IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_httpcontrol, control foobar via http
oblikoamorale
post Jan 20 2010, 12:53
Post #701





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



yes, you are doing something wrong. you're using old imcompatible templates with new component.
please read the first post carefully and take version requirements of listed templates to consideration.
Go to the top of the page
+Quote Post
odyssey
post Jan 20 2010, 12:57
Post #702





Group: Members
Posts: 2296
Joined: 18-May 03
From: Denmark
Member No.: 6695



I installed the lxofith template for the 1.0 component, which already includes the config-file. This (in contrary to the latest lxofith for 0.96) have some weird issues with positioning and usability (quite similar to early lxofith releases). I even tried to put the 0.22 version on top of it, but didn't fix the behavior.


--------------------
Can't wait for a HD-AAC encoder :P
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Jan 20 2010, 13:44
Post #703





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



maybe, I haven't tested lxofith template conversion much. it mostly works in ff/opera/chrome, so the rest of the fixing is up to you.
Go to the top of the page
+Quote Post
odyssey
post Jan 20 2010, 13:48
Post #704





Group: Members
Posts: 2296
Joined: 18-May 03
From: Denmark
Member No.: 6695



How much was changed from 0.96 to 1.0 (template-wise)???

I thought it was merely export of the preferences to the config-file for each template.


--------------------
Can't wait for a HD-AAC encoder :P
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Jan 20 2010, 13:59
Post #705





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



not much, config settings and necessity of absolute url references are the only things iirc.

it appears there were a weird error in lxofith conversion javascript code. I've fixed it, check if it helps.

This post has been edited by oblikoamorale: Jan 20 2010, 13:59
Go to the top of the page
+Quote Post
g.ary
post Jan 20 2010, 14:35
Post #706





Group: Members
Posts: 2
Joined: 20-January 10
Member No.: 77335



RE: yes, you are doing something wrong. you're using old imcompatible templates with new component.
please read the first post carefully and take version requirements of listed templates to consideration.
>>>Thanks for quick response. I could swear that the first post has been updated within the last 24 hours happy.gif
Now, if I understand correctly the templates listed under "User submitted templates for version 0.96.3 and newer" should work correctly with foobar2000 1.0+ component and its only the matter of using those ones.
Go to the top of the page
+Quote Post
vogliadicane
post Feb 3 2010, 14:50
Post #707





Group: Members
Posts: 301
Joined: 17-February 09
Member No.: 67105



I have just adapted one of my (unpublished) templates for the iPhone to the new conponent version (0.96.4).

Everything´s fine exept one little thing.
In my javascript I use the functions command, retreivestate and _sheduled from your ajquery template. Anything else is from me.

There I use an empty 'command()' with a button for refreshing all content manually.

It still works basically with version 0.96.4 but NOT for streams. If metadata is updated there I can´t get it with command().

This setting had no problems in earlier versions of http_control, so my question, did you change anything concerning updating of helpers for dynamic sources?
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Feb 3 2010, 15:31
Post #708





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



RefreshPlayingInfo command updates helpers using current metadata. somehow it is not documented, will fix in further versions. so call it when it seems like stream is playing (playing length is unknown).
Go to the top of the page
+Quote Post
vogliadicane
post Feb 3 2010, 15:46
Post #709





Group: Members
Posts: 301
Joined: 17-February 09
Member No.: 67105



great! works for everything now (also albumart). Thanks a lot!
biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
sti3
post Feb 5 2010, 17:08
Post #710





Group: Members
Posts: 19
Joined: 28-October 03
Member No.: 9513



Just reinstalled windows and re-set up foobar. A lot of stuff changed since I last did it.

Got the ajquery template and LOVE it.

I'm a css noob though--can someone tell me which lines of the index.html I'd want to modify to change the color scheme of the template?

I am guessing it's lines 12-47... Should I just look for anything with a color value and just mess around?
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Feb 5 2010, 17:25
Post #711





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



you can build your own jquery ui theme http://jqueryui.com/themeroller, download it, extract theme data (found in css directory of downloaded zip archive) to ajquery/css, and change theme reference url in line 10 of index.html
BUT. current implementation assumes user won't use anything beside default theme (smoothness) and some colors have been hardcoded assuming theme won't be changed. so you have to sweep through the template and change whatever colors have to be changed to fit your new theme.
maybe some day I'll strip hardcoded colors and make template rely on colors provided by jquery ui theme.
Go to the top of the page
+Quote Post
geekiegeek
post Feb 17 2010, 02:57
Post #712





Group: Members
Posts: 2
Joined: 17-February 10
Member No.: 78225



Hi thanks for the great plug in.

