IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

125 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
WSH Panel Mod script discussion/help.
rawny
post May 9 2012, 15:41
Post #1601





Group: Members
Posts: 30
Joined: 27-January 09
Member No.: 66042



Hey,

If possible I would like to be able to get the IFbMetadbHandle for the item that will become the playing item when playback is started.

Let's imagine that I have a playlist containing tracks A, B and C and that I also have cursor follows playback and playback follows cursor disabled. I currently have track A selected and I'm actually playing track B. Then I hit stop and, after the playback stops, I restart foobar. When I hit play, track B will be played again.

I wish to get the IFbMetadbHandle for track B on start-up. So before playback is started and regardless of whether another track, such as A, is selected - is this possible and how?

Cheers smile.gif

This post has been edited by rawny: May 9 2012, 15:52
Go to the top of the page
+Quote Post
romka18
post May 9 2012, 16:09
Post #1602





Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 11
Member No.: 94073



is there any way to get info from embedded cue in playlist?
Go to the top of the page
+Quote Post
amalone
post May 10 2012, 00:09
Post #1603





Group: Members
Posts: 29
Joined: 22-February 10
Member No.: 78388



@Falstaff

Using WSH Playlist Viewer 2.0. I have the Group Header set to 3 lines so tracks, codec, genre line shows. If the stream is WMA V2 then the codec shows as ? (question mark). Codec shows up okay in the status bar (codec & codec profile). MP3 and AAC look okay.

Is this just my computer? Also is it possible to have that line as black text instead of grey?

Thank you.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post May 10 2012, 11:15
Post #1604





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@amalone

have you and @ of WMA stream for me testing please?


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
amalone
post May 10 2012, 14:29
Post #1605





Group: Members
Posts: 29
Joined: 22-February 10
Member No.: 78388



@Falstaff

These 3 radios streams do it

mms://streaming.sbsradio.se/03872_Studio_low
mms://81.173.117.102/ArrowAudio01
mms://81.173.117.102/ArrowAudio02

Thank you.
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 11 2012, 15:56
Post #1606





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



Thanks, T.P. Wang.

I am wondering if there a way to change mp3 these tags by foobar?
ex. plman.SetPlaylistSelectionTag(target, val)
or XXX.SetProperty(name, val)


Is there anyone can help me?
Thank you!

This post has been edited by matif: May 11 2012, 16:26
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post May 11 2012, 16:19
Post #1607





Group: Members
Posts: 4446
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



look at UpdateFileInfoSimple in interfaces.txt
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 11 2012, 16:43
Post #1608





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ May 11 2012, 23:19) *
look at UpdateFileInfoSimple in interfaces.txt

Wow, you are so fast.
Thank you for help.
I should remain "docs" folder in the past. XD

Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 11 2012, 19:24
Post #1609





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ May 11 2012, 23:19) *
look at UpdateFileInfoSimple in interfaces.txt

Is it can only be uses in one song at one time?
Can it be able to use in multi-song at one time?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post May 11 2012, 20:42
Post #1610





Group: Members
Posts: 4446
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



you could loop through an array of items something like this...

CODE
items = plman.GetPlaylistSelectedItems(plman.ActivePlaylist);
for (i = 0; i < items.count; i++) {
    items.item(i).UpdateFileInfoSimple("title", "test");
}
Go to the top of the page
+Quote Post
rawny
post May 12 2012, 08:53
Post #1611





Group: Members
Posts: 30
Joined: 27-January 09
Member No.: 66042



I've updated my vertical volume bar script so that the tooltip showing the volume will update while the mouse-wheel is being scrolled on the bar. Code below smile.gif

CODE
// ==PREPROCESSOR==
// @name "Volume-bar with tooltip"
// @author "rawny"
// ==/PREPROCESSOR==

