IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_httpcontrol, control foobar via http
johnbhoy
post Aug 8 2010, 16:13
Post #826





Group: Members
Posts: 3
Joined: 8-August 10
Member No.: 82919



QUOTE (oblikoamorale @ Aug 8 2010, 15:19) *
QUOTE (johnbhoy @ Aug 8 2010, 17:47) *
i then copy the the foohttpcontroldata folder to
c/documents settings\DAW\Aplication Data\foobar2000\user-components\foo_httpcontrol

wrong, where did you get you should copy this folder there? it goes to c:\documents settings\DAW\Aplication Data\foobar2000\ as it always did. also notice the error message states a last bit of the path where the component expects to find its data.



Yup. that will be the blindingly obvious error that i was making. I was reading the readme for httpcontrol in the rar file.and was reading it too quick and not actually reading it all. more skimming over.

Thanking you..




Go to the top of the page
+Quote Post
kaFFee666
post Aug 14 2010, 22:19
Post #827





Group: Members
Posts: 1
Joined: 14-August 10
Member No.: 83080



Hey guys,

I made another Template especially for mobile devices.
It is based on 'simplebasic', but its not much I left as it was.

I took simplebasic because its design looked like a good Mobi-Template.

I optimized it for a resolution of 320x240 pixels, as my Nokia E72 has. Its been tested on the Nokia in-build Webbrowser(my recommendation), Firefox(on PC) and Opera Mini v10.

Have Fun: http://tinyurl.com/mobile320x240

Greetz
kaFFee666

This post has been edited by kaFFee666: Aug 14 2010, 22:42
Go to the top of the page
+Quote Post
regi24
post Aug 19 2010, 21:40
Post #828





Group: Members
Posts: 50
Joined: 19-August 10
Member No.: 83211



Hi, I'm currently doing a template (optimised for 800x480) but I'm having a little problem..

When I do this:

foovar = eval("(" + response + ")");

(response is the response given by the http request).

Only works if foobar is STOPPED. If it's playing/paused firefox gives an error (missing : after property id).

Can anyone help me?

The responses:

STOPPED
CODE
"{\r\n\"playlist\": [ {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"06\", \"track\": \"The Wrong Child\", \"len\": \"3:38\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"07\", \"track\": \"Orange Crush\", \"len\": \"3:52\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"08\", \"track\": \"Turn You Inside-Out\", \"len\": \"4:17\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"09\", \"track\": \"Hairshirt\", \"len\": \"3:56\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"10\", \"track\": \"I Remember California\", \"len\": \"5:04\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"11\", \"track\": \"This World is Big\", \"len\": \"3:10\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"01\", \"track\": \"Begin The Begin\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"02\", \"track\": \"These Days\", \"len\": \"3:25\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"03\", \"track\": \"Fall On Me\", \"len\": \"2:51\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"04\", \"track\": \"Cuyahoga\", \"len\": \"4:21\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"05\", \"track\": \"Hyena\", \"len\": \"2:52\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"06\", \"track\": \"Underneath The Bunker\", \"len\": \"1:27\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"07\", \"track\": \"The Flowers Of Guatemala\", \"len\": \"3:57\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"08\", \"track\": \"I Believe\", \"len\": \"3:50\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"09\", \"track\": \"What If We Give It Away?\", \"len\": \"3:34\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"10\", \"track\": \"Just A Touch\", \"len\": \"3:01\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"11\", \"track\": \"Swan Swan H\", \"len\": \"2:50\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"12\", \"track\": \"Superman\", \"len\": \"2:54\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"01\", \"track\": \"What's The Frequency, Kenneth?\", \"len\": \"4:00\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"02\", \"track\": \"Crush With Eyeliner\", \"len\": \"4:39\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"03\", \"track\": \"King Of Comedy\", \"len\": \"3:41\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"04\", \"track\": \"I Don't Sleep, I Dream\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"05\", \"track\": \"Star 69\", \"len\": \"3:09\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"06\", \"track\": \"Strange Currencies\", \"len\": \"3:53\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"07\", \"track\": \"Tongue\", \"len\": \"4:13\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"08\", \"track\": \"Bang And Blame\", \"len\": \"5:31\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"09\", \"track\": \"I Took Your Name\", \"len\": \"4:03\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"10\", \"track\": \"Let Me In\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"11\", \"track\": \"Circus Envy\", \"len\": \"4:16\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"12\", \"track\": \"You\", \"len\": \"4:54\" } ],\r\n\"playlists\" : [{\"name\":\"Default\",\"count\":\"0\"},{\"name\":\"Filter Results (Playback)\",\"count\":\"832\"},{\"name\":\"Filter Results\",\"count\":\"7700\"},{\"name\":\"123\",\"count\":\"80\"},{\"name\":\"Library Viewer Selection\",\"count\":\"7700\"},{\"name\":\"Query\",\"count\":\"59\"},{\"name\":\"#Search Results [ ]\",\"count\":\"7700\"}],\r\n\"currentPlaylist\" : \"2\",\r\n\"playBackOrderRaw\" : '0',\r\n\r\n\"volume\": \"100\",\r\n\"isPlaying\": \"0\",\r\n\"currentPage\" : \"96\",\r\n\r\n\"currentTrack\": \"?\",\r\n\"trackpos\": \"0\",\r\n\"tracklen\": \"0\",\r\n\r\n\"helper2\": \"\",\r\n\"helper3\": \"\",\r\n\"albumArt\": \"/sergi/img/nocover.jpg\",\r\n\"playlistItemsPerPage\": \"30\"\r\n}\r\n"