Just wondering how to get the iphone templates as the links at the begining of the post dont seem to work.
Go to the top of the page
+Quote Post
tberman333
post Feb 17 2010, 14:59
Post #713





Group: Members
Posts: 162
Joined: 5-November 04
From: W Hartford, CT - USA
Member No.: 17991



QUOTE (geekiegeek @ Feb 16 2010, 20:57) *
Hi thanks for the great plug in.

Just wondering how to get the iphone templates as the links at the begining of the post dont seem to work.


All of the links seem to work for me... they all bring you directly to a download of the template.


--------------------
GO WHALE!!!

[url="http://www.toddberman.com"]My Website[/url]
Go to the top of the page
+Quote Post
geekiegeek
post Feb 17 2010, 17:17
Post #714





Group: Members
Posts: 2
Joined: 17-February 10
Member No.: 78225



QUOTE (tberman333 @ Feb 18 2010, 01:59) *
QUOTE (geekiegeek @ Feb 16 2010, 20:57) *
Hi thanks for the great plug in.

Just wondering how to get the iphone templates as the links at the begining of the post dont seem to work.


All of the links seem to work for me... they all bring you directly to a download of the template.


Thanks, they are working for me now too.
Go to the top of the page
+Quote Post
Seldaek
post Feb 21 2010, 21:28
Post #715





Group: Members
Posts: 134
Joined: 7-October 05
From: Belgium
Member No.: 24935



Hi, would it be possible that the PlayRandom function acts like the random button in foobar, namely that when you are in Shuffle (albums) mode, it should pick randomly one album and start playing it from the start, instead of picking a random song. Just try to make an api call to the foobar function I think that'd be easier.

Other than that I'm in the process of building a frontend for it as a mobile application and it works fine so far so thanks smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Feb 22 2010, 11:02
Post #716





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



fixed, thanks for reasonable suggestion.
Go to the top of the page
+Quote Post
alexinc
post Feb 22 2010, 12:38
Post #717





Group: Members
Posts: 77
Joined: 12-February 08
Member No.: 51251



QUOTE (Seldaek @ Feb 21 2010, 21:28) *
Other than that I'm in the process of building a frontend for it as a mobile application and it works fine so far so thanks smile.gif


sounds interesting, details please! screen resolution? smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Seldaek
post Feb 22 2010, 18:17
Post #718





Group: Members
Posts: 134
Joined: 7-October 05
From: Belgium
Member No.: 24935



QUOTE (alexinc @ Feb 22 2010, 13:38) *
QUOTE (Seldaek @ Feb 21 2010, 21:28) *
Other than that I'm in the process of building a frontend for it as a mobile application and it works fine so far so thanks smile.gif


sounds interesting, details please! screen resolution? smile.gif

Well... it's built in actionscript with the beta of Ellips Studio ( http://developer.openplug.com/ ), so it could be made to run on most devices independant of screen size in theory.. however I have a ton of other things to do and this is not so high on my priority list since Ellips can only build for android1.6+ and my HTC Hero is stuck on 1.5 so my personal interest is not very high at the moment. I'll be sure to post most news here if it ever reaches a usable-by-public point, at the moment it has too many hardcoded fields and doesn't support half the functionnalities of the web interface :/
Go to the top of the page
+Quote Post
alexinc
post Feb 22 2010, 18:27
Post #719





Group: Members
Posts: 77
Joined: 12-February 08
Member No.: 51251



anyways, thx for your reply! i'll be watching you... wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
gremlin896
post Feb 27 2010, 22:37
Post #720





Group: Members
Posts: 1
Joined: 27-February 10
Member No.: 78580



First off, thanks to the developer of this addon, I use it on my android g1 and it's damn useful.

Also hers some useful information for anybody using kev0's skin. I found that when using the browse function it would only show 11 files/folders. To fix this you can open the styles.css file found in the kev0 skin directory and remove the line " height: 397px;" (line 484). This will scale the height of the page to the amount of files and folders in the current directory.

