IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

Commandline problems
Warmonger
post May 21 2007, 03:28
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 21-May 07
Member No.: 43638



I'm trying to control foobar2000 from the command-line, and I'm having some problems. The /play, /stop, etc. commands work as expected, but if I do foobar2000 /command:"Playback/Play", nothing happens. No errors in foobar, no output on the command prompt. Any idea what could be wrong? This looks like the correct syntax to me.
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Squeller
post May 21 2007, 21:07
Post #2





Group: Members
Posts: 2351
Joined: 28-August 02
Member No.: 3218



Is "playback/play" a correct syntax for the native command line? I won't look now: Go and get foo_runcmd from http://foosion.foobar2000.org/, documentation is there. You can perfectly control fb2k then.

This post has been edited by Squeller: May 21 2007, 21:08
Go to the top of the page
+Quote Post
Warmonger
post May 21 2007, 21:21
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 21-May 07
Member No.: 43638



QUOTE (Squeller @ May 21 2007, 14:07) *
Is "playback/play" a correct syntax for the native command line? I won't look now: Go and get foo_runcmd from http://foosion.foobar2000.org/, documentation is there. You can perfectly control fb2k then.


According to the docs it is. I've tried it with about 20 different commands, copy-and-pasted straight from the command line wiki, and none have worked.

If it helps, what I'm trying to do is build a music library app that can load an album into a new playlist. Using the command line seemed like the easiest option. Is there any bundled component that allows for IPC of any kind?
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th November 2014 - 07:07