IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
Omni Encoder 1.0 Released, A graphical, multi-format front-end and EAC plug-in
zilexa
post Jan 8 2008, 22:39
Post #226





Group: Members
Posts: 36
Joined: 11-February 05
Member No.: 19754



Good questions!

Actually, I tried it again and it really happens after ENcoding first track. So Decoding goes fine, Encoding goes till the end of the first track, then the error shows. I can see the mp3 file has been created. (I tried several tracks from different flac albums).

Settings I changed: selected mp3 encoder, checked the quality and it was set to 2 so I left that one like it was.
I did checked the box "Add cover art as metadata" in the ID3 tagging options.

The flac files I tried all have tags, at least Artitst, album and title. Some miss track number. and 1 of the 5 albums had cover art in tag.
2 didn't but Omni automatically found the cover art (great feature btw!) for one.
Strangely, it didn't find the cover art for Buena Vista Social Club - Rhythms del Mundo: Cuba. I did found the art on Amazon, added it with Winamp to the tag. After that, I tried flac -> mp3 with omni and got the same error.

I unchecked the add cover art... checkbox, same results!
And I did not enabled anything about replaygain.

path to the flac files:
D:\Music\Albums\[FLAC] Alicia Keys - As I Am
D:\Music\Albums\[FLAC] Buena Vista Social Club - Rhythms Del Mundo
D:\Music\Albums\[FLAC] Katie Melua - Pictures
D:\Music\Albums\[FLAC] Kanye West - Graduation
D:\Music\Albums\[FLAC] Katie Melua - Call Off The Search
Go to the top of the page
+Quote Post
gottkaiser
post Jan 8 2008, 23:13
Post #227





Group: Members
Posts: 172
Joined: 7-January 05
From: Germany
Member No.: 18891



QUOTE (Jebus @ Jan 8 2008, 20:21) *
That makes sense. It is easy to include, for sure. Will be a 2.0 feature though (i've sort of abandoned 1.x).

Any approximate date in sight for v2.0? :-)
Go to the top of the page
+Quote Post
zilexa
post Jan 22 2008, 17:23
Post #228





Group: Members
Posts: 36
Joined: 11-February 05
Member No.: 19754



hey what happened? Is this project dying?
I've used BonkEnc for now... but I like Omni encoder...

This post has been edited by zilexa: Jan 22 2008, 17:24
Go to the top of the page
+Quote Post
Jose Hidalgo
post Jan 22 2008, 20:07
Post #229





Group: Banned
Posts: 385
Joined: 22-June 06
Member No.: 32111



Omni Encoder looks great, it's just what I was looking for.

However, something grieves me : can't we select a "source folder" and a DIFFERENT "destination folder" ??? blink.gif

I have just received a new HD and I need to copy ALL my music library (FLAC) to it. But I'd like to seize this opportunity to re-encode all my files to latest FLAC and copy them to the new HD, in a single operation.

If Omni Encoder can't do this, could you please advise me another utility that could ?
- Select a "source folder"
- Scan all its contents, including all its (numerous) sub-folders
- Re-encode all its FLAC files
- Write the re-encoded files to a "destination folder", respecting the same folder hierarchy of course.

Thanks in advance.
Go to the top of the page
+Quote Post
Moguta
post Jan 23 2008, 01:20
Post #230





Group: Members
Posts: 243
Joined: 26-June 02
Member No.: 2395



QUOTE (Jose Hidalgo @ Jan 22 2008, 15:07) *
If Omni Encoder can't do this, could you please advise me another utility that could ?
- Select a "source folder"
- Scan all its contents, including all its (numerous) sub-folders
- Re-encode all its FLAC files
- Write the re-encoded files to a "destination folder", respecting the same folder hierarchy of course.

I'm pretty sure that foobar2000's converter can do this... although I'm *not* certain if it will satisfy your last point of retaining the folder hierarchy.

EDIT: I just tested, and foobar indeed does not preserve folders by default. However, by mucking around with the "Output File Names" converter options, you should be able to get what you desire. (This reference for all the possible values & expressions should be helpful.)

