IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_scheduler, Plugin for scheduling actions like play, stop, system shutdown/wake up
Frouu
post Feb 23 2011, 18:04
Post #401





Group: Members
Posts: 4
Joined: 13-January 09
Member No.: 65527



QUOTE (Manticorr @ Jun 13 2010, 02:29) *
Could you re-add Set Mixer Volume? I found that enormously useful. Thanks!


Problem solved.
It's possible to set volume by another utils such as:
http://www.forrestheller.com/set_volume/
by "Launch application" command.


To developer:
I need a "Enable stop after current" future. It would be great if you add an option to run any command from foobar menu.
Go to the top of the page
+Quote Post
3ddfreak
post Feb 27 2011, 01:05
Post #402





Group: Members
Posts: 12
Joined: 31-December 06
Member No.: 39158



QUOTE (Rs7 @ Nov 14 2010, 09:24) *
QUOTE (3ddfreak @ Sep 20 2010, 23:34) *
The wakeup from standby/hibernate function doesn't work here... I'm sure it worked a few months ago but I haven't been using this plugin for some time...


Go to Control Panel\Power Options\Change Plan Settings\Change Advanced Power Settings\Sleep\Allow Wake Timers,
-> and changing the value to enable 'on battery'/'plugged in' will remediate it.




Thanks andrew_smolko for this component!


Thank you, everything works fine now! cool.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
q-stankovic
post Feb 27 2011, 02:15
Post #403





Group: Members
Posts: 1741
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



QUOTE (Frouu @ Feb 23 2011, 18:04) *
To developer:
I need a "Enable stop after current" future. It would be great if you add an option to run any command from foobar menu.


Note that "enable stop after current" is not a main menu entry in foobar: there is a "stop after current" toggle entry that disable the option if it is enabled. Apart from that i would dislike a list with hundreds of possible commands which biggest part absolutely doesn't make sense in foo_scheduler. However, a great part of the entries in main menu -> playback would be useful especially that ones provided by 3rd-party components as the entries from the core are anyhow available in foo_scheduler in a different way.


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post
kopf
post Mar 23 2011, 23:05
Post #404





Group: Members
Posts: 125
Joined: 10-January 07
From: Dublin
Member No.: 39488



A trigger, "Reached end of playlist" would be nice, for triggering putting the computer to sleep after playing some music while in bed... I don't want to have to figure out what time playback will finish at and set a time/date trigger every time I want to do this.


--------------------
http://ventolin.org - sredzkistraße
Go to the top of the page
+Quote Post
q-stankovic
post Mar 23 2011, 23:18
Post #405





Group: Members
Posts: 1741
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



Add player event: playback stop for that.


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post
turkeevmv
post Apr 8 2011, 22:37
Post #406





Group: Members
Posts: 1
Joined: 8-April 11
Member No.: 89668



feature request: time trigger - for each X days starting from Y.
It would be very useful for me. Thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
tg2k3
post May 5 2011, 01:55
Post #407





Group: Members
Posts: 45
Joined: 10-June 05
Member No.: 22635



hey, i was trying out this component and i was surprised that title formatting variables such as %path% etc. are not available for the "launch application" action. am i wrong or is that not implemented?

This post has been edited by tg2k3: May 5 2011, 01:55
Go to the top of the page
+Quote Post
fuflo
post May 18 2011, 22:45
Post #408





Group: Members
Posts: 103
Joined: 18-May 06
Member No.: 30902



QUOTE (q-stankovic @ Mar 24 2011, 00:18) *
Add player event: playback stop for that.

And which "reason" in the configuration of "playback stop" would be reaching the end of playlist?


Because i'm confused looking at those 3 reasons actually.




* Stop command - seems like a manual stop by a button or keyboard shortcut, so doesn't fit.

* End-of-file signal - literally this would be after current playing file ends.

* Starting new track - doesn't make sense to me at all.. how is it stop, if it's starting?




I guess the options need to be renamed to a more fitting descriptions. I remember using 3.x version and there was an option for "end of playlist".


usoPreviewPopup
Go to the top of the page
+Quote Post
andrew_smolko
post May 18 2011, 22:54
Post #409





Group: Developer
Posts: 145
Joined: 28-July 06
Member No.: 33384



QUOTE (fuflo @ May 19 2011, 00:45) *
QUOTE (q-stankovic @ Mar 24 2011, 00:18) *
Add player event: playback stop for that.

