IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

34 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
[Not my release] foo_uie_panel_splitter, A Columns UI plugin that works similarly to Panels UI
tedgo
post Nov 2 2008, 11:54
Post #126





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



@xbullethammer
I tried:
CODE
$if($isvisible_c(Lyrics),$imagebutton(1022,36,24,24,C:\Programme\foobar2000\AlbumList.png,C:\Programme\foobar2000\AlbumListMH.png,PANELSHOW:Lyrics:0;PANELSHOW:Albums:1,,),$imagebutton(1022,36,24,24,C:\Programme\foobar2000\Lyrics.png,C:\Programme\foobar2000\LyricsMH.png,PANELSHOW:Lyrics:1;PANELSHOW:Albums:0,,))

Where is my logical flaw?
Go to the top of the page
+Quote Post
fbuser
post Nov 2 2008, 13:11
Post #127





Group: Developer
Posts: 683
Joined: 26-September 07
Member No.: 47369



Try to add a refresh commands:
CODE
... PANELSHOW:Lyrics:1;PANELSHOW:Albums:0;REFRESH ...
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 2 2008, 14:24
Post #128





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



@fbuser
Many thanks! smile.gif
REFRESH command did it.

But i have another question:
Since it doesn't seem to be possible to hide the vertical scrollbar in NG Playlist, is there any way in PSS to place Album List Panel and Lyrics Panel permanent in front of NG Playlist, to "disguise" the scrollbar part of NG Playlist?
If i try to widen NG Playlist to hide the scrollbar part behind the other panels, the scrollbar is only hidden as long as i click in NG Playlist...

This post has been edited by tedgo: Nov 2 2008, 16:29
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 8 2008, 13:18
Post #129





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



NEW VERSION of PSS released : v0.3.6.1a

http://foo2k.chottu.net/

Change log (Google Translate):
*%ps_isplaying%,%ps_ispause% added.
* Set to organize the dialog.
* TF can be set to two times the characters going.
* Fixed a bug in the Settings dialog box.

not tested yet, but i'm very pleased to see an is_playing feature waited for a long time wink.gif
thanx to the developper for the update !! (ssenna) smile.gif

i hope that many bugs added with previous version 0.3.5.x are now fixed, i'll test that and make feed back a.s.a.p

This post has been edited by Falstaff: Nov 8 2008, 13:30


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 8 2008, 13:50
Post #130





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



my quick feedback :

1) %ps_isplaying% and %ps_ispause% work fine, thank you, see below an example of use :



2) no regressions if you compare this version to the 0.3.5.1b version

3) bug in $drawimage() function always here !!! ==> the alpha OPTION always disable for this function :

i.e :
$drawimage(21,$sub($get(cover_y),18),$sub($get(leftpanel_width),41),$div($mul($get(coverbox_height),100),150),$get(foo_path)'images/'$get(config_name)'/bg/coverlay.png',nokeepaspect,,127)

127 alpha value not taken, PSS make 100% opacity instead of ~50% opacity sad.gif


Waiting for an update to fix it wink.gif

thanx for the update again, keep the good work dude!

This post has been edited by Falstaff: Nov 8 2008, 13:52


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 8 2008, 15:28
Post #131





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



The old bugs are still there sad.gif :
- keyboard shortcuts don't work with panel stack splitter since 0.3.5.1
- showing mousehover image of the first button on foobar startup until mouse is moved over any image or button
- showing a mousehover image of any button randomly while moving the mouse over another part of the panel stack splitter
- sometimes flickering when mouse is moved over any button
- flickering on changing tracks when no background colour is selected
(Maybe more, i don't use images in PSS so i don't know about falstaff's problem)

I hope this will be fixed in the next version (especially the keyboard shortcuts!).

But nevertheless i'm glad about the new release.
Finally we got %ps_isplaying% and %ps_ispause%! smile.gif
PSS isn't far away anymore from replacing trackinfo_mod totally...

EDIT:
After restarting foobar the keyboard shortcuts are working!

EDIT2:
No, keyboard shortcuts only work sometimes. Strange...

This post has been edited by tedgo: Nov 8 2008, 15:53
Go to the top of the page
+Quote Post
Canar
post Nov 8 2008, 20:33
Post #132





Group: Super Moderator
Posts: 3368
Joined: 26-July 02
From: princegeorge.ca
Member No.: 2796



QUOTE (Falstaff @ Nov 8 2008, 04:50) *
Wow. That is some uuugly titleformatting...


--------------------
You cannot ABX the rustling of jimmies.
No mouse? No problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 8 2008, 20:39
Post #133





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Canar @ Nov 8 2008, 21:33) *
QUOTE (Falstaff @ Nov 8 2008, 04:50) *
Wow. That is some uuugly titleformatting...

that is an ugly comment with no consistency...