This post has been edited by Moguta: Jan 23 2008, 01:32
Go to the top of the page
+Quote Post
twochannel
post Jan 29 2008, 02:30
Post #231





Group: Members
Posts: 3
Joined: 29-January 08
Member No.: 50886



Using Omni Encoder 1.4.2.0 on Windows XP64. The following error (see end) occurs when going from .flac to .m4a aac lossless.

In the past this has worked. The only changes that might have any impact have been itunes updates.

The file it is looking for briefly appears in the location it is looking in, but vanishes once the "encoding done" chime sounds. This is also the point at which the error dialog box appears.

.flac to lame .mp3 works.

I have tried the various tag/itunes options on and off.
I have tried running oe in Win XP compat mode as well.
Even a file simply named test.flac failed (incase it was some combo of odd characters in the filename)
Fails on a x86 system as well (vmware guest)

Please let me know if you need any more information.

Thanks,
Chris



See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Music\Unknown Artist\Unknown Album\01-Symphony No. 3, Op. 36 I. Lento -.m4a'.
File name: 'C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Music\Unknown Artist\Unknown Album\01-Symphony No. 3, Op. 36 I. Lento -.m4a'
at OmniEncoder.Frontend.ConvertForm.converter_ConversionCompleted(Object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
at OmniEncoder.Converter.worker_RunWorkerCompleted(Object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///c:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
OmniEncoder
Assembly Version: 1.4.2.0
Win32 Version: 1.4.2.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/OmniEncoder.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Runtime.Remoting
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
----------------------------------------
FLACModule
Assembly Version: 2.0.1.0
Win32 Version: 2.0.1.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/FLACModule.DLL
----------------------------------------
iTunesModule
Assembly Version: 2.0.1.0
Win32 Version: 2.0.1.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/iTunesModule.DLL
----------------------------------------
AxInterop.QTOControlLib
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/AxInterop.QTOControlLib.DLL
----------------------------------------
Interop.QTOLibrary
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/Interop.QTOLibrary.DLL
----------------------------------------
LAMEModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/LAMEModule.DLL
----------------------------------------
MACModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/MACModule.DLL
----------------------------------------
MetaMP3Module
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/MetaMP3Module.DLL
----------------------------------------
TagModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/TagModule.DLL
----------------------------------------
VorbisModule
Assembly Version: 2.0.1.0
Win32 Version: 2.0.1.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/VorbisModule.DLL
----------------------------------------
WavPackModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/WavPackModule.DLL
----------------------------------------
Interop.iTunesLib
Assembly Version: 1.9.0.0
Win32 Version: 1.9.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Omni%20Encoder/Interop.iTunesLib.DLL
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
Go to the top of the page
+Quote Post
gordo
post Jan 29 2008, 03:09
Post #232





Group: Members
Posts: 19
Joined: 9-July 04
Member No.: 15221



I have the same problem (file not found on flac->m4a lossless) using windows vista 32 - only since most recent itunes update...
Go to the top of the page
+Quote Post
twochannel
post Jan 29 2008, 04:41
Post #233





Group: Members
Posts: 3
Joined: 29-January 08
Member No.: 50886



QUOTE (gordo @ Jan 28 2008, 21:09) *
I have the same problem (file not found on flac->m4a lossless) using windows vista 32 - only since most recent itunes update...



Glad its not just me!


help us baby jeebus help us tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Feb 3 2008, 23:39
Post #234





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



Oh man, really didn't want to dig up 1.4.2 any more... i don't even have visual studio 2005 installed! I'll see what i can do though... might import it into VS2008. There are a few bugs now that need fixing and v2.0 is still a ways off.

which iTunes broke it? 7.6?

This post has been edited by Jebus: Feb 3 2008, 23:41
Go to the top of the page
+Quote Post
twochannel
post Feb 4 2008, 05:05
Post #235





Group: Members
Posts: 3
Joined: 29-January 08
Member No.: 50886



Yes,

7.6.0.29 Is the current version I have installed.

Also, the Make A Donation link from the Help menu 404's. Is there another link, or what email addy should be used.


