IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

29 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
Kameleon by Br3tt, Columns UI configuration
blackey
post Feb 23 2009, 00:33
Post #301





Group: Members
Posts: 22
Joined: 29-October 08
Member No.: 61302



Don't get me wrong, but I think it will be too much. Other buttons are really useful, but this.. not that much tongue.gif On the other side you can hide that panel so it won't do any harm if it's there wink.gif

This post has been edited by blackey: Feb 23 2009, 00:34
Go to the top of the page
+Quote Post
Zbih
post Feb 23 2009, 00:34
Post #302





Group: Members
Posts: 10
Joined: 11-November 03
Member No.: 9772



hi there .. where can I disable delay of popups in the right Graphical Browsers ?? 8-)
Go to the top of the page
+Quote Post
Andu
post Feb 23 2009, 00:36
Post #303





Group: Members
Posts: 159
Joined: 13-April 06
Member No.: 29493



QUOTE (blackey @ Feb 23 2009, 00:17) *
well, i guess string search doesn't search in the screenshots tongue.gif -> Force Wallpaper - tick/untick hide panel on startup? is this helpful?

Br3tt is working his ass off with pleasing people around and some here are acting like "whining little bitches" (damn, i've always wanted to say that tongue.gif)

99% problems here is already solved in docs, you just have to read and look carefully wink.gif


I already solved my problem. Thx for pointing out something that Br3tt already explained ages ago to me.

I was trying to be helpful and point out a flaw in the communication policy but nevermind that. Just forget everything I said and keep on doing things the way they are done now. Just don't wonder if you have to answer these type of questions all the time.

This post has been edited by Andu: Feb 23 2009, 00:36
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 23 2009, 00:43
Post #304





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Zbih @ Feb 23 2009, 00:34) *
hi there .. where can I disable delay of popups in the right Graphical Browsers ?? 8-)


enter GB settings,(right click on it -> Settings) then check this ph34r.gif



--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Zbih
post Feb 23 2009, 00:57
Post #305





Group: Members
Posts: 10
Joined: 11-November 03
Member No.: 9772



beer.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Lonk NY
post Feb 23 2009, 02:13
Post #306





Group: Members
Posts: 27
Joined: 25-August 07
Member No.: 46494



So I was using kameleon_rate_to_db=1 because I didn't want to change the "Date Modified" for my mp3's, but then I noticed that once I moved an album folder from one location to another, the ratings would get lost! So I gave in and changed the above setting back to "0" so that ratings get tagged in the file... however, now when I rate an mp3, the tags are lost, at least in the Vista Windows Explorer view as well as in the dbPowerAmp tab in file properties:

First 2 tracks were rated with default setting (in Tag, not database):


dbPowerAmp tab in Windows Explorer file properties for first track:


When I right click on the file > Properties in Foobar, it _does_ show the tags with <RATING> added, but other programs show the tracks as having no tags... sad.gif



Anyone know what the deal is with this?

This post has been edited by Lonk NY: Feb 23 2009, 02:14
Go to the top of the page
+Quote Post
Takaji
post Feb 23 2009, 03:18
Post #307





Group: Members
Posts: 255
Joined: 17-June 05
Member No.: 22787



QUOTE (Falstaff @ Feb 22 2009, 13:23) *
doc updated; Takaji, just check the chapter D/ all is explained

and ... v1.1a released !!!

http://br3tt.free.fr/html/K/index.htm

cheers


Thanks Br3tt!
Go to the top of the page
+Quote Post
qwertz
post Feb 23 2009, 09:12
Post #308





Group: Members
Posts: 151
Joined: 5-February 09
Member No.: 66658



Very nice update Falstaff, thanks, I specially like the new search box, still have the foo_input_mslive problem though, oh well ...

QUOTE (blackey @ Feb 23 2009, 00:33) *
Don't get me wrong, but I think it will be too much. Other buttons are really useful, but this.. not that much tongue.gif On the other side you can hide that panel so it won't do any harm if it's there wink.gif


Actually, it's nice to have more buttons, put in your own png and make a foo run command you need. I for example have a youtube and wiki button there.
Go to the top of the page
+Quote Post
Mantisby
post Feb 23 2009, 09:36
Post #309





Group: Members
Posts: 17
Joined: 18-August 07
Member No.: 46300



nice update!