// Based somewhat on:
// -> "Volbar with GdiDrawText" by T.P Wang
// -> "Simple Seekbar" by marc2003

var a = 25;
var g_drag = 0;
var g_drag_seek = 0;
var g_tooltip = window.CreateTooltip();
var g_trackingMouse = false;
var old_x;
var old_y;

function RGB(r, g, b) {
return (0xff000000 | (r << 16) | (g << 8) | (b));
}

function RGBA(r, g, b, a) {
return ((a << 24) | (r << 16) | (g << 8) | (b));
}

function on_size() {
ww = window.Width;
wh = window.Height;
}

function on_paint(gr){
var ww = window.Width;
var wh = window.Height;
var pos = 0;
var volume = fb.Volume;
if(g_drag){
pos = wh * g_drag_seek;
}else{
pos = wh * Math.exp(fb.Volume/a);
}
gr.FillGradRect(0, wh-pos, ww, wh, 90, RGB(0,0,255), RGB(70,90,200));
gr.FillGradRect(0, 0, ww, wh-pos, 90, RGB(0,0,0), RGB(50,50,50));
gr.DrawRect(0,0, ww-1, wh-1, 1.0, RGB(100,100,100));
}

function on_mouse_move(x,y){
// Set the cursor to the hand symbol:
window.SetCursor(32649);
g_drag_seek = 1-y/wh;
g_drag_seek = (g_drag_seek<Math.exp(-100/a)) ? Math.exp(-100/a) : (g_drag_seek<1) ? g_drag_seek : 1;
if(x > ww){
g_drag = 0;
}
if(g_drag){
window.Repaint();
}
if(!g_trackingMouse){
g_tooltip.Activate();
g_tooltip.TrackActivate = true;
g_trackingMouse = true;
}
if(x != old_x || y != old_y){
txt = Math.ceil(a*Math.log(g_drag_seek))+"dB ("+Math.ceil(g_drag_seek*100)+"%)";
g_tooltip.Text = txt;
g_tooltip.TrackPosition(x+10,y-10);
old_x = x;
old_y = y;
}
}

function on_mouse_leave(){
g_trackingMouse = false;
g_tooltip.TrackActivate = false;
}

function on_mouse_lbtn_down(x,y){
g_drag = 1;
}
function on_mouse_lbtn_up(x,y){
if(!g_drag){
return;
}
g_drag = 0;
var v = 1-y/wh;
v = (v<Math.exp(-100/a)) ? Math.exp(-100/a) : (v<1) ? v : 1;
fb.Volume = a*Math.log(v);
}
function on_mouse_wheel(delta){
if(delta>0){
fb.VolumeUp();
}else{
fb.VolumeDown();
}
g_tooltip.Text = Math.ceil(fb.Volume)+"db ("+Math.ceil((Math.exp(fb.Volume/a))*100)+"%)";
var ttY = wh-(wh * Math.exp(fb.Volume/a));
g_tooltip.TrackPosition(10, ttY-8);
}

function on_volume_change(val){
window.Repaint();
}


This post has been edited by rawny: May 12 2012, 08:54
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 12 2012, 09:05
Post #1612





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ May 12 2012, 03:42) *
you could loop through an array of items something like this...

CODE
items = plman.GetPlaylistSelectedItems(plman.ActivePlaylist);
for (i = 0; i < items.count; i++) {
    items.item(i).UpdateFileInfoSimple("title", "test");
}

Thank you!
Can you tell me why GetPlaylistSelectedItems need to use count and item?
I have used following codes yesterday:
CODE
var items = plman.GetPlaylistSelectedItems(plman.ActivePlaylist);
    for (i=0; i<items.length; i++) {
        items[i].UpdateFileInfoSimple("title", "test");
    }

But nothing happen.

Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post May 12 2012, 09:14
Post #1613





Group: Members
Posts: 4446
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



from the docs...

CODE
interface IFbMetadbHandleList
{
Properties:
    (readonly) uint Count;
    // [1.5.0 Preview 6]: Changed, now writable.
    (read, write) IFbMetadbHandle Item(idx);
...
}
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 12 2012, 15:59
Post #1614





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ May 12 2012, 16:14) *
from the docs...

CODE
interface IFbMetadbHandleList
{
Properties:
    (readonly) uint Count;
    // [1.5.0 Preview 6]: Changed, now writable.
    (read, write) IFbMetadbHandle Item(idx);
...
}

Thank you, and sorry for stupid questions.
I never learn programming language from teachers or books.
I even can't understand whole files in docs very well.
So, I'm very appreciate your teaching. smile.gif
When I have other questions can I ask you by PM?
Thank you!

