IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

126 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Reply to this topicStart new topic
WSH Panel Mod script discussion/help.
Falstaff
post Apr 6 2012, 19:21
Post #1451





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



WSH CoverFlow v1 beta 10 : http://pastebin.com/5wKb799f

What's New in beta 10:
- transition effect enhanced
- bugs fixed (transition, reflection, behaviour, ...)
- new FLAT MODE added
- Settings Menu enhanced
- tweaks




--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 7 2012, 18:52
Post #1452





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



WSH CoverFlow v1 beta 11 (latest beta before final) : http://pastebin.com/rfe2B6K4

What's New in beta 11:
- keep aspect ratio added (can be disabled in Properties)
- Properties reordered, users can modify those than begin with *USER_xxx ... other ones SYSTEM_xxx are to not change!
- new properties to change default images by custom ones (for stream, nocover and loading)
- tweaks




--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 8 2012, 19:45
Post #1453





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



WSH CoverFlow v1.0.0 final : http://pastebin.com/u/Br3tt



now, except for true bugs, i'll work on the playlist viewer script wink.gif

enjoy!

This post has been edited by Falstaff: Apr 8 2012, 20:07


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
MaCs
post Apr 12 2012, 18:36
Post #1454





Group: Members
Posts: 56
Joined: 22-April 10
From: Montreal, Qc
Member No.: 80068



QUOTE (Falstaff @ Apr 8 2012, 14:45) *
WSH CoverFlow v1.0.0 final :

Thanks for this nice script. Is it possible to take the whole music library as source, instead of the playlist?
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 12 2012, 21:00
Post #1455





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (MaCs @ Apr 12 2012, 18:36) *
QUOTE (Falstaff @ Apr 8 2012, 14:45) *
WSH CoverFlow v1.0.0 final :

Thanks for this nice script. Is it possible to take the whole music library as source, instead of the playlist?


no. but just create an autoplaylist of your library (query like that: %path% PRESENT), and lock it in the coverflow, so, you'll be able to browse your full library with this panel wink.gif regardless of the playlist activated


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 14 2012, 11:04
Post #1456





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



WSH Playlist Viewer v2 beta 2 : http://pastebin.com/u/Br3tt

first "true" beta of this jscript for WSH Panel Mod component (v1.5.2)



This post has been edited by Falstaff: Apr 14 2012, 11:09


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
onv
post Apr 14 2012, 15:38
Post #1457





Group: Members
Posts: 48
Joined: 23-March 12
Member No.: 98013



QUOTE (Falstaff @ Apr 14 2012, 12:04) *
WSH Playlist Viewer v2 beta 2 : http://pastebin.com/u/Br3tt

first "true" beta of this jscript for WSH Panel Mod component (v1.5.2)


Don't remember the state of "Show scrollbar". Hiding the scrollbar does not work after restart.

This post has been edited by onv: Apr 14 2012, 15:39
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 14 2012, 16:11
Post #1458





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@onv

ty, will be fixed for next beta


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 14 2012, 22:06
Post #1459





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



WSH Playlist Viewer v2 beta 3 : http://pastebin.com/u/Br3tt

What's new in beta3:
- aspect ratio on covers (can be disabled in properties)
- playcount info added
- drag an item in the playslit to reorder it manually
- optimization around the display of the rating
- bugs fixing
- tweaks

video: http://youtu.be/gse_017s2hk

This post has been edited by Falstaff: Apr 14 2012, 22:46


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
romka18
post Apr 15 2012, 11:59
Post #1460





Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 11
Member No.: 94073



i found a new for me callback in documentation "on_tooltip_custom_paint(gr)", but i dont understand when it calls. in preprocessor tooltip set as "custom-paint-no-background". could anybody explain how it works and what i can get?
Go to the top of the page
+Quote Post
NoiseAround
post Apr 16 2012, 08:32
Post #1461





Group: Members
Posts: 8
Joined: 10-June 06
Member No.: 31693



I'm very new to WSH Mod, and have never really programmed before (but I can read code and learn and try and draw conclusions).