-------------------------------------------------------------------------------------------------
v0.3.6.2a released

it fix the alpha OPTION support in $drawimage() function, THANX A LOT to the dev !! biggrin.gif

*%ps_isplaying%,%ps_ispause% added.
* Set to organize the dialog.
* TF can be set to two times the characters going.
* Fixed a bug in the Settings dialog box. (v0.3.6.1)
* $ Drawimage specify the alpha-resistant bug fixes. (v0.3.6.2)

This post has been edited by Falstaff: Nov 8 2008, 20:57


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 8 2008, 20:44
Post #134





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



Now i found out how to get the keyboard shortcuts working with PSS:
An item in a playlist or an album in album list panel has to be selected first.
It hasn't attract my attention before using PSS...

But again:
Dear developer, you made a good job by creating such a plugin!
Keep up the good work!
Go to the top of the page
+Quote Post
Canar
post Nov 8 2008, 20:46
Post #135





Group: Super Moderator
Posts: 3368
Joined: 26-July 02
From: princegeorge.ca
Member No.: 2796



I'm not criticizing the quality of your work, Falstaff, I just think that there should be more sensible ways to input that kind of information to a component... The title formatting syntax is designed to format tag information, not design user interfaces.


--------------------
You cannot ABX the rustling of jimmies.
No mouse? No problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 8 2008, 20:56
Post #136





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (Canar @ Nov 8 2008, 21:46) *
I'm not criticizing the quality of your work, Falstaff, I just think that there should be more sensible ways to input that kind of information to a component... The title formatting syntax is designed to format tag information, not design user interfaces.


ok

so, just a point of view, nobody oblige you to use it wink.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
DocBeard
post Nov 8 2008, 23:04
Post #137





Group: Members
Posts: 337
Joined: 28-October 06
Member No.: 36898



I actually agree with Canar. It'd be nice if there were something better.

But you work with the tools you have, y'know?

(Edit to clarify). I really like this component a lot; I genuinely don't think there's anything out there for FB2K that does what it does nearly as well. And, for all that titleformatting is ill-suited to this sort of work, I think the implementation is quite good, all things considered. It'd be nice if the code involved weren't so arcane, but I'd much rather the component were around, arcane code and all, than not.

This post has been edited by DocBeard: Nov 8 2008, 23:35
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 9 2008, 00:32
Post #138





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@ developper :

what about my request, could you make it real please ?

check post #123 below :
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....st&p=596810

thanx by advance


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Canar
post Nov 9 2008, 01:26
Post #139





Group: Super Moderator
Posts: 3368
Joined: 26-July 02
From: princegeorge.ca
Member No.: 2796



Who should I credit this component to? I'd like to mention it on fb2k.net, but leaving the developer anonymous doesn't seem right... Plus, if I had a name of some sort I could list his site under component developers.


--------------------
You cannot ABX the rustling of jimmies.
No mouse? No problem.
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 9 2008, 01:27
Post #140





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



@ developper :

Now, things to add on your to do list to make PSS replacing TrackInfo_Mod panel are :

- command for TAGGING music files with $imagebutton() like TrackInfo_Mod : i.e TAG:SET:rating:4

- command that allow to Run foo_run commands, because for now, it still don't work at all

i think these 2 features have to be add in priority if possible smile.gif

I hope you make it real soon smile.gif

keep the good work cool.gif

This post has been edited by Falstaff: Nov 9 2008, 01:27


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
Andu
post Nov 9 2008, 15:44
Post #141





Group: Members
Posts: 159
Joined: 13-April 06
Member No.: 29493



Keyboard function seems to be mostly restored in the last version. But for some reason I cannot search albums by keystroke in a chronflow panel.
Go to the top of the page
+Quote Post
London Mike
post Nov 10 2008, 20:46
Post #142





Group: Members
Posts: 267
Joined: 17-June 08
From: Guess...
Member No.: 54439



QUOTE (Andu @ Nov 9 2008, 14:44) *
Keyboard function seems to be mostly restored in the last version. But for some reason I cannot search albums by keystroke in a chronflow panel.

It was a problem that appeared in 0.3.5 and seems to be still there sad.gif

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....st&p=593197
Go to the top of the page
+Quote Post
Andu
post Nov 10 2008, 21:10
Post #143





Group: Members
Posts: 159
Joined: 13-April 06
Member No.: 29493



I know. But the last time the problem was in all panels as I posted back then. Now it's limited to the Chronflow panel for me at least.
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 14 2008, 09:51
Post #144





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



I again need a little help on using PSS:

I want to indicate $info(encoding) in a custom display:
If $info(encoding) is lossless, then it should display a light font, otherwise a dark one.
If it is lossy or hybrid, it should do the same.

