IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
foo_utils text tools configs, HTML Playlist Export Configurations
Hakubo
post Sep 2 2006, 21:58
Post #1





Group: Members
Posts: 260
Joined: 20-April 06
Member No.: 29815



Here's mine. With expandable album info and dynamic artist/style filtering. Screenshot:


Requirements:
1) The 'tracknumber' field must be set.
2) Style info is currently taken from 'genre' field. Multiple values supported (up to 5).
3) VA albums should have the 'album artist' field set. And for effective artist search in such albums this field must contain either 'Various...' or a combination of the involved artists' names.

If anyone's got any ideas on design, functionality or enhancing the performance, I'm listening. smile.gif
Attached File(s)
Attached File  hakubo__s_text_tools_html_export.zip ( 2.4K ) Number of downloads: 813
 
Go to the top of the page
+Quote Post
stampgevaar
post Oct 9 2006, 13:59
Post #2





Group: Members
Posts: 237
Joined: 9-September 06
Member No.: 34997



very nice, I like this config! but where do you have to but the js.js and style.css files? cause the hyperlinks don't work now? sorry but I"m not good in these things but thx for your config.

Edit: got it figured out ! Is it maybe possible when you expand an album that you can also see the artist of the songs? and get rid of the album artist thing cause I have a lot of compilations. How do you do this?

This post has been edited by stampgevaar: Oct 9 2006, 14:23
Go to the top of the page
+Quote Post
Hakubo
post Oct 19 2006, 15:05
Post #3





Group: Members
Posts: 260
Joined: 20-April 06
Member No.: 29815



What do you mean by 'get rid of the album artist thing'? I need some way to distinguish between single artist and multiple/various artists albums. These scripts use the most common for the foobar community way: if %artist% not equals to %album artist%, then the album contains tracks from various artists. If equals (that would be the case if ALBUM ARTIST is not set), then the artist is just one, and there's no need to show tracks' performers in the track list.
Here's the properties window for the sixth track from The Absolute Supper (which is VA album):


This post has been edited by Hakubo: Oct 19 2006, 15:06
Go to the top of the page
+Quote Post
Strictly4me
post Oct 19 2006, 16:07
Post #4





Group: Members
Posts: 308
Joined: 17-December 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 18729



I have one too! tongue.gif
View with Opera-Browser! Maybe it looks different in other browsers.



((((( Strictly4me )))))
Attached File(s)
Attached File  Playlist_1.zip ( 14.07K ) Number of downloads: 558
 
Go to the top of the page
+Quote Post
stampgevaar
post Oct 19 2006, 18:11
Post #5





Group: Members
Posts: 237
Joined: 9-September 06
Member No.: 34997



QUOTE (Hakubo @ Oct 19 2006, 16:05) *
What do you mean by 'get rid of the album artist thing'? I need some way to distinguish between single artist and multiple/various artists albums. These scripts use the most common for the foobar community way: if %artist% not equals to %album artist%, then the album contains tracks from various artists. If equals (that would be the case if ALBUM ARTIST is not set), then the artist is just one, and there's no need to show tracks' performers in the track list.
Here's the properties window for the sixth track from The Absolute Supper (which is VA album):


I mean by the album artist thing that I don't need it almost all my albums are various artist and in your script it gives an album artist to all my albums but no song artist. in foobar itself it just gives the artist of the song with %artist% but here it displays album artist and I can't see from who the song is.
Go to the top of the page
+Quote Post
Hakubo
post Oct 19 2006, 18:49
Post #6





Group: Members
Posts: 260
Joined: 20-April 06
Member No.: 29815



Song artists will be shown when you create ALBUM ARTIST fields in your VA albums' files. It's rather easy (I guess, even easier than modifying the script for your particular taste), so what's the problem?
Maybe you don't need them, but I do. The compilations constitute only a small part of my collection, and writing the same name near all the tracks in all other cases seems just wrong to me.

2Strictly4me: Nice colors. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
slinger1182
post Oct 28 2006, 21:32
Post #7





Group: Members
Posts: 94
Joined: 31-January 06
Member No.: 27434



Hi Hakubo. Pardon my ignorance but I am a total noob. I copied and pasted your code but the albums don't expand on clicking. Where do I save the java script and css file to get it to work?


--------------------
http://www.last.fm/user/silverblade23
Go to the top of the page
+Quote Post
Hakubo
post Oct 28 2006, 21:51
Post #8





Group: Members
Posts: 260
Joined: 20-April 06
Member No.: 29815



In the same folder where you've saved the html file to.

