IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Display total time, rename default columns, was: "4.3 -> 6.1: minor help please" (TOS #6)
revolt
post Jan 23 2009, 00:42
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 10-August 07
Member No.: 46092



i've recently upgraded after 2 years with 4.3 simply because i couldn't get asio4all working on it. upgraded to 6.1 and got it working with no issues. i kept a very plain layout and would like to keep it familar.

this is how i had 4.3: http://i41.tinypic.com/6ggc44.png

i've been able to get 6.1 just like that save for two minor things. can anyone help me get the total time on the bottom right corner there? i don't remember the syntax for it, but i'd also like to know how to set it to the same position rather than spacebar a couple hundred times to manually space it out.

secondly, i'd just like to be able to change "track no" back to a # sign and "duration" to "length", if possible.

appreciated.
Go to the top of the page
+Quote Post
tpijag
post Jan 23 2009, 01:43
Post #2





Group: Members
Posts: 2345
Joined: 19-May 08
Member No.: 53637



1. Right click on the status bar and make your selection
2. Right click on column heading > columns > more... . Add a custom column named whatever you like for the heading and copy paste the appropriate formatting pattern. Right click on column heading again and select or not columns you want to see.

terry

This post has been edited by tpijag: Jan 23 2009, 01:45
Go to the top of the page
+Quote Post
revolt
post Jan 23 2009, 06:48
Post #3





Group: Members
Posts: 13
Joined: 10-August 07
Member No.: 46092



thanks so much. the rightclick > show total time of selection did exactly what i wanted it to. the custom columns i can see are going to work out as well but could you please direct me to the pattern list or just give me the patterns for "duration", "track no", and "playing"?

This post has been edited by revolt: Jan 23 2009, 06:49
Go to the top of the page
+Quote Post
smkk
post Jan 23 2009, 11:00
Post #4





Group: Members
Posts: 603
Joined: 18-November 07
Member No.: 48839



^In foobar click Help > Title Formatting Help.
Or click here for a more detailed list.

This post has been edited by smkk: Jan 23 2009, 11:02
Go to the top of the page
+Quote Post
revolt
post Jan 23 2009, 19:23
Post #5





Group: Members
Posts: 13
Joined: 10-August 07
Member No.: 46092



i got the codes for length and track number but not playing. isplaying seems like the only one that would work but but is not it.
Go to the top of the page
+Quote Post
Purple Monkey
post Jan 23 2009, 19:27
Post #6





Group: Members
Posts: 473
Joined: 25-June 05
Member No.: 22962



%isplaying% is not available in the DefaultUI Playlist context. However there is a Now Playing column that you can select to get a play symbol.

If you particularly need this functionality then you would need to use a ColumnsUI playlist.
Go to the top of the page
+Quote Post
smkk
post Jan 23 2009, 19:36
Post #7





Group: Members
Posts: 603
Joined: 18-November 07
Member No.: 48839



%isplaying% -is- available in DUI, it's just not very customizable (no images), but you can use symbols etc. eg $if(%isplaying%,>>,)
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2014 - 20:06