IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Change layout in SCPL, with -s- and -a-
sylla
post Apr 26 2007, 21:17
Post #1





Group: Members
Posts: 133
Joined: 7-March 07
Member No.: 41266



I know this probably is easy to do, but have been searching the wiki and forum all evening sad.gif

I have all my playlists named either as -s- or -a-, and I want to have different views for them in the SCPL (no headers for the ones called -s-) I can't figure out how to do that with the new SCPL, I think it is in the layout selector? but then I read that it doesnt suppert %_playlist_name% or something.

I have one layout called Singles and one called Albums, and my layout selector code looks like this for the moment

CODE
$if($isgrouped(album),
$scplsetlayout(Albums)
,
$scplsetlayout(Singles)
)
$if($or($isgrouped(Singles),$isgrouped(Playcount),$isgrouped(Rating)),$scplsetlayout(Singles),$scplsetlayout(Albums))


though I've tried many other codes.

Please help me, even though it's probably been asked before and it shouldn't be so hard to find, but as I said, I've been searching the whole evening..
Go to the top of the page
+Quote Post
slinger1182
post Apr 26 2007, 22:04
Post #2





Group: Members
Posts: 94
Joined: 31-January 06
Member No.: 27434



Try this in the layout selector.

If you have the latest PanelsUI,
CODE
$if($strcmp($right(%playlistname%,1),-s-),
    $scplsetlayout(Singles)
,
    $scplsetlayout(Albums)
)


If you have PanelsUI 0.9.x, change %playlistname% to $playlistname()


Also, if you are grouping by albums change the album "group by" to this, (I am assuming you don't want a header in your singles playlist.

CODE
$if($strcmp($right(%cwb_activelist%,3),-s-),
!noheader!,
%album%
)


--------------------
http://www.last.fm/user/silverblade23
Go to the top of the page
+Quote Post
sylla
post Apr 26 2007, 22:48
Post #3





Group: Members
Posts: 133
Joined: 7-March 07
Member No.: 41266



Thank you, it was very useful. I changed the album group by and that helped remove all headers but the first on -s- playlists. Why is there still a header left on the top??

I updated my version of PanelsUI to the latest and tried your layout selection code. Still the same layout on all playlists. If I switch "singles" with "albums" in the code I get all of my playlists have the Singles layout...

Edit: Hey I think I got it to work, by changing the number to 3 in the layout code too biggrin.gif Thank you very much biggrin.gif

Edit2: just the thing I wonder about why there is still a header left on the top, would like to get that away too

This post has been edited by sylla: Apr 26 2007, 22:57
Go to the top of the page
+Quote Post
slinger1182
post Apr 27 2007, 00:42
Post #4





Group: Members
Posts: 94
Joined: 31-January 06
Member No.: 27434



I dont know why you have a header at the beginning. I dont get the header. Try unchecking all the "group by sort" in the sort criterias?

My sort criterias are:

Artist: %album artist%
Date: %date%
Album: %album% %discnumber%
Group By: $if($strcmp($right(%cwb_activelist%,3),-s-),
!noheader!,
%album%
)
Tracknumber: %tracknumber%

No secondary sorts or "Group by sort" in any of them. I group By Album.

This post has been edited by slinger1182: Apr 27 2007, 00:44


--------------------
http://www.last.fm/user/silverblade23
Go to the top of the page
+Quote Post
sylla
post Apr 27 2007, 07:53
Post #5





Group: Members
Posts: 133
Joined: 7-March 07
Member No.: 41266



Okay, I have different on many of those, but I solved my problem in another way: as I don't want any headers at all in the -s- playlists, I just changed the "group rows" to 0 in the SCPL settings window for Singles. Then I changed back to the old sorting criteria, as it affected all playlists for some reason.

Thank you very much for your help, now I have it just as I want biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Safe Drive Home
post Apr 30 2007, 02:20
Post #6





Group: Members
Posts: 19
Joined: 16-July 06
Member No.: 32977



Along the same lines... is there a way to keep only the group row? Would be useful for making a simple little album only display. If you set row height to 0 you seem to default it to 18.

ed: Maybe it's just my old version, but something like this -


This post has been edited by Safe Drive Home: Apr 30 2007, 02:34
Go to the top of the page
+Quote Post
alphaex32
post Apr 30 2007, 02:37
Post #7





Group: Members
Posts: 327
Joined: 28-July 04
Member No.: 15832



QUOTE (Safe Drive Home @ Apr 29 2007, 20:20) *
Along the same lines... is there a way to keep only the group row? Would be useful for making a simple little album only display. If you set row height to 0 you seem to default it to 18.

ed: Maybe it's just my old version, but something like this -

Could you post your SCPL code? I'm also curious about which fonts you're using.
Go to the top of the page
+Quote Post
Safe Drive Home
post Apr 30 2007, 02:44
Post #8





Group: Members
Posts: 19
Joined: 16-July 06
Member No.: 32977



QUOTE (alphaex32 @ Apr 29 2007, 18:37) *
Could you post your SCPL code? I'm also curious about which fonts you're using.


I will give it to you in the magic of Unicode .txt. Fonts are listed where available.
http://andsuch.org/pub/foobar/07foobconfig.txt

This post has been edited by Safe Drive Home: Apr 30 2007, 02:46
Go to the top of the page
+Quote Post
alphaex32
post Apr 30 2007, 02:57
Post #9





Group: Members
Posts: 327
Joined: 28-July 04
Member No.: 15832



Thanks, man!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2014 - 00:56