If that doesn't work (that is, the document is displayed exactly as on the screenshot, but JS still refuses to behave as it should), I'll need some additional info - such as the name and version of your browser, and, if possible, the output whatever Error Console there is in it generates when you click on the javascript link.

This post has been edited by Hakubo: Oct 28 2006, 23:14
Go to the top of the page
+Quote Post
slinger1182
post Oct 29 2006, 04:01
Post #9





Group: Members
Posts: 94
Joined: 31-January 06
Member No.: 27434



Doh! Stupid me! Hehe. Works beautifully. Thanks.


--------------------
http://www.last.fm/user/silverblade23
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post Feb 14 2008, 17:48
Post #10





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



Here's Mine.

+Mozilla Firefox



foo_peter

This post has been edited by foo_peter: Feb 15 2008, 23:28
Go to the top of the page
+Quote Post
orbtwin
post Feb 14 2008, 20:20
Post #11





Group: Members
Posts: 121
Joined: 6-August 06
Member No.: 33734



QUOTE (foo_peter @ Feb 14 2008, 18:48) *
Here's Mine.



foo_peter




where is the header / body / footer text?.
i don't understand which section paste in text tools boxes.

thanks...


--------------------
more or less, minus is best
Go to the top of the page
+Quote Post
Keikonium
post Feb 14 2008, 20:25
Post #12





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



QUOTE (orbtwin @ Feb 14 2008, 14:20) *
where is the header / body / footer text?.
i don't understand which section paste in text tools boxes.

thanks...


If I'm not mistaken, he has split it up with <!--:::::::-->. So the top stuff is the header, the stuff between the <!--:::::::--> is the body, and the stuff below the second <!--:::::::--> is the footer. Thats what it looks like, I haven't tried it tho.


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post Feb 25 2008, 14:41
Post #13





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



New incl. Picture and LPS from Live Playlist Signature

+Mozilla Firefox
+Internet Explorer


sorry for my Bad english


foo_peter

This post has been edited by foo_peter: Feb 25 2008, 15:51
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post Apr 16 2008, 00:51
Post #14





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



Next incl. Picture for CD Cover !!!








foo_peter
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post May 12 2008, 15:03
Post #15





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



slightly changed and now formatted they can change it easily how they would like the background Cover now the Case.jpg is (see code) and cover or folder as they would like.
I always copied it into an extra folder and with run cmd befehl:

CODE
cmd /c copy /y "$replace(%path%,%filename_ext%,)%artist%.jpg"
C:\Webserver\cover.jpg


or

CODE
cmd /c copy /y "$replace(%path%,%filename_ext%,)cover.jpg"
C:\Webserver\cover.jpg


if with somebody could<A[could|might]> help both cmd in one. bat

they forgive my bad, however, in an English manner the love for music and Foobar holds me in a young way;)

CODE
%total_length%
functions only with cwb_hooks (more leider) or somebody has an idee thankfully every hilfe






foo_peter
Go to the top of the page
+Quote Post
ladiko
post Jul 13 2008, 10:54
Post #16





Group: Members
Posts: 104
Joined: 27-June 05
From: Berlin
Member No.: 22987





This post has been edited by ladiko: Jul 13 2008, 11:05
Attached File(s)
Attached File  ext_list.txt ( 3.22K ) Number of downloads: 439
 
Go to the top of the page
+Quote Post
foo_peter
post Apr 20 2009, 19:24
Post #17





Group: Members
Posts: 51
Joined: 25-September 06
Member No.: 35595



Please bear with me my English is not very good.
I still do not understand why there is no way for the text or HTML area and only this! The total length show something like %total_length%%?

Who can help me? or at least say what on the other hand, speaks
Go to the top of the page
+Quote Post
stampgevaar
post Jun 23 2009, 11:35
Post #18





Group: Members
Posts: 237
Joined: 9-September 06
Member No.: 34997



Is it possible to input album art images.

<img src="$replace(%path%,%filename_ext%,)folder.jpg">

Currently I'm using this code in the body and it seems like all the images are broken.
When I copy the broken image link in firefox I get %20 for every space.
If I delete the %20 in the url and replace it by spaces the image is displayed.

Is there any way to fix this or is this not possible?

Go to the top of the page
+Quote Post
tere
post Mar 27 2011, 16:05
Post #19





Group: Members
Posts: 21
Joined: 27-June 06
Member No.: 32281



Is there any way to export my playlist excacly the same like it is in my computer? Like the directory structure is?

Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2014 - 16:10