And which "reason" in the configuration of "playback stop" would be reaching the end of playlist?
Because i'm confused looking at those 3 reasons actually.
* Stop command - seems like a manual stop by a button or keyboard shortcut, so doesn't fit.
* End-of-file signal - literally this would be after current playing file ends.
* Starting new track - doesn't make sense to me at all.. how is it stop, if it's starting?
I guess the options need to be renamed to a more fitting descriptions. I remember using 3.x version and there was an option for "end of playlist".

Depends on order of playback. If the current order is Default then End-of-file signal is what you want, the end of playlist. But if the order differs from Default then there's no end of playlist... So, End-of-file signal means that there's nothing to play in the current playlist.

This post has been edited by andrew_smolko: May 18 2011, 22:56
Go to the top of the page
+Quote Post
fuflo
post May 19 2011, 07:56
Post #410





Group: Members
Posts: 103
Joined: 18-May 06
Member No.: 30902



ok thanks. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Anomalous
post May 20 2011, 05:48
Post #411





Group: Members
Posts: 105
Joined: 22-December 07
Member No.: 49766



QUOTE (andrew_smolko @ Feb 11 2011, 23:32) *
QUOTE (Crespire)
I would really like an option as an action to switch output devices.

foobar API doesn't allow this.

Would it be possible to add an event for when the primary sound driver changes?
Go to the top of the page
+Quote Post
uzumaki82
post Jun 26 2011, 15:26
Post #412





Group: Members
Posts: 2
Joined: 26-June 11
Member No.: 91857



I am having an issue using this. I can't get the computer to shutdown! I am running windows 7 x64. I was using Columns UI with Darkone 3.1. I also tried disabling columns UI but it didn't help. I have tried loading a track, adjusting the scheduler preferences to use end of file signal and action Shutdown. But, nothing happens when I fast forward to a few seconds left of the song and let it end. I have tried running foobar as administrator but it still won't work. I also tried launch application "C:\Windows\system32\Shutdown.exe -s -t 00" which also didn't work. (I also tried launch application "Shutdown.exe -s -t 00"). What am I doing wrong?
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreasvb
post Jun 26 2011, 15:32
Post #413





Group: Members
Posts: 1338
Joined: 6-March 04
From: Sweden
Member No.: 12509



Then it's some program that's preventing it, do you have µTorrent or any other BitTorrent program running?
Try close as many programs you can, try with one at a time until you find the offending one.

As it doesn't work with the shutdown utility in Windows it's nothing foo_scheduler can fix.


--------------------
Windows 8.1u1 Pro x64 Media Center // foobar2000 1.3.3
Go to the top of the page
+Quote Post
romor
post Jun 26 2011, 15:35
Post #414





Group: Members
Posts: 677
Joined: 16-January 09
Member No.: 65630



try:

QUOTE
at 0:00 shutdown /s


at command prompt.

Also you could create custom batch like:

at 0:00 foobar2000.exe /exit
at 0:01 shutdown /s

to let foobar exit gracefully before shutting down

0:00 is just example to see if scheduling works fine

This post has been edited by romor: Jun 26 2011, 15:45


--------------------
scripts: http://goo.gl/M1qVLQ
Go to the top of the page
+Quote Post
uzumaki82
post Jun 26 2011, 16:45
Post #415





Group: Members
Posts: 2
Joined: 26-June 11
Member No.: 91857



QUOTE (uzumaki82 @ Jun 26 2011, 09:26) *
I am having an issue using this. I can't get the computer to shutdown! I am running windows 7 x64. I was using Columns UI with Darkone 3.1. I also tried disabling columns UI but it didn't help. I have tried loading a track, adjusting the scheduler preferences to use end of file signal and action Shutdown. But, nothing happens when I fast forward to a few seconds left of the song and let it end. I have tried running foobar as administrator but it still won't work. I also tried launch application "C:\Windows\system32\Shutdown.exe -s -t 00" which also didn't work. (I also tried launch application "Shutdown.exe -s -t 00"). What am I doing wrong?

