IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_upnp, UPnP/DLNA client and server (previously foo_upnp_mediaserver)
CrazedGeek
post Mar 25 2012, 19:56
Post #1426





Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-March 12
Member No.: 98062



First off, this + BubbleUPnP + a decent cell connection is basically the greatest thing ever, so thanks for that!

Anyway, I have this in my tree XML:

CODE
    <SubTree label="Album Artists">
        <spec type="object.container.person.musicArtist">%&lt;album artist&gt;%</spec>
        <spec type="object.container.album.musicAlbum">%album%</spec>
    </SubTree>


to match the individual artist splitting trick mentioned a few pages ago. It doesn't quite work, though -- while %album artist% works the way it should (matching this), %&lt;album artist&gt;% only lists albums with ALBUMARTIST set.

Any ideas?
Go to the top of the page
+Quote Post
retroactive
post Mar 25 2012, 22:08
Post #1427





Group: Members
Posts: 2
Joined: 25-March 12
Member No.: 98066



Ahoy foo_upnp people,

I'm looking to accomplish two different things:

1. Allow quickly scrolling to an artist by having an index of first letters available.

2. Shuffle amongst all songs in a genre.

I (gratefully) note the "split tree nodes by first letter" setting, but that applies globally, so if I enable it it will break functionality of goal #2, as some of my genres have more songs that I have artists.

Is there a way to have a first letter listing just for by the Artist menu item? I checked out foobar2000/titleformat_help.html to see if there was anything obvious I could try in the media tree xml file, but no luck.

Random things:
-I have a custom media tree to allow goal #2 that removes the by artist xml snippet from the genre SubTree
-I have about 380 artists and the number of songs/genre ranges from 20 to 7,000, so doing this by setting the >nodes number won't work

Many thanks if you can offer any help/ideas/amusingly cutting remarks about why this is stupid idea.
Go to the top of the page
+Quote Post
hyposquasher
post Mar 25 2012, 23:33
Post #1428





Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-March 12
Member No.: 98068



I have my foobar and upnp installed and working on one of my PC's. However, when I use PlugPlayer's iPhone app to control the installation in question, I can't figure out where the current playlist is being displayed in foobar on the PC?

I have tried finding this playlist with the columnsUI display and with the default display.

I can't figure this out whether I am using my iPhone as the renderer or the foobar on the PC as the renderer.

I am a bit of a foobar newb, for sure, but I am a pretty savvy PC user and I'm not sure what I'm doing wrong. Help?

Go to the top of the page
+Quote Post
robertdavidreeve...
post Mar 28 2012, 01:30
Post #1429





Group: Members
Posts: 2
Joined: 23-November 11
Member No.: 95357



I am finding that when playing back FLAC files to a PS3, the music stutters about 5 -10 times in a 3 minute track. The silence lasts anywhere from <1 s to >3 s. The problem occurs with both LPCM and WAV formats. I am using a wireless connection.

I can playback the same files using Windows Media Player, on the same host pc, as a media server to the PS3 without any stutter.

Is there anything I can do to help troubleshoot the problem?



Go to the top of the page
+Quote Post
vermanium
post Mar 28 2012, 03:00
Post #1430





Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-March 12
Member No.: 98121



Hi Bubblegum
This is a fantastic plugin. I dont know how to thank you enough for it. It has made my musical life so easy...the setup i have is an HTPC running XBMC, playing my music on HiFi amp and controlled via a remote and displayed on my plasma tv. It was great, except it was a pain searching through 40,000 songs for an individual one.

Now, because of your plugin, i do all my sifting of songs on my laptop through foobar and then send it to XBMC via UPnP. Fantastic.

Except, i have one small problem. If i select an album in foobar, right click and then try to send it to XBMC over UPnP, i just get to hear one song and not the rest.

Am i doing something wrong? Any help/advice will be grately appreciated.

Thanks for your efforts.