I just want a plugin for the DUI which allows me to view a slideshow of Artist pictures stored on the computer, under H:\Music\%Artist%\01.jpg, 02.jpg, 03.jpg - etc.
I think WSH panel mod would be able to help me with this but I might be in way over my head. I've had a look at the few samples and LoadImageASync would be great except that the path is absolute and not relative (I have no idea how to tell it how to look at the relative artist that is playing's folder). Before I go too deep into this, is something like what I want possible?
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 16 2012, 11:55
Post #1462





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@NoiseAround

it's looks very possible to do wink.gif

You can try to mod my WSH Coverflow script to browse "%artist% image folder" instead of the content of the current playlist... should not be too difficult if the path pattern for artist images has to be always the same e.g. H:\Music\%artist%\

i'll try to give it a try when possible.


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
NoiseAround
post Apr 17 2012, 05:50
Post #1463





Group: Members
Posts: 8
Joined: 10-June 06
Member No.: 31693



Hey thanks man!
I actually ended up finding a neat solution though, so don't worry about it!

Here it is:
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=92685


But I'm completely addicted to WSH Panel Mod. Going to try working in your Coverflow into my foobar! It looks amazing.
Go to the top of the page
+Quote Post
romka18
post Apr 17 2012, 08:49
Post #1464





Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 11
Member No.: 94073



anybody knows something about my question?
Go to the top of the page
+Quote Post
Mod-Ular
post Apr 17 2012, 17:45
Post #1465





Group: Members
Posts: 47
Joined: 17-April 12
Member No.: 98918



(my 1st post on HA, but using foo since 09.4.3.1)

I really love all this amazing WSH stuff, it's ... euhm making foobar even more IFF foo, bar, foo.

Marc, i noticed the autoplaylist script in your samples has a 255 character limit. Any chance this can be expanded? Or could you warn users by doing a stringlength check? It did cost me at least two cups of coffee to restore my playlists. rolleyes.gif

Falstaff, your coverflow is almost too sweet, maybe some artistflow would make the sugarlevels rise even more... (subtle hinting) cool.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Apr 17 2012, 18:51
Post #1466





Group: Members
Posts: 4454
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



sorry but 255 characters is the limit of the inputbox i use. i don't know how else to get user input into a script.

an ugly workaround would to be to edit the data file in a text editor. close foobar2000 and then browse to your foobar2000 profile folder and then open the file named autoplaylists in the wsh_settings folder. if you already have some autoplaylists you'll see it takes this format...

CODE
name¬query¬sort pattern


if there is no sort pattern, it will look like this

CODE
name¬query¬


just make sure each query is on it's own line.
Go to the top of the page
+Quote Post
Mod-Ular
post Apr 17 2012, 19:12
Post #1467





Group: Members
Posts: 47
Joined: 17-April 12
Member No.: 98918



QUOTE (marc2003 @ Apr 17 2012, 18:51) *
sorry but 255 characters is the limit of the inputbox i use. i don't know how else to get user input into a script...
an ugly workaround...


Hehe, skipping the input box ain't that ugly, great workaround. Thx alot for the quick and solid respons.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 17 2012, 19:55
Post #1468





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



Does somebody know why popup menu always expand to the left ?? it drives me mad, it should be to the right when there is enough place to display it right, as the arrow point...

but maybe i miss something ... if not maybe a weird behaviour due to WSH panel mod?



--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Apr 17 2012, 20:22
Post #1469





Group: Members
Posts: 4454
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i've never seen that happen before when there is room for it. this screenshot is against the right side of my screen with just enough space...



EDIT: i downloaded your script and the console says you're using obsolete method (this changed in 1.5.0)

QUOTE
WSH Panel Mod: Warning: Obsolete: Please use AppendTo() method to create sub menu instead of AppendMenuItem()


This post has been edited by marc2003: Apr 17 2012, 20:37
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 17 2012, 21:50
Post #1470





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



will try to use the new method. thank you.

