IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

86 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
Columns UI appearance, Post a screenshot of your config!
tgpo
post Jun 19 2008, 20:40
Post #26





Group: Members
Posts: 76
Joined: 3-June 08
Member No.: 54015



QUOTE (Falstaff @ Jun 19 2008, 12:46) *
nice, what is the component used for the playlist : ELPlaylist?


Single Column Playlist


--------------------
http://www.tgpo.org
Go to the top of the page
+Quote Post
Takaji
post Jun 20 2008, 09:17
Post #27





Group: Members
Posts: 255
Joined: 17-June 05
Member No.: 22787



QUOTE (aphasia @ Jun 19 2008, 11:48) *
My tabbed layout with lots of use of custom buttons cool.gif










I love those buttons! Would you mind sharing them? Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Jun 20 2008, 11:01
Post #28





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (tgpo @ Jun 19 2008, 21:40) *
QUOTE (Falstaff @ Jun 19 2008, 12:46) *

nice, what is the component used for the playlist : ELPlaylist?


Single Column Playlist


so you don't respect this topic recommandation, read again 1st post please :

!!! NO panelsUI USE PLEASE !!!, cause your post will be deleted by Admins ...


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
tgpo
post Jun 20 2008, 13:21
Post #29





Group: Members
Posts: 76
Joined: 3-June 08
Member No.: 54015



QUOTE (Falstaff @ Jun 20 2008, 06:01) *
QUOTE (tgpo @ Jun 19 2008, 21:40) *

QUOTE (Falstaff @ Jun 19 2008, 12:46) *

nice, what is the component used for the playlist : ELPlaylist?


Single Column Playlist


so you don't respect this topic recommandation, read again 1st post please :

!!! NO panelsUI USE PLEASE !!!, cause your post will be deleted by Admins ...


Huh? I'm not using panelsUI. I removed it once I upgraded to the latest version of foobar.

How does Single Column Playlist = panelsUI?


--------------------
http://www.tgpo.org
Go to the top of the page
+Quote Post
DocBeard
post Jun 20 2008, 13:39
Post #30





Group: Members
Posts: 337
Joined: 28-October 06
Member No.: 36898



I believe there was a standalone SCPL before it was integrated into Panels UI, much the same way that there were standalone track info panels.
Go to the top of the page
+Quote Post
tgpo
post Jun 20 2008, 14:00
Post #31





Group: Members
Posts: 76
Joined: 3-June 08
Member No.: 54015



QUOTE (DocBeard @ Jun 20 2008, 08:39) *
I believe there was a standalone SCPL before it was integrated into Panels UI, much the same way that there were standalone track info panels.


Exactly:


--------------------
http://www.tgpo.org
Go to the top of the page
+Quote Post
PredUK
post Jun 20 2008, 14:06
Post #32





Group: Members
Posts: 98
Joined: 24-May 05
Member No.: 22270



QUOTE (tgpo @ Jun 20 2008, 13:21) *
QUOTE (Falstaff @ Jun 20 2008, 06:01) *

QUOTE (tgpo @ Jun 19 2008, 21:40) *

QUOTE (Falstaff @ Jun 19 2008, 12:46) *

nice, what is the component used for the playlist : ELPlaylist?


Single Column Playlist


so you don't respect this topic recommandation, read again 1st post please :

!!! NO panelsUI USE PLEASE !!!, cause your post will be deleted by Admins ...

How does Single Column Playlist = panelsUI?
It doesn't!
Go to the top of the page
+Quote Post
aphasia
post Jun 20 2008, 21:51
Post #33





Group: Members
Posts: 66
Joined: 23-November 07
From: Dublin, Ireland
Member No.: 48974



QUOTE (Takaji @ Jun 20 2008, 09:17) *
QUOTE (aphasia @ Jun 19 2008, 11:48) *

My tabbed layout with lots of use of custom buttons cool.gif



I love those buttons! Would you mind sharing them? Thanks!