Go to the top of the page
+Quote Post
Xcaliber
post Mar 28 2012, 13:54
Post #1431





Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-March 12
Member No.: 98145



Hey, I love this plugin and use it more and more often, especially in combination with Bubble upnp on my Android (SGS2) phone

However, few more functions would be great to have:
1) for example, I would like to use foo_upnp in my work network to stream my music collection to my cell phone or other computer. The work network consists of >200 computers and, from obvious reasons, I would like to keep my music collection private, unaccessible to most of the computers. Is there any way how to protect the access to the foobar library by password?

2) The transcoding part of the program is great and extremely smart. There is only a small thing missing for me in the transcoding functionality. I would appreciate to have more options/formats for transcoding. I personnaly hate mp3 and would be love to see the ability to transcode to ogg vorbis or mp4 (lossy formats) or flac (lossless) or a different codec of personal choice. I believe that it would bring the flexibility of the foo_upnp one level up. Both ogg and aac can give you better quality at lower bitrates used in 3G networks for instance. On the other hand, flac would decrease the bandwidth required to stream the music in lossless quality. The wav, im currently using for streaming of my collection in my home network is fine, though lossless compression would be even better.

Thank you for all the work, its enormously useful to many people!



Go to the top of the page
+Quote Post
robertdavidreeve...
post Mar 28 2012, 21:25
Post #1432





Group: Members
Posts: 2
Joined: 23-November 11
Member No.: 95357



QUOTE (robertdavidreeves@hotmail. @ Mar 27 2012, 20:30) *
I am finding that when playing back FLAC files to a PS3, the music stutters about 5 -10 times in a 3 minute track. The silence lasts anywhere from <1 s to >3 s. The problem occurs with both LPCM and WAV formats. I am using a wireless connection.

I can playback the same files using Windows Media Player, on the same host pc, as a media server to the PS3 without any stutter.

Is there anything I can do to help troubleshoot the problem?


An update... I found some clues in the documentation http://bubbleguuum.free.fr/foo_upnp/foo_upnp.txt:
I have problems with streaming on my PS3
----------------------------------------

- Use a wired connection wheneven possible. If using wireless, change your wifi channel id.
- Set the output frequency to 48Khz: http://manuals.playstation.net/document/en...tfrequency.html


Unfortunately a wired connection is not an option. I did switch the wifi channel of the router but did not see an improvement.

I am running Windows 7 and the network adapter is running a Quality of Service Packet Scheduler which may allocate bandwidth between competing applications. I did find an improvement when I stopped the TVersity media server (which streams LPCM without a problem, but has other issues) that was also running on the same host PC.




Go to the top of the page
+Quote Post
dennis_k85
post Mar 30 2012, 13:55
Post #1433





Group: Members
Posts: 2
Joined: 20-August 10
Member No.: 83236



I am using foobar upnp, and it does not sonos devices under the controller tab. I can see sonos devices on several ipod and android app. Are there any plans to add this functionality to foobar?
Go to the top of the page
+Quote Post
GiantSteps
post Mar 31 2012, 21:40
Post #1434





Group: Members
Posts: 4
Joined: 31-March 12
Member No.: 98261



After an exhaustive search on this forum I have determined I am unable to solve this problem.

I have installed PlugPlayer on my iPhone 3g. It does see my foobar2000 server and its content. When I go to play a file, the player launches, the play button turns to a pause button (indicating its playing) but it does not play and the track elapsed time does not move. I adjusted the PlugPlayer profile in the foobar settings to no avail. I also followed the recommendation to disable the safari video player.

I also have PlugPlayer on my iPad and suffer the same issue however on the iPad i get an "error 4" message pop up when I attempt to play files.