EDIT: AppendTo method used for creating Popup, but popup still appears to the left sad.gif

any idea or any sample that work, i can't figure out what's wrong, example below:
CODE
function sort_group_menu(x, y) {
var idx;
var _menu = window.CreatePopupMenu();
var _sort = window.CreatePopupMenu();
var _groupby = window.CreatePopupMenu();

_sort.AppendTo(_menu, MF_STRING, "Sort");
_sort.AppendMenuItem(MF_STRING, 100, "Sort by album");
_sort.AppendMenuItem(MF_STRING, 110, "Sort by file path");
_sort.AppendMenuItem(MF_STRING, 120, "Sort by artist");
_groupby.AppendTo(_menu, MF_STRING, "Group by");
_groupby.AppendMenuItem(MF_STRING, 200, "Group by album");
_groupby.AppendMenuItem(MF_STRING, 210, "Group by file path");
_groupby.AppendMenuItem(MF_STRING, 220, "Group by artist");
idx = _menu.TrackPopupMenu(x, y);
switch(idx) {
case 100:
fb.RunMainMenuCommand("Edit/Sort/Sort by album");
break;
case 110:
fb.RunMainMenuCommand("Edit/Sort/Sort by file path");
break;
case 120:
fb.RunMainMenuCommand("Edit/Sort/Sort by artist");
break;
case 200:
panel.sort_group_mode = 0;
window.SetProperty("SYSTEM.sortgroup.mode", panel.sort_group_mode);
var new_group_key = "%album artist%%album%%discnumber%";
window.SetProperty("SYSTEM.group Key", new_group_key);
tf_group_key = fb.TitleFormat(new_group_key);
break;
case 210:
panel.sort_group_mode = 1;
window.SetProperty("SYSTEM.sortgroup.mode", panel.sort_group_mode);
var new_group_key = "$replace(%path%,%filename_ext%,)";
window.SetProperty("SYSTEM.group Key", new_group_key);
tf_group_key = fb.TitleFormat(new_group_key);
break;
case 220:
panel.sort_group_mode = 2;
window.SetProperty("SYSTEM.sortgroup.mode", panel.sort_group_mode);
var new_group_key = "$replace(%path%,%filename_ext%,)";
window.SetProperty("SYSTEM.group Key", new_group_key);
tf_group_key = fb.TitleFormat(new_group_key);
break;
};
_sort.Dispose();
_groupby.Dispose();
_menu.Dispose();
return true;
};


thanx by advance

EDIT 2:
hmm weird, just tested on another PC (my laptop), and it's working on it! will try again on my desktop PC tomorrow...

This post has been edited by Falstaff: Apr 17 2012, 22:32


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Apr 17 2012, 22:34
Post #1471





Group: Members
Posts: 4454
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



a windows theme issue??
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 17 2012, 22:36
Post #1472





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



maybe, but theme used on both PC is the same : Shine 2.0 for 7


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Apr 17 2012, 22:39
Post #1473





Group: Members
Posts: 4454
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



using the same theme on both machines rules that out. so.... i have no idea. tongue.gif

your snippet works for me ok. what about context menus in other components such as a standard playlist? i'm guessing they use the same "system" functions for making menus (i could be talking out of my backside - i have no idea about "proper" windows programming rolleyes.gif )

This post has been edited by marc2003: Apr 17 2012, 22:42
Go to the top of the page
+Quote Post
Dennis68
post Apr 18 2012, 04:21
Post #1474





Group: Members
Posts: 55
Joined: 17-June 10
Member No.: 81588



I may be able to help, I've had that problem on Vista before.

http://www.askvg.com/how-to-change-menu-po...-windows-vista/

Hope that helps!

This post has been edited by Dennis68: Apr 18 2012, 04:49
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Apr 18 2012, 07:26
Post #1475





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@Dennis68

Thanx a bunch, that has fixed the problem, i'd to chose Left-Handed instead of Right :S


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post

126 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2014 - 04:18