000;
b = 0xff000000;
function on_paint(gr) {
gr.FillSolidRect(0, 0, ww, wh, 0xff666666);
for(var j = 0; j < 50; j++)
for(var i = 0; i < 100; i++)
gr.FillGradRect(1 + i + j, j + 1, 1, 100 - i - 10, 90, a, b);
gr.FillGradRect(60, 60, 50, 51, 90, a, b);
}

shouldn't result in this:



or am I missing something?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 11 2013, 00:13
Post #2852





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



it definitely looks like a bug. just that square on its own with the odd number height illustrates that. as the component is no longer developed, you'll probably have to find a workaround for this yourself.
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_csx
post Dec 11 2013, 00:45
Post #2853





Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-December 13
Member No.: 113145



Setting the angle a bit offset seems to work out okay I guess. For now probably better than digging through the whole sourcode.
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Dec 11 2013, 11:49
Post #2854





Group: Members
Posts: 324
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



Marc. I put a modified version of your script here: http://mire777.deviantart.com/art/WSH-Biog...C2000-419126433
,especially for xch4nge skin. Is this ok? I hope you do not mind?
If this is a problem, i will delete file.. I ask for your permission?
I wanted to help people who use this skin, because default script wont work..
Go to the top of the page
+Quote Post
ehrgeiz
post Dec 16 2013, 21:00
Post #2855





Group: Members
Posts: 12
Joined: 21-November 09
Member No.: 75150



hey marc,
i ran into a problem using your "now playing script": it doesn't download any artist pictures any more.
console says "Now Playing: HTTP error: 0 "
if there are existing pictures it works fine, also fetching biography works, just downloading pictures wont.
i replaced all files and scripts with the newest version using foobar2000 v1.2.6 (edit: updated to 1.2.9)
do you have any advice how to find out whats causing the problem?

thx a lot

edit: thank you for the quick answer although you told someone else already a few pages earlier (i blame it on the shitty search function ;P)

This post has been edited by ehrgeiz: Dec 16 2013, 21:31
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 16 2013, 21:10
Post #2856





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



this happens if you use IE to browse any localised version of the last.fm website (not the english one). hold shift and right click the panel. edit the value of images_domain to whichever last.fm site you use like http://www.lastfm.de, http://www.lastfm.ru etc....

edit: i've updated the script and put a "Help" dialog in a more prominent place with an explanation of recent changes:



right click panel>Update script.

This post has been edited by marc2003: Dec 16 2013, 21:41
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 17 2013, 02:17
Post #2857





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i just realised i forgot to bump the version number on the last update meaning the Update script feature would not work. it's fixed now. rolleyes.gif

This post has been edited by marc2003: Dec 17 2013, 02:17
Go to the top of the page
+Quote Post
redsky
post Dec 22 2013, 00:26
Post #2858





Group: Members
Posts: 1
Joined: 22-December 13
Member No.: 113455



Hi marc,

Was hoping you could help, I'm running Br33t's DUiTunes skin using WSH Panel Mod 1.5.6 and I'm seeing:

CODE
Error: WSH Panel Mod (DUiTunes Playlist Viewer v1.0.0 by Br3tt aka Falstaff >> http://br3tt.deviantart.com): Microsoft JScript runtime error:
Invalid procedure call or argument
File: C:\foobar2000 1.2.9_3\wsh_br3tt\js\WSHplaylist.js
Ln: 2186, Col: 17


Not sure if this is related to the plugin or Playlist Viewer (it happens when I switch to the Playlist Viewer) but was hoping you could point me in the right direction.

Many thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 22 2013, 07:41
Post #2859





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i can't help with that. i generally provide help for scripts i make or i can help people stuck with their own simpler scripts. i'm not looking at thousands of lines of code i didn't make.... just like you wouldn't expect anyone else to fix a problem with my scripts.

falstaff will probably read this at some point so you should wait for his answer or you can post on his deviantart page.
Go to the top of the page
+Quote Post
vanhoivanbinh
post Dec 25 2013, 05:25
Post #2860





Group: Members
Posts: 11
Joined: 25-November 13
Member No.: 112538



Hello Marc2003
I appreciate your works to customize Foobar2000 very much
I look at your Rating panel (separate panel using WSH panel mod) but the download links are outdated.
Could you provide me the updated link since I really need a separated rating panel to rate my current playing song quickly rather than browse my whole library.