The log file for foobar (set to Info) shows:


0.003: foo_upnp::on_init(136)/5016: INFO: foo_upnp: version 0.99.35
0.007: PLT_UPnP::Start(211)/5016: INFO: Starting UPnP...
0.018: standard_media_tree_root_node_t::load_ml_filters(553)/5016: INFO: loaded Media Library filters from C:\Users\Isaac\AppData\Roaming\foobar2000\foo_upnp_ml_tree.xml
0.021: PLT_UPnP::AddDevice(343)/5016: INFO: Starting Device...
0.023: PLT_HttpServer::Start(109)/5016: INFO: HttpServer listening on 0.0.0.0:56923
0.024: PLT_UPnP::AddDevice(343)/5016: INFO: Starting Device...
0.031: PLT_HttpServer::Start(109)/5016: INFO: HttpServer listening on 0.0.0.0:55609
initialized in 0.037s
created 6143 path registry entries in 0.394s
1.332: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/5372: INFO: New subscription for AVTransport/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:f8ebc180-c181-f9e4-08cc-740a1bd3db14
1.345: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/5924: INFO: New subscription for ConnectionManager/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:c48789e4-319a-9ac4-6fa2-d449e22c24f9
1.376: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/5192: INFO: New subscription for RenderingControl/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:1234ee86-90c5-e518-ea4b-4bd4bd4bf979
1.990: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/2980: INFO: Cancelling subscription for AVTransport/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:f8ebc180-c181-f9e4-08cc-740a1bd3db14)
2.001: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/3748: INFO: Cancelling subscription for ConnectionManager/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:c48789e4-319a-9ac4-6fa2-d449e22c24f9)
2.031: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/5244: INFO: Cancelling subscription for RenderingControl/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:1234ee86-90c5-e518-ea4b-4bd4bd4bf979)
3.636: FbMediaServer::ProcessHttpRequest(330)/5732: INFO: received LAN request: http://127.0.0.1:56923/DeviceDescription.xml (User-Agent: Microsoft-Windows/6.1 UPnP/1.0 Windows-Media-Player-DMS/12.0.7601.17514 DLNADOC/1.50)
3.636: FbMediaServer::ProcessGetDescription(414)/5732: INFO: ProcessGetDescription: user-agent: Microsoft-Windows/6.1 UPnP/1.0 Windows-Media-Player-DMS/12.0.7601.17514 DLNADOC/1.50
loaded Media Library tree in 4.231s
28.468: FbMediaServer::ProcessHttpRequest(330)/5696: INFO: received WAN request: http://96.39.225.24:56923/ContentDirectory...b70/control.xml (User-Agent: iPhone/4.2.1, UPnP/1.0, PlugPlayer/4.1.0)
28.468: FbMediaServer::OnAction(261)/5696: INFO: received action 'Browse', args = { ObjectID=0/1/0/3, BrowseFlag=BrowseDirectChildren, Filter=id,childCount,dc:title,upnp:class,res,res@resolution,res@protocolInfo,upnp:artist,upnp:album,
res@duration,upnp:albumArtURI, StartingIndex=0, RequestedCount=10, SortCriteria= }
28.468: PLT_MediaServer::OnBrowse(380)/5696: INFO: Received BrowseDirectChildren from 166.205.141.174 for id = 0/1/0/3 with filter = id,childCount,dc:title,upnp:class,res,res@resolution,res@protocolInfo,upnp:artist,upnp:album,res@dur
ation,upnp:albumArtURI, start = 0, count = 10
28.468: upnp_server_conf::get_profile(746)/5696: INFO: using default profile (User-Agent:iPhone/4.2.1, UPnP/1.0, PlugPlayer/4.1.0)
28.966: FbMediaServer::OnAction(284)/5696: INFO: action 'Browse' response: args = { ObjectID=0/1/0/3, BrowseFlag=BrowseDirectChildren, Filter=id,childCount,dc:title,upnp:class,res,res@resolution,res@protocolInfo,upnp:artist,upnp:album,
res@duration,upnp:albumArtURI, StartingIndex=0, RequestedCount=10, SortCriteria=, NumberReturned=9, TotalMatches=9, UpdateID=0 }
201.521: FbMediaServer::ProcessHttpRequest(330)/564: INFO: received LAN request: http://127.0.0.1:56923/DeviceDescription.xml (User-Agent: Microsoft-Windows/6.1 UPnP/1.0 Windows-Media-Player-DMS/12.0.7601.17514 DLNADOC/1.50)
201.521: FbMediaServer::ProcessGetDescription(414)/564: INFO: ProcessGetDescription: user-agent: Microsoft-Windows/6.1 UPnP/1.0 Windows-Media-Player-DMS/12.0.7601.17514 DLNADOC/1.50
201.536: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/748: INFO: New subscription for AVTransport/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:0c30055b-dccf-0fec-0cea-18d2912032d7
201.546: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/3420: INFO: New subscription for ConnectionManager/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:6b36a425-4ee9-61a2-d79d-21c6569b6dd3
201.561: PLT_Service::ProcessNewSubscription(534)/5288: INFO: New subscription for RenderingControl/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml, sid=uuid:24cb4816-d9fc-6a99-ed80-072e2feff773
202.193: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/3292: INFO: Cancelling subscription for AVTransport/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:0c30055b-dccf-0fec-0cea-18d2912032d7)
202.198: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/4460: INFO: Cancelling subscription for ConnectionManager/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:6b36a425-4ee9-61a2-d79d-21c6569b6dd3)
202.213: PLT_Service::ProcessCancelSubscription(664)/5164: INFO: Cancelling subscription for RenderingControl/a4de456b-df58-3048-0f27-10a54f2ddad4/event.xml (sub=uuid:24cb4816-d9fc-6a99-ed80-072e2feff773)
481.921: PLT_UPnP::Stop(312)/5016: INFO: Stopping UPnP...
482.864: PLT_HttpServerSocketTask::Read(216)/5876: WARNING: NPT_CHECK failed, result=-1 (FAILURE) [(res)]