However I have a problem. When i move cursor over left panel, it is constantly updating-reloading images, which results in annoying flickering. I made a small video to demonstrate - http://rapidshare.com/files/201479405/kameleon.avi

it was present in previous version, but botton quick search buttons make it even more obvious.

This post has been edited by Mantisby: Feb 23 2009, 09:37
Go to the top of the page
+Quote Post
Krema+Or
post Feb 23 2009, 09:54
Post #310





Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-July 06
From: Gillingham
Member No.: 32861



an AWESOME config. 2 problems however:
1st: playlist is showing: song title AND artist (should be title only) 2nd - popup is showing ALWAYS:
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 23 2009, 10:28
Post #311





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



... just read the doc , D/ 6.


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
nikolai4ik
post Feb 23 2009, 11:58
Post #312





Group: Members
Posts: 81
Joined: 8-July 08
Member No.: 55500



QUOTE (Falstaff @ Feb 23 2009, 13:28) *
... just read the doc , D/ 6.

there's no info about how to change %title% - %artist% to %title% unsure.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Krema+Or
post Feb 23 2009, 12:04
Post #313





Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-July 06
From: Gillingham
Member No.: 32861



ok i can live without popup (is showing even if i don't have any comment, i don't know what colour to choose in ELp) but there is an artist name and should not be. how to remove?

This post has been edited by Krema+Or: Feb 23 2009, 12:07
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 23 2009, 12:11
Post #314





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Krema+Or @ Feb 23 2009, 12:04) *
ok i can live without popup (is showing even if i don't have any comment, i don't know what colour to choose in ELp) but there is an artist name and should not be. how to remove?


as explained in D/ 6. in the doc, you have to set the transparent colour to use to allow popup transparency


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 23 2009, 12:14
Post #315





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (nikolai4ik @ Feb 23 2009, 11:58) *
QUOTE (Falstaff @ Feb 23 2009, 13:28) *
... just read the doc , D/ 6.

there's no info about how to change %title% - %artist% to %title% unsure.gif


normally %artist% added after the %title is %album artist% tag filled and different from the %artist% tag, or if there is no group header en your ELP.


BUT, it seem to be a bug and now i always fdisplay %artist%

i'll fix that asap.

This post has been edited by Falstaff: Feb 23 2009, 12:16


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 23 2009, 12:28
Post #316





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Mantisby @ Feb 23 2009, 09:36) *
nice update!

However I have a problem. When i move cursor over left panel, it is constantly updating-reloading images, which results in annoying flickering. I made a small video to demonstrate - http://rapidshare.com/files/201479405/kameleon.avi

it was present in previous version, but botton quick search buttons make it even more obvious.


it is a Panel Stack Splitter issue. all buttons flicker on mouse over on one of them, on fast PC (or good GC) it's very annoying, but in your case, it looks bad, i know, but i can't do anything for you. sorry


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Generalverdacht
post Feb 23 2009, 12:41
Post #317





Group: Members
Posts: 238
Joined: 20-March 06
Member No.: 28640



Great updates, thanks for the "static" search bar!

And my problem, that playcounter f***s the title info is solved, too. Thanks dude!


Go to the top of the page
+Quote Post
Krema+Or
post Feb 23 2009, 12:53
Post #318





Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-July 06
From: Gillingham
Member No.: 32861



pop up problem solved: in foobar2000.exe right mouse click and in compatibility tab - choose 3X disable: themes, composition, dpi (just for 1 foobar restart/ later after colour choose untick all!!) .then go to ELp properties and choose D/6 that gray in custom colour: r/g/b 40/40/40 . for me it was working. biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
nikolai4ik
post Feb 23 2009, 13:04
Post #319





Group: Members
Posts: 81
Joined: 8-July 08
Member No.: 55500



QUOTE (Falstaff @ Feb 23 2009, 15:14) *
i'll fix that asap.