THANK YOU VERY VERY MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page
+Quote Post
vanhoivanbinh
post Dec 25 2013, 05:30
Post #2861





Group: Members
Posts: 11
Joined: 25-November 13
Member No.: 112538



QUOTE (marc2003 @ Jan 15 2010, 21:17) *
here's another script for DUI. it's a ratings panel that displays the current rating and of course lets you set it. it works with the official playback statistics component. it has the same context menu options as the "buttons" panel above to set the background colour.

when foobar is playing it sticks to now playing. and when playback is stopped, it follows the cursor.

just copy/paste this code into a new panel and download these images and extract them to your foobar folder.

(credit to NEMO7538 for providing the original rating code)

script: http://javascript.pastebin.com/f5450d71a
images: http://cid-649d3bfeaf541fbb.skydrive.live....uide/rating.zip
screenshot: http://k5sbdw.blu.livefilestore.com/y1pQER...-BTE/rating.png


This is the panel I cannot download sad.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 25 2013, 10:28
Post #2862





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



https://dl.dropboxusercontent.com/u/22801321/wsh/samples.zip

the script you want is named rating.txt and make sure to check the readme as well.
Go to the top of the page
+Quote Post
mrlex
post Dec 26 2013, 13:12
Post #2863





Group: Members
Posts: 8
Joined: 31-July 11
Member No.: 92678



Hi Marc, I have been using your scripts for over a year now and the are all amazing!
I logged back on today and grabbed your most up to date versions and have updated my config

Since updating though I seem to get errors. Whenever I right click a panel the component crashes due to a script error.

This seems to be the case for most of the scripts I use (Bio, Similar Artists, AllMusic Review).
I made sure I had Safe mode unticked

Do you have any ideas what the issue might be?

Thanks again!
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Dec 26 2013, 13:25
Post #2864





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



if it happens when right clicking, i expect it's because your WSH panel mod component is out of date. my latest scripts require v1.5.0 or above (current version is 1.5.6 available here.)
Go to the top of the page
+Quote Post
mrlex
post Dec 26 2013, 14:02
Post #2865





Group: Members
Posts: 8
Joined: 31-July 11
Member No.: 92678



Genius! Thanks so much biggrin.gif

For some reason I never even though to check this (pretty stupid of me)
Go to the top of the page
+Quote Post
foomark
post Jan 3 2014, 10:50
Post #2866





Group: Members
Posts: 87
Joined: 12-July 11
Member No.: 92213



I'm using this WSH playlist (Link) and until today i had no problem.
Yesterday i installed the new version od foobar2000 (1.3) and now the playlist crash at startup, it give me a run-time error:

'oList' undefinied
File: <main>
Ln: 349, Col: 9
<source text only available at compile time>

Any idea on how to solve it?

Go to the top of the page
+Quote Post
foomark
post Jan 3 2014, 12:19
Post #2867





Group: Members
Posts: 87
Joined: 12-July 11
Member No.: 92213



QUOTE (foomark @ Jan 3 2014, 10:50) *
I'm using this WSH playlist (Link) and until today i had no problem.
Yesterday i installed the new version od foobar2000 (1.3) and now the playlist crash at startup, it give me a run-time error:

'oList' undefinied
File: <main>
Ln: 349, Col: 9
<source text only available at compile time>

Any idea on how to solve it?


Auto quote biggrin.gif

Solved, sorry for the stipid question.
Go to the top of the page
+Quote Post
Vectronic
post Jan 6 2014, 02:57
Post #2868





Group: Members
Posts: 7
Joined: 20-May 11
Member No.: 90825



I don't know if this is a stupid question, but how can you set a (any) property of an item in a playlist?