This post has been edited by matif: May 12 2012, 16:00
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post May 12 2012, 18:03
Post #1615





Group: Members
Posts: 4446
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



it's better to ask questions in this thread. other people can answer and also others can learn if they get stuck doing the same kind of thing.
Go to the top of the page
+Quote Post
rawny
post May 13 2012, 20:45
Post #1616





Group: Members
Posts: 30
Joined: 27-January 09
Member No.: 66042



Given a reference to a track (e.g. the currently playing track), is there any way to get an IFbMetadbHandleList of the group that it resides in within EsPlaylist?

Edit: I guess my best alternative option is to fake it by having the script create an autoplaylist based on the same query that forms the group. Unless anyone can think of any better ideas?

This post has been edited by rawny: May 13 2012, 21:01
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post May 16 2012, 18:12
Post #1617





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ May 13 2012, 01:03) *
it's better to ask questions in this thread. other people can answer and also others can learn if they get stuck doing the same kind of thing.

XD But my questions are very stupid, isn't it?

The new question is:
Can we change .txt or .lrc in WSH Panel Mod script?
I want to replace some words in .txt or .lrc files.
Go to the top of the page
+Quote Post
San_dr
post May 17 2012, 08:33
Post #1618





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-December 11
Member No.: 95581



@Falstaff
WSH Playlist Viewer 2.0.1
Thanks for the awful nice item for DUI very nicely in the "se7en", but in XP selected mouse line has completely white background (I have a dark theme and it is very contrasting).

what part of the code, you can assign a color to the selected row?
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post May 17 2012, 08:48
Post #1619





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@San_dr

you know there are options in my script? Just disable Themed style in settings! untick this menu item :


This post has been edited by Falstaff: May 17 2012, 08:49


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
San_dr
post May 17 2012, 09:49
Post #1620





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-December 11
Member No.: 95581



QUOTE (Falstaff @ May 17 2012, 08:48) *
@San_dr
you know there are options in my script? Just disable Themed style in settings! untick this menu item :


Now re-unpacked wsh_playlist_viewer_v2_0_1_by_br3tt-d4se96u.zip and applied the "pure" script. But no change. This may not be related to the settings XP? In the "7" gray highlighted line (with a black background). And I want to ask - in the properties panel, the first item *USER.background.image.enabled - True
Do I understand that you can add your background picture? I can not do it. Desired image background.jpg 800x600 placed in Foobar2000\images...
Thanks for the prompt

This post has been edited by San_dr: May 17 2012, 09:51
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post May 17 2012, 10:30
Post #1621





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



on your screenshot, "USe Themed Style" is ticked, so it's normal that you have a styled lined (white), so just untick it, and show me the result please, normally, no more white background line ==> ok?


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
San_dr
post May 17 2012, 11:43
Post #1622





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-December 11
Member No.: 95581




Yes, white illumination gone, but now is very small (for me) is the difference between the normal and the selected line.
I think in some places, trying to become the black blacker than black.
I think the script is more optimized for the white. For example here (Line 674)
if(list.gradient_lines_show) {
gr.FillGradRect(this.x+30, this.y, this.w-vscrollbar.w-60, 1, 0, 0, RGBA(0,0,0,80), 0.5);
gr.FillGradRect(this.x+30, this.y+1, this.w-vscrollbar.w-60, 1, 0, 0, RGBA(255,255,255,15), 0.5);

for white and black - different gradients, which leads to this result.
And what about the background picture? smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
romka18
post May 17 2012, 14:59
Post #1623





Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 11
Member No.: 94073



i need to collect some statistics, so i need a kind of database. can i somehow connect with sql base or i can store data in text files without longer search time?

toSan_dr are you russian too?
Go to the top of the page
+Quote Post
San_dr
post May 17 2012, 16:11
Post #1624





Group: Members
Posts: 8
Joined: 4-December 11
Member No.: 95581



QUOTE (romka18)
San_dr[/b] are you russian too?

Да,Ромка. Харьков. Заходь http://foobar2000.0pk.ru/viewtopic.php?id=392 (Yes, 'romka18', Kharkov, come in)smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
MDMA
post May 18 2012, 14:30
Post #1625





Group: Members
Posts: 75
Joined: 23-May 10
Member No.: 80861



When I try and rename my playlist tabs or sort the playlist, WSH mod crashes. Using foobar 1.1.11 wsh panel mod 1.5.3.1 any help would be appreciated
Go to the top of the page
+Quote Post

125 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 22:37