IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

Commandline problems
Warmonger
post May 21 2007, 03:28
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 21-May 07
Member No.: 43638



I'm trying to control foobar2000 from the command-line, and I'm having some problems. The /play, /stop, etc. commands work as expected, but if I do foobar2000 /command:"Playback/Play", nothing happens. No errors in foobar, no output on the command prompt. Any idea what could be wrong? This looks like the correct syntax to me.
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
thuan
post May 22 2007, 14:13
Post #2





Group: Members
Posts: 964
Joined: 10-June 06
Member No.: 31716



Have you tried foobar2000.exe /playpause ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Warmonger
post May 22 2007, 16:06
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 21-May 07
Member No.: 43638



Here's the Command line help wiki that shows the syntax and commands. I've heard of other people being able to use this without anything extra, which is why I'd like to figure out what's wrong.

And yes, as I mentioned, I've tried all the other switches. Everything except /command:, /playlist_command:, and /playing_command: works as expected.
Go to the top of the page
+Quote Post
foosion
post May 23 2007, 08:17
Post #4





Group: FB2K Moderator (Donating)
Posts: 4409
Joined: 24-February 03
Member No.: 5153



QUOTE (Warmonger @ May 22 2007, 17:06) *
Here's the Command line help wiki that shows the syntax and commands. I've heard of other people being able to use this without anything extra, which is why I'd like to figure out what's wrong.

This wiki page hasn't been updated for foobar2000 0.9 yet; you might notice that there are no "Foobar2000", "Playlist" or "Components" menus. Also, since foobar2000 0.9 /command:x does not parse path information and just tries to match x against the name of a main menu item. That's one of the reasons why foo_runcmd was created.


--------------------
http://foosion.foobar2000.org/ - my components for foobar2000
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 11:40