PLAYING
CODE
"{\r\n\"playlist\": [ {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"06\", \"track\": \"The Wrong Child\", \"len\": \"3:38\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"07\", \"track\": \"Orange Crush\", \"len\": \"3:52\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"08\", \"track\": \"Turn You Inside-Out\", \"len\": \"4:17\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"09\", \"track\": \"Hairshirt\", \"len\": \"3:56\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"10\", \"track\": \"I Remember California\", \"len\": \"5:04\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Green\", \"number\": \"11\", \"track\": \"This World is Big\", \"len\": \"3:10\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"01\", \"track\": \"Begin The Begin\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"02\", \"track\": \"These Days\", \"len\": \"3:25\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"03\", \"track\": \"Fall On Me\", \"len\": \"2:51\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"04\", \"track\": \"Cuyahoga\", \"len\": \"4:21\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"05\", \"track\": \"Hyena\", \"len\": \"2:52\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"06\", \"track\": \"Underneath The Bunker\", \"len\": \"1:27\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"07\", \"track\": \"The Flowers Of Guatemala\", \"len\": \"3:57\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"08\", \"track\": \"I Believe\", \"len\": \"3:50\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"09\", \"track\": \"What If We Give It Away?\", \"len\": \"3:34\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"10\", \"track\": \"Just A Touch\", \"len\": \"3:01\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"11\", \"track\": \"Swan Swan H\", \"len\": \"2:50\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Lifes Rich Pageant\", \"number\": \"12\", \"track\": \"Superman\", \"len\": \"2:54\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"01\", \"track\": \"What's The Frequency, Kenneth?\", \"len\": \"4:00\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"02\", \"track\": \"Crush With Eyeliner\", \"len\": \"4:39\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"03\", \"track\": \"King Of Comedy\", \"len\": \"3:41\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"04\", \"track\": \"I Don't Sleep, I Dream\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"05\", \"track\": \"Star 69\", \"len\": \"3:09\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"06\", \"track\": \"Strange Currencies\", \"len\": \"3:53\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"07\", \"track\": \"Tongue\", \"len\": \"4:13\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"08\", \"track\": \"Bang And Blame\", \"len\": \"5:31\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"09\", \"track\": \"I Took Your Name\", \"len\": \"4:03\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"10\", \"track\": \"Let Me In\", \"len\": \"3:28\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"11\", \"track\": \"Circus Envy\", \"len\": \"4:16\" }, {\"artist\": \"R.E.M.\", \"album\": \"Monster\", \"number\": \"12\", \"track\": \"You\", \"len\": \"4:54\" } ],\r\n\"playlists\" : [{\"name\":\"Default\",\"count\":\"0\"},{\"name\":\"Filter Results (Playback)\",\"count\":\"832\"},{\"name\":\"Filter Results\",\"count\":\"7700\"},{\"name\":\"123\",\"count\":\"80\"},{\"name\":\"Library Viewer Selection\",\"count\":\"7700\"},{\"name\":\"Query\",\"count\":\"59\"},{\"name\":\"#Search Results [ ]\",\"count\":\"7700\"}],\r\n\"currentPlaylist\" : \"2\",\r\n\"playBackOrderRaw\" : '0',\r\n\r\n\"volume\": \"100\",\r\n\"isPlaying\": \"1\",\r\n\"currentPage\" : \"96\",\r\n\r\n\"currentTrack\": \"2852\",\r\n\"trackpos\": \"11\",\r\n\"tracklen\": \"257\",\r\nGreen\r\n\"helper2\": \"artist: R.E.M. - title: Turn You Inside-Out\",\r\n\"helper3\": \"FLAC | 924kbps | 44100Hz | 16-bit | stereo\",\r\n\"albumArt\": \"/new/albumart_37320.jpg\",\r\n\"playlistItemsPerPage\": \"30\"\r\n}\r\n"



