IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

143 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Reply to this topicStart new topic
WSH Panel Mod script discussion/help
onv
post Jan 28 2013, 12:00
Post #2026





Group: Members
Posts: 48
Joined: 23-March 12
Member No.: 98013



QUOTE (ExtremeHunter @ Jan 28 2013, 13:44) *
just decrease rotationInterval value when rew/ff

it is clear, but the speed should vary smoothly, without jerks, just like in real life,
and during the change of mode, to play the short wav with a electromagnets click smile.gif

This post has been edited by onv: Jan 28 2013, 12:08
Go to the top of the page
+Quote Post
antheo
post Jan 28 2013, 12:42
Post #2027





Group: Members
Posts: 8
Joined: 21-January 13
Member No.: 106077



Hi ExtremeHunter,

My layout looks so fine with your script, I recorded it here:

Tape reels screen capture

As you see, the left tape reel runs from full to empty while the right runs from empty to full but it will look more real if the left and the right are decreased/increased speed gradually.

Anyways, I am now very satisfied with this script and thanks so much for your support biggrin.gif

P/S: Thanks onv, derty2 and others for your useful suggestions.

This post has been edited by antheo: Jan 28 2013, 12:49
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Jan 28 2013, 13:23
Post #2028





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



QUOTE (derty2 @ Jan 28 2013, 04:49) *
Is it possible to make an animated GIF image from a video clip and make it "play" in a WSH Panel ?


you could extract all "frames" from a .gif then have WSH panel mod loop through them all on a timer.
Go to the top of the page
+Quote Post
Dario
post Feb 3 2013, 00:32
Post #2029





Group: Members
Posts: 158
Joined: 20-September 11
Member No.: 93842



Can anyone shed some light on this on the flicking part?

CODE
Methods:
    // NOTE: Don't try to update tooltip text when tooltip is activated, because it will flick in Windows Vista/7.
    void Activate();


This post has been edited by Dario: Feb 3 2013, 00:32
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 4 2013, 10:28
Post #2030





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



CODE
var g_tooltip = window.CreateTooltip();

function tt(t) {
    //t is a variable containing our tooltip text - usually called from on_mouse_move
    //if it hasn't changed, don't try and update it....
    if (g_tooltip.Text == t) return;
    g_tooltip.Text = t;
    g_tooltip.Activate();
}

function on_mouse_move(x, y) {
    tt("hello"); //obviously "hello" can be whatever text you like. it will probably change as you move over different things....
}


Go to the top of the page
+Quote Post
emte
post Feb 17 2013, 14:41
Post #2031





Group: Members
Posts: 97
Joined: 11-February 10
Member No.: 78081



Is it possible to display whole biography from last.fm?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 18 2013, 10:15
Post #2032





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



nope: http://www.last.fm/group/Last.fm+Web+Servi...21604/_/2201974

last.fm themselves are preventing the full display of artist info. mad.gif

and they've also broken the fetching of info on artists with an ampersand (&) in the name. rolleyes.gif

This post has been edited by marc2003: Feb 18 2013, 10:17
Go to the top of the page
+Quote Post
mjm716
post Feb 18 2013, 12:54
Post #2033





Group: Members
Posts: 159
Joined: 27-May 10
From: EST
Member No.: 80935



QUOTE (marc2003 @ Feb 18 2013, 11:15) *
nope: http://www.last.fm/group/Last.fm+Web+Servi...21604/_/2201974

last.fm themselves are preventing the full display of artist info. mad.gif

and they've also broken the fetching of info on artists with an ampersand (&) in the name. rolleyes.gif


Marc, in your bio panel, can we disable the download of bio info, if that info already exists in the XML?

I would rather keep my full local data rather than having it replaced. sad.gif


Go to the top of the page
+Quote Post
emte
post Feb 18 2013, 17:42
Post #2034





Group: Members
Posts: 97
Joined: 11-February 10
Member No.: 78081



Seeing that lastfm messed up it'd be good idea to change the provider of biographies. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 19 2013, 10:19
Post #2035





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



QUOTE (mjm716 @ Feb 18 2013, 11:54) *
Marc, in your bio panel, can we disable the download of bio info, if that info already exists in the XML?

