IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

29 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
Kameleon by Br3tt, Columns UI configuration
Falstaff
post Mar 21 2009, 22:32
Post #476





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (NeooeN @ Mar 21 2009, 22:05) *
Can one also put this the cover are not covered separately from a folder separate directly from the day ID3? If not all cover liked to pack by hand in a folder there some songs the cover have already integrated!


sorry but your traductor is shit ! we do not understand at all what you want to say !

Shazbot, nanu nanu ! laugh.gif

This post has been edited by Falstaff: Mar 21 2009, 22:49


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
London Mike
post Mar 21 2009, 22:35
Post #477





Group: Members
Posts: 267
Joined: 17-June 08
From: Guess...
Member No.: 54439



biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
InTheSea
post Mar 22 2009, 02:24
Post #478





Group: Members
Posts: 13
Joined: 17-March 09
Member No.: 68085



Regarding chronflow it's probably my paths and file names in extended variables.
So I got the paths ending correctly with "/"
And I put file names as %album%*.*
Anything wrong there? reads perfectly well except for chronflow, no image at all.


What does the heart do?
How do I set it so that if no artist art is found (but cover is), display default background?
How can I make the background cycle between artists pics? For example if I have multiple Red Hot Chili Peppers back grounds
Album names with : what should the path to the album art be? replace : by what? tried _ - x and space. none worked.



Bug: When pressing INFO AL or PL, if you than press spe, art, lyr, etc it will load as full panel, and it won't split if you try to add more. You have to press again in INFO AL or PL to put things right.

This post has been edited by InTheSea: Mar 22 2009, 02:47
Go to the top of the page
+Quote Post
alvinmnash1114
post Mar 22 2009, 06:00
Post #479





Group: Members
Posts: 5
Joined: 23-February 09
Member No.: 67304



QUOTE (InTheSea @ Mar 21 2009, 17:24) *
What does the heart do?


The heart button changes <MOOD> tag to 1. In effect, it changes the track number to gold.
The "i hate this song" button beside it changes <SKIP> to 1. Testing it, it doesn't really skip the track. It changes the track number to an "i hate this song" icon.
Pushing both buttons turns the track number into a golden "i hate this song", signifying your bipolarism.

It doesn't seem to have any connection with the love/hate track in Last.fm, which is a pity.


Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 22 2009, 07:58
Post #480





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (InTheSea @ Mar 22 2009, 02:24) *
...
Bug: When pressing INFO AL or PL, if you than press spe, art, lyr, etc it will load as full panel, and it won't split if you try to add more. You have to press again in INFO AL or PL to put things right.


Hi,

not a bug, when you are maximized in the left panel, you can switch to another panel but it stays maximized (wanted!), just click the zoom out button to go back to panel stack display (mini-panels)


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Skelington
post Mar 22 2009, 13:09
Post #481





Group: Members
Posts: 56
Joined: 20-March 07
Member No.: 41636



nm.

Nice cfg ^^

This post has been edited by Skelington: Mar 22 2009, 13:15
Go to the top of the page
+Quote Post
unabatedshagie
post Mar 22 2009, 13:16
Post #482





Group: Members
Posts: 234
Joined: 2-October 05
From: Scotland
Member No.: 24838



RTFM

You need to add additional entries to run services.
Go to the top of the page
+Quote Post
NeooeN
post Mar 22 2009, 13:47
Post #483





Group: Members
Posts: 5
Joined: 15-March 09
Member No.: 67997



Can one allow to not indicate the cover directly from the file MP3? (ID3Tag ) without separate folder for it to make?