Most of the buttons I got from this set. The wikipedia, google, AMG, discogs & freedb buttons I found on the web. I can upload the images if you want but it may be easier for you if I upload the fcb file and the foo_run commands needed to use the buttons. Let me know.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Jun 20 2008, 22:01
Post #34





Group: Members
Posts: 2804
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (tgpo @ Jun 20 2008, 15:00) *
QUOTE (DocBeard @ Jun 20 2008, 08:39) *

I believe there was a standalone SCPL before it was integrated into Panels UI, much the same way that there were standalone track info panels.


Exactly:



OK, excuse me smile.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
danny.d
post Jun 22 2008, 18:21
Post #35





Group: Members
Posts: 82
Joined: 16-November 06
From: Nor Cal
Member No.: 37664



Hi,
I'd like to post a screenshot, do I have to upload my image to a host site (do you have any recommendations?) or can I upload it directly from my pc?

Sorry about this, never done it before...
Go to the top of the page
+Quote Post
chiwou
post Jun 22 2008, 18:58
Post #36





Group: Members
Posts: 236
Joined: 5-November 04
From: Spitzbergen
Member No.: 17985



@danny: first upload the image to http://imageshack.us/ or something similar (best: png or jpg) and then use their code to post it in here biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
danny.d
post Jun 22 2008, 19:16
Post #37





Group: Members
Posts: 82
Joined: 16-November 06
From: Nor Cal
Member No.: 37664



Sorry, I must be an idiot or something...

I uploaded my screenshots to a host site.

When try to post, I click on "Insert Image", then I get a little pop up window asking for a URL address. I insert the address of the uploaded image.

Then I click on Add Reply and I get this error message: "Sorry, dynamic pages in the [IMG] tags are not allowed".

sad.gif

[/URL][/img]

[/URL][/img]

This post has been edited by danny.d: Jun 22 2008, 19:13
Go to the top of the page
+Quote Post
Sounds Blast
post Jun 22 2008, 19:21
Post #38





Group: Members
Posts: 311
Joined: 30-May 08
Member No.: 53920



Hi, you need to choose, thumbnail size for forums for you to be able to paste a thumbnail.
Edit, when you choose this option you can right click and paste the link here. and hit preview post to see if it shows the thumbnail view.

This post has been edited by ActiveThoughts: Jun 22 2008, 19:22
Go to the top of the page
+Quote Post
danny.d
post Jun 22 2008, 19:29
Post #39





Group: Members
Posts: 82
Joined: 16-November 06
From: Nor Cal
Member No.: 37664








Thanks for the help !!

This is my ColumnsUI... I use trackinfo mod to display song info, etc

This post has been edited by danny.d: Jun 22 2008, 19:31
Go to the top of the page
+Quote Post
Sounds Blast
post Jun 22 2008, 19:39
Post #40





Group: Members
Posts: 311
Joined: 30-May 08
Member No.: 53920



Cool, glad you got it working.
Go to the top of the page
+Quote Post
Dirhael
post Jun 22 2008, 20:34
Post #41





Group: Members
Posts: 26
Joined: 8-November 07
Member No.: 48566



Well, here's my layout. It's simple but provides me with all I need smile.gif


(Yes I realize the image is a bit large/wide but I wanted the layout to take advantage of my widescreen so...)

This post has been edited by Dirhael: Jun 22 2008, 20:35
Go to the top of the page
+Quote Post
KaneMT
post Jun 23 2008, 11:53
Post #42





Group: Members
Posts: 28
Joined: 4-January 08
Member No.: 50155



QUOTE (ZeeJay @ Jun 15 2008, 22:23) *
Here's mine.
Basically: EL Playlist + Track Display + Library (Hidden) + Lyrics Panel (Hidden)

Showing Panels


Hidden panels


can someone tell me how to configure track display this way?

and much more important:
track info panel mod isn't beeing developed anymore...it was included into panels ui and called track display after that. but now, panels ui isn't delevoped for more than a year now. is there any plugin left I can use? I cant find a link to download track info panel mod, and i cant use track display because panels ui isnt up to date with current foobar version and getting warning at each start of foobar really sux

This post has been edited by KaneMT: Jun 23 2008, 11:54
Go to the top of the page
+Quote Post
DocBeard
post Jun 23 2008, 15:27
Post #43





Group: Members
Posts: 337
Joined: 28-October 06
Member No.: 36898



Still-developed or not (and the answer in both these cases appears to be 'not'), your best bets at this point are gonna be either foo_uie_trackinfo or foo_uie_trackinfo_mod. Old or no, they seem to work well enough with the newest versions.