I would rather keep my full local data rather than having it replaced. sad.gif


done. i really should have done this when i found out yesterday.... dry.gif

you can use Script update on the context menu. (load a blank playlist with nothing selected before loading the panel otherwise the cache for the current artist would be cleared). or you can download the modified file here: http://dl.dropbox.com/u/22801321/wsh/marc2003/common6.js

full download zip is here: http://db.tt/BInQ3Abm

files changed:
CODE
marc2003\common6.js


and just incase people didn't realise, clicking the last.fm logo in the top right takes you to the full artist bio on the last.fm website.

This post has been edited by marc2003: Feb 19 2013, 10:57
Go to the top of the page
+Quote Post
mjm716
post Feb 19 2013, 12:33
Post #2036





Group: Members
Posts: 159
Joined: 27-May 10
From: EST
Member No.: 80935



QUOTE (marc2003 @ Feb 19 2013, 11:19) *
done. i really should have done this when i found out yesterday.... dry.gif


very kind Marc - your support time is more than acceptable! wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
juso
post Feb 20 2013, 10:59
Post #2037





Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-February 13
Member No.: 106760



Hello marc2003,

continuing on from the previous thread,

So as mentioned the error has disappeared but I can still not display anything correctly atm,

Checking the console I see errors like this,

Last.fm Similar Artists: Unexpected Last.fm server error.

Last.fm Charts: Unexpected Last.fm server error.

Audioscrobbler: Handshake failed.

--------------

I know this mod does not support the Audioscrobbler but I feel the errors may be related

The following is a screenshot of the far right section of my config showing the last fm errors.

https://dl.dropbox.com/u/12109423/foobar_lfm.png

Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 20 2013, 11:27
Post #2038





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



working fine me.



try Update on the context menu to force a fresh download. if no joy then it's a connection problem between you and last.fm (and something i can't do anything about tongue.gif). the fact your audioscrobbler is failing to connect might well be an indication of that.

This post has been edited by marc2003: Feb 20 2013, 11:28
Go to the top of the page
+Quote Post
juso
post Feb 20 2013, 14:33
Post #2039





Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-February 13
Member No.: 106760



Hey marc2003,

So it's all working biggrin.gif

I noticed that foobar was version 1.2.2 - I downloaded the latest (1.2.3) installed it to my portable directory loaded everything up and after a few restarts Last.fm similar artists/charts/Bio/images all display - the console is also reporting that tracks from the cache are being submitted to last.fm. Thanks for all your help and excellent scripts!

Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 21 2013, 11:24
Post #2040





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



samples updated: http://db.tt/BInQ3Abm

new script: last.fm bio mod. due to changes made by last.fm which truncates the bio, this pulls the same info from another site. you lose all the stats, language and auto correct options but it'll do for most people.

this uses new filenames for caching so it won't affect any previously saved data from the old script and i've left the old one there for now incase last.fm revert this change.

old and new side by side: http://dl.dropbox.com/u/22801321/old%20new%20bio.PNG

changed / added files:
CODE
marc2003\common6.js
samples\last.fm biography mod.txt


This post has been edited by marc2003: Feb 21 2013, 11:27
Go to the top of the page
+Quote Post
emte
post Feb 21 2013, 12:54
Post #2041





Group: Members
Posts: 97
Joined: 11-February 10
Member No.: 78081



Your mod script is nowhere to be found in the zip archive.
Go to the top of the page
+Quote Post
Marc27
post Feb 22 2013, 07:09
Post #2042





Group: Members
Posts: 40
Joined: 5-May 11
Member No.: 90377



IMHO perhaps overkill but can last.fm bio mod and the orginial last.fm bio script be merged such that it pulls stats from the original and the full bio from the mod?

QUOTE
I would rather keep my full local data rather than having it replaced.

Also a bit unrelated perhaps but is there any way to convert add to tags all last.fm local data. My big issue with how data is stored right now is that is not that easily available for other applications/components/scripts. Still that doesn't seem to be a good solution. How would it be easier to call locally stored last.fm data for other components?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 22 2013, 10:47
Post #2043





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



QUOTE (emte @ Feb 21 2013, 11:54) *
Your mod script is nowhere to be found in the zip archive.


can't believe i forgot to put it in. laugh.gif i'll sort that out a bit later.

EDIT: done.