--------------------
Excuse for my bad English. Translated with Abacho!
Go to the top of the page
+Quote Post
Zbih
post Mar 22 2009, 15:58
Post #484





Group: Members
Posts: 10
Joined: 11-November 03
Member No.: 9772



hmm .. strange issue, but when I updated from 1.2 to 1.2.1 I've problem with foobar. There is no fonts in playlist, now after returning to old version, still I can't see fonts. Adding screenshot

Go to the top of the page
+Quote Post
unabatedshagie
post Mar 22 2009, 19:45
Post #485





Group: Members
Posts: 234
Joined: 2-October 05
From: Scotland
Member No.: 24838



QUOTE (unabatedshagie @ Mar 18 2009, 03:58) *
Is it possible to filter the playlists so that kameleon_elp_header_height is 0 for one playlist but 3 for another?
Anyone? I'm guessing it's not possible?
Go to the top of the page
+Quote Post
InTheSea
post Mar 22 2009, 22:56
Post #486





Group: Members
Posts: 13
Joined: 17-March 09
Member No.: 68085



QUOTE (Falstaff @ Mar 22 2009, 08:58) *
QUOTE (InTheSea @ Mar 22 2009, 02:24) *
...
Bug: When pressing INFO AL or PL, if you than press spe, art, lyr, etc it will load as full panel, and it won't split if you try to add more. You have to press again in INFO AL or PL to put things right.


Hi,

not a bug, when you are maximized in the left panel, you can switch to another panel but it stays maximized (wanted!), just click the zoom out button to go back to panel stack display (mini-panels)



Ok than I think we should be able. After pressing AL or PL of Info which automatically loads maximized, if we click SPE twice next. First it would show SPE maximized. After the second click, it would minimize. Pratical.

It's your skin in the end. I'd be appreciated if you could help me with my questions being that the heart button was already clarified.
Go to the top of the page
+Quote Post
pmartin1958
post Mar 22 2009, 23:35
Post #487





Group: Members
Posts: 15
Joined: 23-April 07
Member No.: 42824



hi brett...

i've got a little trouble with stats... (with 1.2.1, but not with 1.2.0).
i can't see them...

you can view a 1.2.0 screenshot here (with stats) :


and a 1.2.1 screenshot here (without stats) :



I don't understand...
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 22 2009, 23:57
Post #488





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (pmartin1958 @ Mar 22 2009, 23:35) *
hi brett...

i've got a little trouble with stats... (with 1.2.1, but not with 1.2.0).
i can't see them...

you can view a 1.2.0 screenshot here (with stats) :


and a 1.2.1 screenshot here (without stats) :



I don't understand...


change made from 1.1 to 1.2.x : now, stats only use %play_counter% tag info and no more %play_count% tag

you can change %play_counter% values in GB Stat and in ELPlaylist panels to make it match you %play_count% tag ...

This post has been edited by Falstaff: Mar 22 2009, 23:58


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
runrunaway
post Mar 23 2009, 16:57
Post #489





Group: Members
Posts: 14
Joined: 5-March 09
Member No.: 67633



Falstaff,could you add an option for info panel to switch the follow cursor or now playing mode?
happy.gif

This post has been edited by runrunaway: Mar 23 2009, 17:02
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 23 2009, 17:36
Post #490





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (runrunaway @ Mar 23 2009, 16:57) *
Falstaff,could you add an option for info panel to switch the follow cursor or now playing mode?
happy.gif


huh.gif ... the RIGHT-CLICK is so difficult ? Sorry, but not a real need in my pov... wink.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Canar
post Mar 23 2009, 18:36
Post #491





Group: Super Moderator
Posts: 3354
Joined: 26-July 02
From: princegeorge.ca
Member No.: 2796



Kameleon bug has been reported here and seems to be causing users to want silly things. Please fix this.


--------------------
You cannot ABX the rustling of jimmies.
No mouse? No problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 23 2009, 19:37
Post #492





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Canar @ Mar 23 2009, 18:36) *
Kameleon bug has been reported here and seems to be causing users to want silly things. Please fix this.


oh blink.gif

Sorry, but it is not a bug in the way that displaying only the year (4 digits only) is intentional in Kameleon.

thanx for the report btw.


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Canar
post Mar 23 2009, 20:26
Post #493





Group: Super Moderator
Posts: 3354
Joined: 26-July 02
From: princegeorge.ca
Member No.: 2796



If you're going to insist on the 4-digit format, could you use $left(%date%,4) or something to allow longer dates to not interfere?