Nevermind, I'm a dummy. I figured out something more fundamental was wrong when I couldn't get foobar to simply exit. I didn't add the action to the event. laugh.gif Thank you for your prompt responses.
Go to the top of the page
+Quote Post
-Richy-
post Jun 30 2011, 11:23
Post #416





Group: Validating
Posts: 31
Joined: 1-June 10
Member No.: 81068



Sorry, I have problems with the actions Next/previous track.
The action "previous track" change to "Next track".
Go to the top of the page
+Quote Post
Mandark
post Jun 30 2011, 23:45
Post #417





Group: Members
Posts: 9
Joined: 5-December 08
Member No.: 63917



Another feature req:
Could we get another "relative" mode to the "once" definitions?

Something like "a half an hour from now", "in 45 minutes" etc.
Go to the top of the page
+Quote Post
q-stankovic
post Jun 30 2011, 23:51
Post #418





Group: Members
Posts: 1741
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



You can create a "main item event" and assign it with an action that begins with a delay.


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post
Mandark
post Jul 1 2011, 00:17
Post #419





Group: Members
Posts: 9
Joined: 5-December 08
Member No.: 63917



Indeed, just what I've been looking for, thank you smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
-Richy-
post Jul 1 2011, 12:30
Post #420





Group: Validating
Posts: 31
Joined: 1-June 10
Member No.: 81068



In my opinion there is a bug in foo_scheduler!

The action "previous track" changes from the "current track" to "next track".

This post has been edited by -Richy-: Jul 1 2011, 12:34
Go to the top of the page
+Quote Post
delusion
post Aug 1 2011, 21:48
Post #421





Group: Members
Posts: 50
Joined: 22-April 09
Member No.: 69173



QUOTE (smme @ Feb 1 2011, 04:53) *
Thank you for this very useful plugin!

I have a question:
I want foobar playing tracks while foo_scheduler is counting down a delay and then shutting down the machine. So far this works fine. BUT: once the countdown has finished, foobar aborts the current song. How can I manage that the last song does play up to its end before stopping and shutting down?


+1
for switching playlists
Go to the top of the page
+Quote Post
smme
post Aug 2 2011, 11:41
Post #422





Group: Members
Posts: 12
Joined: 11-June 09
Member No.: 70572



QUOTE (delusion @ Aug 1 2011, 21:48) *
QUOTE (smme @ Feb 1 2011, 04:53) *
Thank you for this very useful plugin!

I have a question:
I want foobar playing tracks while foo_scheduler is counting down a delay and then shutting down the machine. So far this works fine. BUT: once the countdown has finished, foobar aborts the current song. How can I manage that the last song does play up to its end before stopping and shutting down?


+1
for switching playlists


Cool trick - it works - thank you! The only thing is: it requires the next playlist to be empty.
Go to the top of the page
+Quote Post
deathell
post Aug 10 2011, 01:07
Post #423





Group: Members
Posts: 1
Joined: 10-August 11
Member No.: 92893



I hope a function could be added to realize "stop in XX mintues". For example, add an option "after" in date/time event to act actions after a specified time. It will be much easier as a implementation of sleep function than assigning exact time according to current time every time.
Go to the top of the page
+Quote Post
trout
post Aug 10 2011, 02:43
Post #424





Group: Members
Posts: 424
Joined: 26-March 09
Member No.: 68400



deathell,

This is something that can't be handled by the "delay" function? Not sure I understand what you need.

This post has been edited by trout: Aug 10 2011, 02:57
Go to the top of the page
+Quote Post
shdowmyst
post Aug 13 2011, 15:03
Post #425





Group: Members
Posts: 5
Joined: 13-August 11
Member No.: 92986



Its a wonderful plugin but I cant figure out how to do what I want:
On a random playlist, After an 'end of file signal' (its the only event i can send remotely from foo_http control)
Switch to 'sleeptime' playlist and start playing it. It works, but the problem:
at the end of 'sleeptime' which contains 5 songs, the event starts over (since its triggered by an 'end of file signal')

If i set the final action to disable, I have to re-enable it again manually every time i run foobar. Is there a solution that enable an event if foobar started?

the other problem: I have to start a batch file after the second 'end of file signal' is that possible? seams like all the events runs simultaneously
Go to the top of the page
+Quote Post

22 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd October 2014 - 09:03