Thank you!


Edit: I've found out the problem.

When I set this: helper1=[%album%] in the "config" file, the response is not "helper1": "AlbumTitle" but "AlbumTitle" (wuthout the "helper1":).

Is there any possible workaround to be able to use the helper1 and getting returned "helper1":... ?? Nevermind, just needed to modify "foo_httpcontrol_controls_tpl.html".

This post has been edited by regi24: Aug 19 2010, 22:02
Go to the top of the page
+Quote Post
cjard
post Aug 20 2010, 19:28
Post #829





Group: Members
Posts: 27
Joined: 30-July 09
Member No.: 71894



i'm struggling to get Search to work in either basic or ajquery

I have a playlist with circa 87,000 items.
i switch to it and start playing, so far so good
I press Search and a window appears letting me write something
I choose something i know i have/can see in the mail playlist, type it, press return..
..a new "playlist" called "query" appears but it contain entries

what am i doung wrong? i recall the search function working in the past..
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Aug 21 2010, 05:23
Post #830





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



I'm clueless, you didn't specify how you expect it to work. technically it works as it always did: it searches the media library and puts result into a separate or current playlist, depending on preferences.
by the way, it's not a very good idea to store all of your music in single playlist, that's what media library is for.
Go to the top of the page
+Quote Post
sla
post Aug 22 2010, 08:16
Post #831





Group: Members
Posts: 1
Joined: 22-August 10
Member No.: 83269



When I'm trying to use ajquery in a directory with different name (not "ajquery"), I recieve such errors:
In web-interface:


And in console:


Some text in russian so I'll explain - the first string tells that "\foobar2000\foo_httpcontrol_data\ui\foo_httpcontrol_controls_tpl.html" file not found. Other strings tells us that foobar is trying to find config file in non-existent directory, this is because of installation to directory with name "ui", not "ajquery". the error message shown in the first screenshot tells the same.

I think that it would be useful to write a tip in readme file for installing to defined directory ("ajquery") or (think this case is better) modify this webui to not to use hard-coded directory name.

Best regards.
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Aug 22 2010, 09:55
Post #832





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



well, readme states you should keep directory structure when extracting template files, so I think it's ok there - once you start to write explicit "don't shoot yourself in the foot" warnings, you won't be able to stop.

multiple template support system designed in the way that every template should know its name beforehand. it's a simple choice actually: either we have absolute links within templates, or we're losing the important ability to use more than one template simultaneously.

thus, if you want to change template name, you'll have to search and replace through its files.
Go to the top of the page
+Quote Post
MrMonkey
post Aug 22 2010, 15:03
Post #833





Group: Members
Posts: 80
Joined: 22-August 10
Member No.: 83276



In the Vakata2 template, I can't get the filebrowser to work. It doesn't queue anything.