Thanks,

QUOTE (Jebus @ Feb 3 2008, 17:39) *
Oh man, really didn't want to dig up 1.4.2 any more... i don't even have visual studio 2005 installed! I'll see what i can do though... might import it into VS2008. There are a few bugs now that need fixing and v2.0 is still a ways off.

which iTunes broke it? 7.6?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Feb 4 2008, 08:02
Post #236





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



QUOTE (twochannel @ Feb 3 2008, 22:05) *
Yes,

7.6.0.29 Is the current version I have installed.

Also, the Make A Donation link from the Help menu 404's. Is there another link, or what email addy should be used.


Thanks,


Yeah I changed the website urls but didn't update the app... you can donate off the main website. Thanks for the donation, and the reminder to fix that as well smile.gif

This post has been edited by Jebus: Feb 4 2008, 08:03
Go to the top of the page
+Quote Post
DJED
post Mar 5 2008, 18:23
Post #237





Group: Members
Posts: 40
Joined: 22-March 04
Member No.: 12918



Hi -

I am having an issue as well. A fresh install did not help. .net 1.1 and 2.0 is installed.

Thanks!

See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ComponentModel.Win32Exception: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
at OmniEncoder.Frontend.ConvertForm.converter_ConversionCompleted(Object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
at OmniEncoder.Converter.worker_RunWorkerCompleted(Object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnRunWorkerCompleted(RunWorkerCompletedEventArgs e)
at System.ComponentModel.BackgroundWorker.AsyncOperationCompleted(Object arg)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
OmniEncoder
Assembly Version: 1.4.2.0
Win32 Version: 1.4.2.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/OmniEncoder.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Runtime.Remoting
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
----------------------------------------
MetaMP3Module
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/MetaMP3Module.DLL
----------------------------------------
MusepackModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/MusepackModule.DLL
----------------------------------------
FLACModule
Assembly Version: 2.0.1.0
Win32 Version: 2.0.1.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/FLACModule.DLL
----------------------------------------
WavPackModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/WavPackModule.DLL
----------------------------------------
TagModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/TagModule.DLL
----------------------------------------
LAMEModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/LAMEModule.DLL
----------------------------------------
VorbisModule
Assembly Version: 2.0.1.0
Win32 Version: 2.0.1.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/VorbisModule.DLL
----------------------------------------
MACModule
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///F:/Omni%20Encoder/MACModule.DLL
----------------------------------------
Accessibility
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200)
CodeBase: file:///C:/WINNT/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Mar 6 2008, 00:33
Post #238





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



Bad news, guys. I went to look into these issues last weekend and sorta kinda discovered that my only 1.x source code was on a hard drive that failed a few months back sad.gif



The good news is, 2.0 is coming along nicely though there is still lots of work to do. In the meantime, I'm afraid I won't be able to fix the iTunes thing.



In regards to "invalid configuration" errors... check in your documents and settings folder under "Application Data" (you might need to turn on hidden/system files) and delete the "Jeremy Herbison" and/or "Omni Encoder" folders. Then reinstall the app and see if it works again.



All configuration is done in there... there is nothing else on the system that could be causing the problem. I'd recommend not checking the iTunes option during installation though.
Go to the top of the page
+Quote Post
NappyHead
post Jun 11 2008, 10:26
Post #239





Group: Members
Posts: 110
Joined: 10-August 03
Member No.: 8281



QUOTE (Jebus @ Mar 5 2008, 15:33) *
Bad news, guys. I went to look into these issues last weekend and sorta kinda discovered that my only 1.x source code was on a hard drive that failed a few months back sad.gif



The good news is, 2.0 is coming along nicely though there is still lots of work to do. In the meantime, I'm afraid I won't be able to fix the iTunes thing.



In regards to "invalid configuration" errors... check in your documents and settings folder under "Application Data" (you might need to turn on hidden/system files) and delete the "Jeremy Herbison" and/or "Omni Encoder" folders. Then reinstall the app and see if it works again.



All configuration is done in there... there is nothing else on the system that could be causing the problem. I'd recommend not checking the iTunes option during installation though.



Is this project dead?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Jun 12 2008, 07:14
Post #240





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



QUOTE (NappyHead @ Jun 11 2008, 03:26) *
QUOTE (Jebus @ Mar 5 2008, 15:33) *

Bad news, guys. I went to look into these issues last weekend and sorta kinda discovered that my only 1.x source code was on a hard drive that failed a few months back sad.gif



The good news is, 2.0 is coming along nicely though there is still lots of work to do. In the meantime, I'm afraid I won't be able to fix the iTunes thing.