An alternative would be using the drawing functionality of foo_uie_panel_splitter, but this is somewhat less intuitive, especially for simple tasks.
Go to the top of the page
+Quote Post
Strictly4me
post Jun 23 2008, 18:35
Post #44





Group: Members
Posts: 308
Joined: 17-December 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 18729



@Dirhael

Please can you tell me your titleformatting for playlist title in playlist switcher? - THX! wink.gif
Looks nice!

((((( Strictly4me )))))
Go to the top of the page
+Quote Post
Dirhael
post Jun 23 2008, 19:05
Post #45





Group: Members
Posts: 26
Joined: 8-November 07
Member No.: 48566



QUOTE (Strictly4me @ Jun 23 2008, 18:35) *
@Dirhael

Please can you tell me your titleformatting for playlist title in playlist switcher? - THX! wink.gif
Looks nice!

((((( Strictly4me )))))


Just the switcher? Sure, here you go:
CODE
$rgb(50,100,140,255,255,255)
$if(%is_playing%,$char(9834),$repeat($char(8201),2)$char(8226))   %title%
$tab(4)
$rgb(190,200,210,235,235,235)
$repeat(0,$sub(5,$len(%size%)))
$rgb(142,150,157,255,255,255)
%size%
$rgb(190,200,210,235,235,235)
items
$tab()
$rgb(155,130,105,255,255,255)
%length%' '
Go to the top of the page
+Quote Post
Light
post Jun 23 2008, 20:04
Post #46





Group: Members
Posts: 27
Joined: 17-June 08
Member No.: 54480



Here's my setup as of now:







don't worry about the thumbnails, they work when you click it... png not very recognized on the big image upload sites apparently...

I used a lot of parts of code from a lot of threads/users.... also if i hoover my mouse on the top of the foobar, the menu comes out [auto-hide]

This post has been edited by Light: Jun 23 2008, 20:06
Go to the top of the page
+Quote Post
danny.d
post Jun 24 2008, 02:20
Post #47





Group: Members
Posts: 82
Joined: 16-November 06
From: Nor Cal
Member No.: 37664



and much more important:
track info panel mod isn't beeing developed anymore...it was included into panels ui and called track display after that. but now, panels ui isn't delevoped for more than a year now. is there any plugin left I can use? I cant find a link to download track info panel mod, and i cant use track display because panels ui isnt up to date with current foobar version and getting warning at each start of foobar really sux
[/quote]

Kane,

Here is a link to download track info mod.
http://www.badongo.com/fr/file/9290335
Cheers

This post has been edited by danny.d: Jun 24 2008, 02:33
Go to the top of the page
+Quote Post
tgpo
post Jun 25 2008, 14:15
Post #48





Group: Members
Posts: 76
Joined: 3-June 08
Member No.: 54015



I've been continuing to develop a config with Panel Splitter. There is still work to be done on the mini mode, but it's coming together.


1591x798


--------------------
http://www.tgpo.org
Go to the top of the page
+Quote Post
bowen_tk
post Jun 25 2008, 15:15
Post #49





Group: Members
Posts: 168
Joined: 1-November 06
Member No.: 37040



QUOTE (tgpo @ Jun 25 2008, 07:15) *
I've been continuing to develop a config with Panel Splitter. There is still work to be done on the mini mode, but it's coming together.

http://www.tgpo.org/images/tgpo3-small.png
1591x798


wow nice
what is the vs. please???
Go to the top of the page
+Quote Post
tgpo
post Jun 25 2008, 15:21
Post #50





Group: Members
Posts: 76
Joined: 3-June 08
Member No.: 54015



QUOTE (bowen_tk @ Jun 25 2008, 10:15) *
what is the vs. please???


vs?


--------------------
http://www.tgpo.org
Go to the top of the page
+Quote Post

86 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd December 2014 - 05:29