--------------------
You cannot ABX the rustling of jimmies.
No mouse? No problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 23 2009, 20:33
Post #494





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Canar @ Mar 23 2009, 20:26) *
If you're going to insist on the 4-digit format, could you use $left(%date%,4) or something to allow longer dates to not interfere?


i'll check that asap, promised wink.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
runrunaway
post Mar 23 2009, 20:45
Post #495





Group: Members
Posts: 14
Joined: 5-March 09
Member No.: 67633



QUOTE (Falstaff @ Mar 23 2009, 17:36) *
QUOTE (runrunaway @ Mar 23 2009, 16:57) *
Falstaff,could you add an option for info panel to switch the follow cursor or now playing mode?
happy.gif


huh.gif ... the RIGHT-CLICK is so difficult ? Sorry, but not a real need in my pov... wink.gif


like this?


i did not find the option,so how to?

i meant info left panel...

This post has been edited by runrunaway: Mar 23 2009, 21:16
Go to the top of the page
+Quote Post
Jny
post Mar 23 2009, 22:19
Post #496





Group: Members
Posts: 56
Joined: 1-June 08
Member No.: 53960



how i can change shuffle order to random in new version?
cant find code in script settings...
Go to the top of the page
+Quote Post
InTheSea
post Mar 24 2009, 06:32
Post #497





Group: Members
Posts: 13
Joined: 17-March 09
Member No.: 68085



BUG?: It is a bug but not sure if it's fixable. When viewing a different playlist that is not the one playing, if you try to minimize all album headers in the - button it will take you back to the playlist that is currently playing. Gets annoying to me as I'm constantly editing songs and many times they are on a different playlist.


Falstaff, could you please answer my questions above? thx
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 24 2009, 11:12
Post #498





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (InTheSea @ Mar 24 2009, 06:32) *
BUG?: It is a bug but not sure if it's fixable. When viewing a different playlist that is not the one playing, if you try to minimize all album headers in the - button it will take you back to the playlist that is currently playing. Gets annoying to me as I'm constantly editing songs and many times they are on a different playlist.


Falstaff, could you please answer my questions above? thx


fixed in v1.2.2 just released smile.gif

Change log :

1.2.2 :
- Bug fixed : sometimes playlist switcher left panel had bad refresh (very annoying) => no more now (btw no more reproduced with the fix)
- Bug fixed : buttons + / - to expand or collapse the playlist ativated too the 'Show now playing command' => removed
- YEAR display in the playlist header : now, long dates are accepted but it still display only the Year (it take by default the 4 digits on the left : 2005-07-24 => 2005)
- Tweaks

This post has been edited by Falstaff: Mar 24 2009, 11:12


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
unabatedshagie
post Mar 24 2009, 14:51
Post #499





Group: Members
Posts: 234
Joined: 2-October 05
From: Scotland
Member No.: 24838



QUOTE (Falstaff @ Mar 24 2009, 10:12) *
QUOTE (InTheSea @ Mar 24 2009, 06:32) *
BUG?: It is a bug but not sure if it's fixable. When viewing a different playlist that is not the one playing, if you try to minimize all album headers in the - button it will take you back to the playlist that is currently playing. Gets annoying to me as I'm constantly editing songs and many times they are on a different playlist.


Falstaff, could you please answer my questions above? thx


fixed in v1.2.2 just released smile.gif

Change log :

1.2.2 :
- Bug fixed : sometimes playlist switcher left panel had bad refresh (very annoying) => no more now (btw no more reproduced with the fix)
- Bug fixed : buttons + / - to expand or collapse the playlist ativated too the 'Show now playing command' => removed
- YEAR display in the playlist header : now, long dates are accepted but it still display only the Year (it take by default the 4 digits on the left : 2005-07-24 => 2005)
- Tweaks
Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
Freud2004
post Mar 24 2009, 19:47
Post #500





Group: Members
Posts: 18
Joined: 17-June 08
Member No.: 54483





How to change font size to look better? see image, please.

Tanks
Go to the top of the page
+Quote Post

29 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2014 - 18:41