(and yes, I did just sign up to post this)

EDIT: Also, just wondering if anyone can help me with something? I'm trying to make it so that when a file is chosen in the browser it plays it straight away, rather than queueing it in the current playlist.

CODE
    }
    document.getElementById("browseList").innerHTML = browser;
    for(var i=0;i<fooVars.browser.length;i++) {
        if (!fooVars.browser[i].p) continue;
        eval("document.getElementById('browserli" + i + "').onclick = function(e) { sendCommand('Browse','" + fooVars.browser[i].pu + "'); };");
        eval("document.getElementById('browserli" + i + "').ongestureend = function(e) { playNow('" + fooVars.browser[i].pu + "'); };");
        eval("document.getElementById('browserimg" + i + "').onclick = function(e) { sendCommand('Browse','" + fooVars.browser[i].pu + "','EnqueueDirSubdirs','NoResponse',function(){setTimeout(getState,1000);}); e.stopPropagation(); };");
    }
}


I'm pretty sure something needs editing there, but I don't know what exactly. (those are lines 207-215 in "\foo_httpcontrol_data\kevo\iphonenav.js")

This post has been edited by gremlin896: Feb 27 2010, 23:26
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Feb 28 2010, 09:22
Post #721





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



QUOTE (gremlin896 @ Feb 28 2010, 00:37) *
EDIT: Also, just wondering if anyone can help me with something? I'm trying to make it so that when a file is chosen in the browser it plays it straight away, rather than queueing it in the current playlist.

I'm afraid there is no straightforward way to start playback of added item(s) immediately. however, there is a not quite elegant workaround:
- remember playlist size prior to adding items;
- perform addition;
- query [IS_ENQUEUEING] shortly afterwards to make sure addition is complete, or keep querying while macro returns 1, otherwise proceed to next step;
- start playback of item number remembered in first step.
Go to the top of the page
+Quote Post
vakata
post Mar 1 2010, 21:31
Post #722





Group: Members
Posts: 5
Joined: 1-March 10
From: Bulgaria
Member No.: 78637



Just created a small theme of my own, and decided to share ... maybe I missed some stuff from the API - if anyone likes it I will continue working on it. Should work in any modern browser.



The theme itself:
vakata2.rar (109 KB)

Cheers and thanks for the hard work creating this plugin - really changed my life smile.gif
Ivan
Go to the top of the page
+Quote Post
oblikoamorale
post Mar 2 2010, 08:02
Post #723





Group: Developer
Posts: 302
Joined: 24-March 08
Member No.: 52244



extremely good work, thanks for sharing! there is much to learn from your html/js/jquery coding approach smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post Mar 2 2010, 09:13
Post #724





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



@Vakata
I miss the readme file
Go to the top of the page
+Quote Post
Kev0
post Mar 2 2010, 11:29
Post #725





Group: Members
Posts: 57
Joined: 2-March 09
Member No.: 67542



Dont know whether this will be of use to anyone else, it is a rather specific application...

But I've had a breakthrough in controlling speaker output through httpcontrol.


Nothings finished yet, but I have each rooms speakers on a separate output jack. I recently come across zvolume which can control balance and volume on each output.....via command line!! wooooo.

So so far I have preset batch files, eg the folowing mutes all except the headphones.

CODE
zvolume /r=0 /l=0 /f=Master Volume:Bed 1 /e
zvolume /r=0 /l=0 /f=Master Volume:Bathroom /e
zvolume /r=0 /l=0 /f=Master Volume:Bed 2 /e
zvolume /r=75 /l=75 /f=Master Volume:Headphones /e


I've then added these batch files with foo_run, and with httpcontrol and foo_runcmd I can execute them from my remote device! Sonos etc, eat your (expensive) heart out.

CODE
"/kevo/?cmd=CmdLine&param1=%22%2fruncmd-playing%3dRun%20service/Vol_Headphones%22"



I've not finished implementing the controls on the remote template yet, and it wont be a "one size fits all" anyway. But thought I would share the process, as it wouldn't have been possible (or at least as easy/sexy) without httpcontrol.

This post has been edited by Kev0: Mar 2 2010, 11:30
Go to the top of the page
+Quote Post

44 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2014 - 12:53