Thanks smile.gif
QUOTE (Krema+Or @ Feb 23 2009, 15:53) *
pop up problem solved: in foobar2000.exe right mouse click and in compatibility tab - choose 3X disable: themes, composition, dpi (just for 1 foobar restart/ later after colour choose untick all!!) .then go to ELp properties and choose D/6 that gray in custom colour: r/g/b 40/40/40 . for me it was working. biggrin.gif

way too complicated.
Easier way is to disable hovering in the elp settings
Go to the top of the page
+Quote Post
Mantisby
post Feb 23 2009, 13:44
Post #320





Group: Members
Posts: 17
Joined: 18-August 07
Member No.: 46300



QUOTE (Falstaff @ Feb 23 2009, 14:28) *
QUOTE (Mantisby @ Feb 23 2009, 09:36) *
nice update!

However I have a problem. When i move cursor over left panel, it is constantly updating-reloading images, which results in annoying flickering. I made a small video to demonstrate - http://rapidshare.com/files/201479405/kameleon.avi

it was present in previous version, but botton quick search buttons make it even more obvious.


it is a Panel Stack Splitter issue. all buttons flicker on mouse over on one of them, on fast PC (or good GC) it's very annoying, but in your case, it looks bad, i know, but i can't do anything for you. sorry

I was suspecting that sad.gif

Anyway, great job, thank you again!
Go to the top of the page
+Quote Post
Dan Popescu
post Feb 23 2009, 14:01
Post #321





Group: Members
Posts: 41
Joined: 13-April 08
Member No.: 52757



I have another problem - on dual display setup, when foobar is on the secondary monitor, the ELPlaylist popup does not show.
In order to show you must deselect "prevent going outside of display" in settings/misc.
Thought might help somebody else.
Go to the top of the page
+Quote Post
Krema+Or
post Feb 23 2009, 14:05
Post #322





Group: Members
Posts: 14
Joined: 13-July 06
From: Gillingham
Member No.: 32861



QUOTE (Mantisby @ Feb 23 2009, 14:44) *
QUOTE (Falstaff @ Feb 23 2009, 14:28) *
QUOTE (Mantisby @ Feb 23 2009, 09:36) *
nice update!

However I have a problem. When i move cursor over left panel, it is constantly updating-reloading images, which results in annoying flickering. I made a small video to demonstrate - http://rapidshare.com/files/201479405/kameleon.avi

it was present in previous version, but botton quick search buttons make it even more obvious.


it is a Panel Stack Splitter issue. all buttons flicker on mouse over on one of them, on fast PC (or good GC) it's very annoying, but in your case, it looks bad, i know, but i can't do anything for you. sorry

I was suspecting that sad.gif

Anyway, great job, thank you again!


(if got MOST recent drivers) maybe try to set 16x aniso and 6x antialias &wait for vertical refresh in nvidia/ati panel? i know it is windows, but if vista it could help i hope
Go to the top of the page
+Quote Post
Mantisby
post Feb 23 2009, 15:44
Post #323





Group: Members
Posts: 17
Joined: 18-August 07
Member No.: 46300



QUOTE (Krema+Or @ Feb 23 2009, 16:05) *
(if got MOST recent drivers) maybe try to set 16x aniso and 6x antialias &wait for vertical refresh in nvidia/ati panel? i know it is windows, but if vista it could help i hope

thank you, but no Vista ever smile.gif and I'm limited with priviledges to play with system settings.
Go to the top of the page
+Quote Post
franki
post Feb 24 2009, 12:30
Post #324





Group: Banned
Posts: 51
Joined: 27-February 08
Member No.: 51647



hi falstaff,
all works fine, but one question please is it difficult for me to exchange wsh-panel (seekbar) to path-panel???
It is dangerous to click the taskbar: if you click off the mark: the track jump!

PIC

thanks frank

This post has been edited by franki: Feb 24 2009, 12:38
Go to the top of the page
+Quote Post
Van.quish
post Feb 24 2009, 15:36
Post #325





Group: Members
Posts: 13
Joined: 20-August 08
Member No.: 57297



i have an issue and can't solve it by myself sad.gif (damn noob)
my playlist in 1.1 looks like that:

http://img100.imageshack.us/my.php?image=footrouble.jpg

any help?
Go to the top of the page
+Quote Post

29 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 04:14