I tried:
CODE
$font(Arial Black,5,)
$drawtext(LOSSLESS,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,$ifequal($info(encoding),lossless,114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)
$drawtext(LOSSY,$sub(%_width%,233),$sub(%_height%,437),60,12,$ifequal($info(encoding),$or(lossy,hybrid),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)

But it always shows the light fonts.
Any ideas?

Btw. I tried with trackinfo_mod too, but it also only shows the light font. Maybe $ifequal() doesn't work for my needs. Is there another way?

If I try $ifgreater($info(bitrate),500,...) it works with lossless, but it is not really exactly...

This post has been edited by tedgo: Nov 14 2008, 09:57
Go to the top of the page
+Quote Post
byterhythm
post Nov 14 2008, 10:17
Post #145





Group: Members
Posts: 25
Joined: 9-June 07
Member No.: 44192



hi, I'm a new pss user and I want to ask how can I emulate tabs like in cui?

heres my simple config and I want to replace the tab stack with something prettier...

http://img3.imagebanana.com/view/lti49rd0/fb2k.jpg
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 14 2008, 11:39
Post #146





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (tedgo @ Nov 14 2008, 10:51) *
I again need a little help on using PSS:

I want to indicate $info(encoding) in a custom display:
If $info(encoding) is lossless, then it should display a light font, otherwise a dark one.
If it is lossy or hybrid, it should do the same.

I tried:
CODE
$font(Arial Black,5,)
$drawtext(LOSSLESS,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,$ifequal($info(encoding),lossless,114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)
$drawtext(LOSSY,$sub(%_width%,233),$sub(%_height%,437),60,12,$ifequal($info(encoding),$or(lossy,hybrid),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)

But it always shows the light fonts.
Any ideas?

Btw. I tried with trackinfo_mod too, but it also only shows the light font. Maybe $ifequal() doesn't work for my needs. Is there another way?

If I try $ifgreater($info(bitrate),500,...) it works with lossless, but it is not really exactly...


so you should code this to make it work :

CODE
$if($stricmp($info(encoding),'lossless'),
$drawtext(LOSSLESS,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,114-181-229,hcenter vcenter)
,
$drawtext(LOSSY,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,031-050-063,hcenter vcenter)
)


$equal() work only with numeric values, not with char strings => $stricmp(text1,tex2) is better (return TRUE is equality)

wink.gif

This post has been edited by Falstaff: Nov 14 2008, 11:42


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 14 2008, 12:12
Post #147





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



@falstaff
Thank you for your help and clearing this up smile.gif

Your suggestion would place "LOSSLESS" and "LOSSY" at the same place with light "LOSSLESS" and dark "LOSSY", but i modified it and used:
CODE
$font(Arial Black,5,)
$drawtext(LOSSLESS,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,$if($stricmp($info(encoding),lossless),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)
$drawtext(LOSSY,$sub(%_width%,233),$sub(%_height%,437),60,12,$$if($not($stricmp($info(encoding),lossless)),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)


...and got this:


Exactly what I want (though it isn't definitely done, I have to "improve" it still).
Again, thank you very much smile.gif

This post has been edited by tedgo: Nov 14 2008, 12:36
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Nov 14 2008, 12:35
Post #148





Group: Members
Posts: 2800
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (tedgo @ Nov 14 2008, 13:12) *
@falstaff
Thank you for your help and clearing this up smile.gif

Your suggestion would place "Lossless" and "Lossy" at the same place, but i modified it and used:
CODE
$font(Arial Black,5,)
$drawtext(LOSSLESS,$sub(%_width%,289),$sub(%_height%,437),60,12,$if($stricmp($info(encoding),lossless),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)
$drawtext(LOSSY,$sub(%_width%,233),$sub(%_height%,437),60,12,$$if($not($stricmp($info(encoding),lossless)),114-181-229,31-50-63),hcenter vcenter)


...and got this:


Exactly what I want (though it isn't definitely done, I have to "improve" it still).
Again, thank you very much smile.gif


what is this digital font ? looks good smile.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 14 2008, 12:45
Post #149





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



@falstaff
It is called "Digital-7" (i googled after your digital font you used in your new curacao config and found this wink.gif )
But the dark "parts" are only the same font as background...

This post has been edited by tedgo: Nov 14 2008, 12:47
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 14 2008, 17:57
Post #150





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



Is it possible to give portions of PSS TF mode "now playing" when "titleformat mode on startup: follow cursor" is selected?
How can i do it?

This post has been edited by tedgo: Nov 14 2008, 17:58
Go to the top of the page
+Quote Post

34 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd October 2014 - 09:17