In regards to "invalid configuration" errors... check in your documents and settings folder under "Application Data" (you might need to turn on hidden/system files) and delete the "Jeremy Herbison" and/or "Omni Encoder" folders. Then reinstall the app and see if it works again.



All configuration is done in there... there is nothing else on the system that could be causing the problem. I'd recommend not checking the iTunes option during installation though.



Is this project dead?


No, the new version is just a lot more complex, and i'm doing it the right way with unit testing and whatnot to avoid the myriad bugs in the 1.x releases. Unfortunately as my real job has been really busy, i've had little energy for coding when I'm home. This has been improved somewhat as of late and I am again working on it quite a bit. Sorry though - I won't be able to fix/improve version 1.x.
Go to the top of the page
+Quote Post
NappyHead
post Jun 12 2008, 08:49
Post #241





Group: Members
Posts: 110
Joined: 10-August 03
Member No.: 8281



Thank you, because I really like the program.

NH
Go to the top of the page
+Quote Post
miko
post Jun 12 2008, 15:10
Post #242





Group: Members
Posts: 12
Joined: 21-December 07
Member No.: 49744



will add iTunes AAC true VBR mode support?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Jun 12 2008, 17:46
Post #243





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



QUOTE (NappyHead @ Jun 12 2008, 01:49) *
Thank you, because I really like the program.

NH

Thanks! Good to hear. The new version will definitely stick to the principles of version 1, just be a lot more useful, faster and more stable.
QUOTE (miko @ Jun 12 2008, 08:10) *
will add iTunes AAC true VBR mode support?

Absolutely.

This post has been edited by Jebus: Jun 12 2008, 17:47
Go to the top of the page
+Quote Post
BadDrafter
post Jun 29 2008, 19:24
Post #244





Group: Members
Posts: 5
Joined: 11-September 07
Member No.: 46959



Will there be a release before September?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Jul 1 2008, 19:56
Post #245





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



QUOTE (BadDrafter @ Jun 29 2008, 12:24) *
Will there be a release before September?


What's in September?

I'm not going to commit to dates, sorry! Depends entirely on how much time I spend indoors this summer smile.gif

This post has been edited by Jebus: Jul 1 2008, 19:57
Go to the top of the page
+Quote Post
Jebus
post Oct 5 2008, 19:59
Post #246





Group: Developer
Posts: 1326
Joined: 17-March 03
From: Calgary, AB
Member No.: 5541



Sorry sorry sorry... DNS issues for a few weeks now and I just got around to fixing it. Download links are working again.
Go to the top of the page
+Quote Post
jamesbaud
post Oct 20 2008, 21:39
Post #247





Group: Members
Posts: 107
Joined: 15-December 03
Member No.: 10468



I recently discovered this program. Pretty nifty.

It would be nice if, in the next version, one could just drop in an .EXE file to update to the latest LAME or FLAC, just like dropping in the latest Nero .EXE.

Keep up the good work!

-jb
Go to the top of the page
+Quote Post
NappyHead
post Nov 4 2008, 18:43
Post #248





Group: Members
Posts: 110
Joined: 10-August 03
Member No.: 8281



QUOTE (Jebus @ Jul 1 2008, 11:56) *
QUOTE (BadDrafter @ Jun 29 2008, 12:24) *
Will there be a release before September?


What's in September?

I'm not going to commit to dates, sorry! Depends entirely on how much time I spend indoors this summer smile.gif



Can we expect an update anytime soon?
Go to the top of the page
+Quote Post
Spam Fodder
post Apr 16 2009, 00:35
Post #249





Group: Members
Posts: 55
Joined: 30-June 05
Member No.: 23068



Omni Encoder ate my WAVs!
i aborted when i realized my setting were wrong. the WAVs were gone from the folder and i could not find them in any of the usual temp locations nor in the Recycle folder.
where were they moved/stored or am i SOL?
Go to the top of the page
+Quote Post
NappyHead
post May 8 2009, 23:44
Post #250





Group: Members
Posts: 110
Joined: 10-August 03
Member No.: 8281



Is this now dead?
Go to the top of the page
+Quote Post

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 06:31