I'm trying to create a script that compares the active playlist to a "Favorites" playlist, if there are matching items... then... .. . ?

Right now I'm just using nested for() loops... and it can find items, and I can copy/add/remove them from a playlist, but I would rather keep them in-place, and just change the background color, or change any sort of tag at all.

tl;dr... is there a .Item(i).tag("x") = "y" .. sort of possibility?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jan 6 2014, 04:55
Post #2869





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



you can use UpdateFileInfoSimple to update the tags. presumably you're looping through playlist items something like this...

CODE
var items = plman.GetPlaylistItems(plman.ActivePlaylist);
for (i = 0; i < items.count; i++) {
    //this code would update every file but you'll have if statements or whatever...
    items.item(i).UpdateFileInfoSimple("TAG", "VALUE");
}
Go to the top of the page
+Quote Post
Vectronic
post Jan 6 2014, 05:26
Post #2870





Group: Members
Posts: 7
Joined: 20-May 11
Member No.: 90825



Thank you... I was already half-way through coding my own playlist. Being able to make use of the existing/default one is much easier.

And yes, simplified: for each Favorite {find in CurrentList { do stuff;break; }}... since one of the playlists is always at least 1700 songs... it's not particularly speedy, but it makes tracking favorites much easier to reduce duplicates, or just find them in other playlists.
Go to the top of the page
+Quote Post
Vectronic
post Jan 6 2014, 16:05
Post #2871





Group: Members
Posts: 7
Joined: 20-May 11
Member No.: 90825



Found a bug/error/freeze... this thread is too long to search, and a quick web search didn't result in anything, might be a known issue.

CODE
        var x = 100;
        var y = 100;
        while(x--){
            while(y--){
                fb.trace(y);
            }
        }


That while will cause WSH/FB to freeze... when it shouldn't. It doesn't completely freeze Foobar instantly... just the UI... if a song is playing it will continue until the end, but not the next track.

A single while(--) loop works well and is slightly quicker than comparable for(--/++) loop... but nesting them crashes... the second loop seems to go past 0... 5, 4, 3, 2, 1, -2...etc... it's strange.

JScript, Windows 8, Foobar 1.3.1 B1, WSH 1.5.6

It's not a CPU limit/freeze either... it's only using about 40 to 70% of one core (i5 3570K @ 4.5GHz - completely stable 24/7 overclock).

For anyone interested, I went with the custom playlist anyways... it's the small one at middle bottom, those 3 auto-hide.

This post has been edited by Vectronic: Jan 6 2014, 16:34
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jan 6 2014, 18:39
Post #2872





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i'd expect the script to hang because you're not telling it when to stop. i tried the code in a browser using console.log and that also hangs.
Go to the top of the page
+Quote Post
blaxima
post Jan 7 2014, 01:29
Post #2873





Group: Members
Posts: 163
Joined: 14-April 06
From: C A N A D A
Member No.: 29506



Hi marc,

I've got another question for ya mate.

What would be the path be to get the bio and reviews saved to the corresponding playing songs folder? Right now I have an "Image" folder created by the bio panel that places an album.jpg and artist.jpg and I think I would prefer files to be placed within the albums and genre media folders rather than inside the foobar install. For example the artist path is $replace(%path%,%filename_ext%,Images\%artist%) which I would assume isn't the same for the WSH panel, or am I wrong?

Cheers
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jan 7 2014, 02:37
Post #2874





Group: Members
Posts: 4439
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



unless you had all tracks by the same artist in the same folder, it would break my scripts.
Go to the top of the page
+Quote Post
blaxima
post Jan 7 2014, 04:27
Post #2875





Group: Members
Posts: 163
Joined: 14-April 06
From: C A N A D A
Member No.: 29506



All the tracks in some folders are;

Structure is like this
Genre\Artist\2014 - Album\01 - track, 02 - track, etc..

but I do have some random songs in just the genre folder so I guess that's were I would run into problems

thanks for the quick response
Go to the top of the page
+Quote Post

125 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2014 - 12:53