Any ideas on what I am missing?

Thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
tony08
post Apr 3 2012, 09:45
Post #1435





Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-April 12
Member No.: 98340



Why foobar control point cannot find my ASUS O!Play mediarenderer device?

I have connected my device to LAN, but i can't see renderer in my control point list. How can i do,thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbleguuum
post Apr 5 2012, 12:51
Post #1436





Group: Developer
Posts: 1112
Joined: 13-November 05
Member No.: 25748



I was finally able to take some time to update the plugin, addressing some of the issues of the latest few months.

Here's v0.99.36 (see first post for download or go to the foobar2000 components site)

NOTE: the next release of BubbleUPnP Server will allow remote Internet access of any UPnP AV Media Server,
using foobar2000 as a client, with optional transcoding.

Changelog

  • updated to Platinum UPnP SDK 0.6.8
  • controller: can control OpenHome Renderers created by BubbleUPnP Server
  • browser: support searching Asset UPnP v4
  • browser: added http proxy support to access remote Internet foobar2000 servers from network behind a HTTP proxy. Proxy can be configured in Preferences > Tools > UPnP > Browser.
    This setting is only used for connecting and browsing remote servers. Streaming still uses the foobar2000 http proxy (see Preferences > Networking), which must be set separately.
  • server: attempt at fixing streaming not working with some Samsung DLNA TVs and possibly other DLNA TVs.
  • server: now returns several streaming URLs (resources) for each item. First resource is constructed from the matching streaming profile.
    second and third resources are fixed 44.1/16 WAV and LPCM streams, one of which should always be compatible with all renderers.
    This allows Control Points to pick up one of these alternates resource if the profile resource is not compatible with the CP's target renderer.
    Example: playing a foo_upnp ALAC file to WMP from BubbleUPnP as Control Point will now play sucessfully on WMP as WAV (where it would have previously failed, as WMP cannot play ALAC).
  • server: fixed search initiated from foobar2000 client not working if "Split node by first letter" was enabled and other scenarios
  • server: when streaming client is foobar2000, always force ALAC to be transcoded to PCM. This prevents "unsupported file format" error with unoptimized ALAC.
  • server: fixed %<album artist>% not working properly in SubTree spec:
    <spec type="object.container.person.musicArtist">%&lt;album artist&gt;%</spec>
  • server: fixed WAV stream of Playback Stream Capture not working anymore with recent foobar2000 as client
  • server: fixed LPCM stream of Playback Stream Capture not working with foobar2000 as a client and the default foobar2000 profile (was streaming as L24, unsupported by foobar2000)
  • server: LPCM streaming is always forced to 16 bits, including Playback Stream Capture
  • server: added 176.4 kHz samplerate in profiles for min/max samplerate
  • renderer: added audio/m4a to the list of mime-types of the renderer. Was preventing some Control Points to play ALAC/AAC