QUOTE (Marc27 @ Feb 22 2013, 06:09) *
IMHO perhaps overkill but can last.fm bio mod and the orginial last.fm bio script be merged such that it pulls stats from the original and the full bio from the mod?


it's certainly possible but i'm not doing it. tongue.gif

as for your second point, i'm assuming you want to save the data downloaded into your file tags? the only way i know of doing that would be to write a new WSH panel mod script. not really something i'd take on.

the data is saved as JSON which is a pretty universal format but i don't know of any other components that can handle it.

This post has been edited by marc2003: Feb 22 2013, 11:44
Go to the top of the page
+Quote Post
emte
post Feb 22 2013, 12:04
Post #2044





Group: Members
Posts: 97
Joined: 11-February 10
Member No.: 78081



Possible that you haven't replaced old common6.js? I get this error:

Scripting Engine Initialization Failed (Last.fm Biography mod v6.2013-02-21.01 by marc2003, CODE: 0x80020101)
Check the console for more information (Always caused by unexcepted script error).

Old script is working.

This post has been edited by emte: Feb 22 2013, 12:05
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 22 2013, 12:17
Post #2045





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i did that properly but i can't believe i bodged the last.fm biography mod.txt file itself. rolleyes.gif

i've updated the zip but you don't need to download the full thing again. just open the panel and change line 10 from

CODE
var p = new panel("Last.fm Biography", ["metadb", "lastfm_bio", "remap"]);


to...

CODE
var p = new panel("Last.fm Biography", ["metadb", "lastfm_bio_mod", "remap"]);
Go to the top of the page
+Quote Post
Marc27
post Feb 23 2013, 11:35
Post #2046





Group: Members
Posts: 40
Joined: 5-May 11
Member No.: 90377



QUOTE (marc2003 @ Feb 22 2013, 10:47) *
it's certainly possible but i'm not doing it. tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE (marc2003 @ Feb 22 2013, 10:47) *
the data is saved as JSON which is a pretty universal format but i don't know of any other components that can handle it.

That's the problem sad.gif
And converting json to a component-supported text format?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 23 2013, 12:04
Post #2047





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



even if the bio was stored as plain text, i still don't know any components that would read it. which makes the format kind of irrelevant. tongue.gif

however, i could add a copy text option to the context menu. this will put the text on the windows clipboard and you can paste it into the properties dialog yourself. although scripts can write tags themselves, it's not really useful doing one file at a time. you'd want to apply it to all tracks by a given artist.
Go to the top of the page
+Quote Post
Marc27
post Feb 23 2013, 19:35
Post #2048





Group: Members
Posts: 40
Joined: 5-May 11
Member No.: 90377



QUOTE (marc2003 @ Feb 23 2013, 12:04) *
even if the bio was stored as plain text, i still don't know any components that would read it. which makes the format kind of irrelevant. tongue.gif

Ahh unsure.gif smile.gif

Tags don't seem like the ideal way to go either. Adding a copy text option would help but is still a lot of work. A method similar to how lyrics are handed via foo uie lyrics? It's only that lyrics are per-track. For songs that haven't been tagged, I could at least get to display the info via a custom wsh script/text viewer. Integrating info as foo bio view does is awsome, but hum well after all dreaming is free tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 25 2013, 10:29
Post #2049





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



assuming you don't need the text outside of foobar, my cached files aren't going anywhere now because it no longer automatically updates. the reason i used auto-updates before is because the bio pages on the last.fm website are basically wiki's which are user editable. i even made changes to some pages myself so i always wanted the latest version displayed in foobar. but that idea is pretty much dead now unless last.fm revert the change.

all my data is saved in a folder called wsh_lastfm inside your foobar2000 profile folder so you can back that up if you like. it will always be readable by my scripts.
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 26 2013, 10:37
Post #2050





Group: Members
Posts: 4889
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



samples updated. thumbs: improve appearance of edges by trimming them. i'd never noticed before how bad it can look with lots of images.

use Script update from the context menu or the full download is here.... http://dl.dropbox.com/u/22801321/wsh/samples.zip

files changed:
CODE
marc2003\common6.js


This post has been edited by marc2003: Feb 26 2013, 10:38
Go to the top of the page
+Quote Post

143 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th December 2014 - 12:51