IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Some WV songs don't work with Winamp 5.57
koblizek
post Dec 20 2009, 12:12
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-December 09
Member No.: 76166



I've updated to Winamp 5.57 and it crashes when playing my WV files. Previous version (5.56) worked fine, both MPC-HC and WMP play these files with no problem. I tried clean Winamp install and latest Winamp Essentials but the issue persists. I also made a post about this at Winamp forums: http://forums.winamp.com/showthread.php?s=...threadid=315498

I also found that it doesn't happen with all WV files, only with some albums.

You can download the song here (I chose the smallest one smile.gif ):

****

Any help would be appreciated.
Reason for edit: Removed link to copyrighted music
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
bryant
post Dec 20 2009, 19:05
Post #2


WavPack Developer


Group: Developer (Donating)
Posts: 1291
Joined: 3-January 02
From: San Francisco CA
Member No.: 900



I also got an e-mail from a user this morning reporting this issue, and he claims that it only happens with WavPack files that have the "genre" metadata tag set. Can anyone else verify that?

I'll upgrade to 5.57 and see if I can reproduce.

Thanks for bringing this to my attention... smile.gif

David
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th September 2014 - 11:43