This post has been edited by bubbleguuum: Apr 5 2012, 13:34
Go to the top of the page
+Quote Post
Simononon
post Apr 5 2012, 13:13
Post #1437





Group: Members
Posts: 3
Joined: 5-April 12
Member No.: 98427



Is there any way to get the UPnP Controller to work with my Panasonic VIERA E30 Series TV? I get
CODE
Play Error: Read error (703)
whenever I try to play to it, however I am able to use the Windows Media Player "Play To" without error.
My apologies if this has been answered elsewhere, and thanks for the plugin (and the update!)

edit: Just saw the
CODE
server: attempt at fixing streaming not working with some Samsung DLNA TVs and possibly other DLNA TVs.
changelog - not working on mine with the 0.99.36 update. sad.gif

Here's my foo_upnp.log:
http://pastebin.com/6XVbVjGP

This post has been edited by Simononon: Apr 5 2012, 13:21
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbleguuum
post Apr 5 2012, 13:40
Post #1438





Group: Developer
Posts: 1112
Joined: 13-November 05
Member No.: 25748



This error is a different issue than the one supposedly fixed for Samsung TVs. It looks like this TV fails at reading the stream from the server, for an
unknown reason. Did you have the same error (Play Error: Read error (703) with the previous version of the plugin ?

EDIT: if you wish you can post a new log with level = FINER so I can see what http request it makes.

This post has been edited by db1989: Apr 5 2012, 20:42
Reason for edit: deleting unnecessary full quote of above post
Go to the top of the page
+Quote Post
alexinc
post Apr 5 2012, 17:28
Post #1439





Group: Members
Posts: 77
Joined: 12-February 08
Member No.: 51251



thats awesome! streaming to samsung ue40c7700 and ht-c6930 works brilliant now... only thing that doesnt seem to work is stream album art (folder.jpg), to my htc phone its working and from nas via twonky to samsung tv it works too!? but i dont mind... and its that fast searching and jumping through my collection. big big thx!!! now i would beg you program exactly that upnp server standalone for nas - that would be awesome, having the abilities and power of foobar tagging and upnp streaming without the need of a running pc/laptop all the time... ;-)
Go to the top of the page
+Quote Post
Simononon
post Apr 6 2012, 06:53
Post #1440





Group: Members
Posts: 3
Joined: 5-April 12
Member No.: 98427



QUOTE (bubbleguuum @ Apr 5 2012, 13:40) *
This error is a different issue than the one supposedly fixed for Samsung TVs. It looks like this TV fails at reading the stream from the server, for an
unknown reason. Did you have the same error (Play Error: Read error (703) with the previous version of the plugin ?

EDIT: if you wish you can post a new log with level = FINER so I can see what http request it makes.


Yeah I had the same error in the previous version - here's a FINER log:
http://pastebin.com/R4ns6Hyj
Go to the top of the page
+Quote Post
joaotavela
post Apr 6 2012, 10:41
Post #1441





Group: Members
Posts: 27
Joined: 31-August 07
Member No.: 46651



bubbleguuum, you are my hero!!
After trying every media server in this earth finally i can get to work foo_upnp
in my SamsungTV UN55C6900. Its fast...very fast.
Many Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
GeSomeone
post Apr 6 2012, 17:59
Post #1442





Group: Members
Posts: 922
Joined: 22-October 01
From: the Netherlands
Member No.: 335



Just a heads up. Although I could download the dll from bubbleguuum's site, not so from the foobar components site. Whatever I tried, it keeps downloading the zip with version 0.99.35, even though foobar2000 sees there is a new version.