It appears to send this:
CODE
foo_httpcontrol: [ 22.08 09:45:07 ] 192.168.1.35     /vakata2/?cmd=Browse&param1=\\AMD3500\Rapidshare\Back To School - Extended Soundtrack\06 - Twist And Shout.mp3&param2=EnqueueDir&param3=browser.json      : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8


When I use a different template, the queueing works okay and the second parameter is not sent. This works:
CODE
foo_httpcontrol: [ 22.08 09:49:14 ] 192.168.1.35     /ajquery/?cmd=Browse&param1=\\AMD3500\Rapidshare\Back To School - Extended Soundtrack\06 - Twist And Shout.mp3&param3=js/browser.json      : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8


I tried modifying the vakata2' script.js file to remove EnqueueDir to no avail.

Any idea on why vakata is sending that param2 and how to remove it?

This post has been edited by MrMonkey: Aug 22 2010, 15:03
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Aug 22 2010, 16:39
Post #834





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



http://goo.gl/W5WW quick working (I suppose) fix for this (script.js, replace original)
Go to the top of the page
+Quote Post
MrMonkey
post Aug 23 2010, 21:24
Post #835





Group: Members
Posts: 80
Joined: 22-August 10
Member No.: 83276



QUOTE (oblikoamorale @ Aug 22 2010, 10:39) *
http://goo.gl/W5WW quick working (I suppose) fix for this (script.js, replace original)

Thank you so much!
Go to the top of the page
+Quote Post
regi24
post Aug 25 2010, 07:22
Post #836





Group: Members
Posts: 50
Joined: 19-August 10
Member No.: 83211



Is there any way to get the albumart of each song in the playlist??

Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Aug 25 2010, 09:34
Post #837





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



no, it is not possible. album art data is retrieved for playing item only.
Go to the top of the page
+Quote Post
regi24
post Aug 25 2010, 18:37
Post #838





Group: Members
Posts: 50
Joined: 19-August 10
Member No.: 83211



QUOTE (oblikoamorale @ Aug 25 2010, 09:34) *
no, it is not possible. album art data is retrieved for playing item only.


That's a shame :/

Thank you!
Go to the top of the page
+Quote Post
Muhnwalker
post Sep 18 2010, 16:03
Post #839





Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-September 10
Member No.: 83958



Hi,

your Plugin rocks laugh.gif
But there is a little problem:

I am using foo_httpcontrol_0_96_15 with template vakata2 but I cant enqueue single files from the directory-area on the right.
Examining the code, it seems that the EnqueueDir-Command is used with the filename of the mp3.
After downgrading to a few older versions I figured out that this worked in foo_httpcontrol_0_96.11.

Could you please repair it?
Meanwhile, I will use this older version.

Greetings from germany cool.gif
Muhnwalker

This post has been edited by Muhnwalker: Sep 18 2010, 16:07
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Sep 18 2010, 16:11
Post #840





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....st&p=719474
Go to the top of the page
+Quote Post
Muhnwalker
post Sep 18 2010, 16:40
Post #841





Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-September 10
Member No.: 83958



How could I overlook that post unsure.gif SORRY!

It works perfectly! Thanks a lot! smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
D3smo
post Oct 1 2010, 15:03
Post #842





Group: Members
Posts: 7
Joined: 26-March 07
From: Paris FRANCE
Member No.: 41890



Do you know if anyone works on an iPad, configuration for foo_httpcontrol ?
Go to the top of the page
+Quote Post
regi24
post Oct 10 2010, 21:29
Post #843





Group: Members
Posts: 50
Joined: 19-August 10
Member No.: 83211



I'm trying to use the command "QueryAdvance" in from the interface i'm developing.