--------------------
In theory, there is no difference between theory and practice.
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbleguuum
post Apr 6 2012, 19:26
Post #1443





Group: Developer
Posts: 1112
Joined: 13-November 05
Member No.: 25748



QUOTE (GeSomeone @ Apr 6 2012, 18:59) *
Just a heads up. Although I could download the dll from bubbleguuum's site, not so from the foobar components site. Whatever I tried, it keeps downloading the zip with version 0.99.35, even though foobar2000 sees there is a new version.



Thanks for reporting, now fixed.
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbleguuum
post Apr 6 2012, 22:27
Post #1444





Group: Developer
Posts: 1112
Joined: 13-November 05
Member No.: 25748



I released BubbleUPnP Server 0.5.3 which allows to use the remote Internet access feature of foo_upnp with any UPnP AV Media Server, with optional transcoding to mp3.

For example you can stream from your UPnP NAS via the Internet, transcoding if necessary.

More details here

This post has been edited by bubbleguuum: Apr 6 2012, 22:27
Go to the top of the page
+Quote Post
Snowknight26
post Apr 6 2012, 22:47
Post #1445





Group: Members
Posts: 49
Joined: 21-November 09
Member No.: 75135



Any chance of track search being added?

For some reason, BubbleUPnP seems to think that foo_upnp (or BubbleUPnP Server) doesn't support library searching. Without having force library search enabled in BubbleUPnP, searches fail 90% of the time:



It works for the first search but subsequent searches fail:



This post has been edited by Snowknight26: Apr 6 2012, 22:53
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbleguuum
post Apr 6 2012, 23:04
Post #1446





Group: Developer
Posts: 1112
Joined: 13-November 05
Member No.: 25748



QUOTE (Snowknight26 @ Apr 6 2012, 23:47) *
Any chance of track search being added?


It is true that foo_upnp doesn't implement track title search, while BubbleUPnP do emit such searches.
I will add support for it in the next version of the plugin.
Thanks for making me notice, I had forget that.

This post has been edited by bubbleguuum: Apr 6 2012, 23:04
Go to the top of the page
+Quote Post
Snowknight26
post Apr 7 2012, 00:55
Post #1447





Group: Members
Posts: 49
Joined: 21-November 09
Member No.: 75135



There seems to be a memory leak in this version. Stopping the server doesn't free memory. After several stops and starts, foobar2000's memory usage becomes quite high.

This post has been edited by Snowknight26: Apr 7 2012, 01:05
Go to the top of the page
+Quote Post
blammo
post Apr 8 2012, 09:48
Post #1448





Group: Members
Posts: 88
Joined: 13-April 04
Member No.: 13464



Hey. This new version appears to fixed the problems I had with my WDTVLive. It used to stop after only three songs. Now it seems to keep going! Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
Simononon
post Apr 9 2012, 03:58
Post #1449





Group: Members
Posts: 3
Joined: 5-April 12
Member No.: 98427



QUOTE (Simononon @ Apr 6 2012, 06:53) *
Yeah I had the same error in the previous version - here's a FINER log:
http://pastebin.com/R4ns6Hyj


I'm now using my Xbox 360 as a Windows Media Player Extender and bought BubbleUPnP to select music from my foobar media server and play on my 360 from my tablet, works much better then UPnP on my TV would anyway smile.gif Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
lucidanime
post Apr 9 2012, 04:02
Post #1450





Group: Members
Posts: 5
Joined: 30-January 12
Member No.: 96796



Hey, I see you've begun working on trying to get this working with Samsung DLNA TV's!! Just wanted to chip in my two cent, I have a Samsung UE37D5000 series TV, and figured I might be of help testing, etc. If it's any use to you, here's a log from earlier today when I was testing out the new upnp beta: http://pastebin.com/8qhMBAWn
Go to the top of the page
+Quote Post

79 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd December 2014 - 01:13