The problem is that I generate this: "%artist% IS The Smiths" but it's actually sent: GET http://x.x.x.x:xxxx/new/?cmd=QueryAdvance&param1=%artist%%20IS%20The%20Smiths

Does anyone know how to send it properly??

I do this to send:

var xmlhttp = getXMLHTTP();
xmlhttp.open("GET", myurl, true);

where myurl=http://x.x.x.x:xxxx/new/?cmd=QueryAdvance&param1=%artist% IS The Smiths

Thanks!


P.S. I assume foo_httpcontrol can't receive the data in another format than "%artist% IS The Smiths", right?

Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Oct 11 2010, 04:15
Post #844





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



first off, the syntax you are using is suitable for SearchMediaLibrary command only. it accepts any fb2k-wide valid search string with or without titleformatting.
QueryAdvance is a different thing, it is designed to be shifting between three steps defined in component preferences, somewhat similar to castrated facets.
and at last, to pass special chars like % properly, you need to urlencode your request string. see Url class in ajquery for examples.
Go to the top of the page
+Quote Post
regi24
post Oct 11 2010, 08:37
Post #845





Group: Members
Posts: 50
Joined: 19-August 10
Member No.: 83211



QUOTE (oblikoamorale @ Oct 11 2010, 04:15) *
first off, the syntax you are using is suitable for SearchMediaLibrary command only. it accepts any fb2k-wide valid search string with or without titleformatting.
QueryAdvance is a different thing, it is designed to be shifting between three steps defined in component preferences, somewhat similar to castrated facets.
and at last, to pass special chars like % properly, you need to urlencode your request string. see Url class in ajquery for examples.


Thank you.
The main problem was that I was using QueryAdvance instead of SearchMediaLibrary.
The other issue it's been solved by using escape() function with the "parameter1".
Go to the top of the page
+Quote Post
sisyph
post Oct 24 2010, 14:56
Post #846





Group: Members
Posts: 8
Joined: 25-February 10
Member No.: 78513



so I have a problem, but I actually don't know if you people can help me out since this concerns foodroid.

I have an android smartphone and I can access the interface by the set ip address through my browser and can control foobar on my computer.
but when I enter the same address in foodroid it either says "an error accured. no valid connection :-(" or "connection failed :-("
what's up with that? I tried port forwarding, but that can't be it, since I have access to it in my browser .. something seems to be wrong with foodroid.

help anyone? sad.gif the component rocks!
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Oct 24 2010, 15:41
Post #847





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



I suggest you forward the question to foodroid developer himself: foodroid.net84.net
Go to the top of the page
+Quote Post
vogliadicane
post Oct 24 2010, 17:45
Post #848





Group: Members
Posts: 298
Joined: 17-February 09
Member No.: 67105



QUOTE (sisyph @ Oct 24 2010, 15:56) *
help anyone? sad.gif the component rocks!


or a firewall setting? You shurely tested the access from the same computer, where foobar was running, right?
Go to the top of the page
+Quote Post
vogliadicane
post Oct 30 2010, 23:09
Post #849





Group: Members
Posts: 298
Joined: 17-February 09
Member No.: 67105



@oblikoamorale:
can it be, that runcommands via httpcontrol donīt work anymore since foobar1.1?

The code I have used all the time doesnīt work anymore since I updated to foobar1.1. I have tested an old installation (1.0) in parallel, using runcmd from the command line interface directly works for both. Using http control only works for version 1.0. foo_runcmd is the same version for both.

I have moved my components when updating (to user-components), so maybe itīs a matter of relative paths httpcontol uses??

edit: additional info: in contrast to the 1.0 installation there is also no message in console regarding runcmd when using httpcontrol with 1.1

This post has been edited by vogliadicane: Oct 30 2010, 23:44
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Oct 31 2010, 07:00
Post #850





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



right, it doesn't work. try this, and make sure "allow command-line interface" is ticked in preferences.
Go to the top of the page
+Quote Post

44 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2014 - 04:59