IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

19 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
Home stereo display, For trackinfo mod panel
RadioactiveMan
post Aug 27 2006, 12:32
Post #51





Group: Members
Posts: 40
Joined: 14-September 02
From: Munich
Member No.: 3367



this looks really nice.
but unfortunately i have a little problem with it.



As you can see the upper line with stereo information und such is invisible.

This is my definition part:
CODE
$puts(removable,ez)
$puts(glass_intensity,10)
$puts(back,$rgb(175,175,175))
$puts(active,$rgb(128,0,0))
$puts(decreaserange,15)
$puts(YY_MM_DD,)


I am using the background color $rgb(129,136,147)
All required plugins are installed (at leat i think so).
The fonts are also installed.
I have just copied the code from version 1.2.
There is also the part "//Stereo Encoding Tagtype///" inside the code.
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 27 2006, 12:47
Post #52





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



Just copy pasted the code from the post and put your settings:

As you can see everything is kicking.Try to re-paste the code,also check in the charmap.exe if the fonts
such as "franklin gothic medium" and "lucida sans unicode" are installed on your pc.If you are running
win 2k see Squellers post about installing the fonts (i'm not familiar with win 2k).This is really odd...

This post has been edited by Russell777: Aug 27 2006, 12:48


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
RadioactiveMan
post Aug 27 2006, 13:03
Post #53





Group: Members
Posts: 40
Joined: 14-September 02
From: Munich
Member No.: 3367



QUOTE (Russell777 @ Aug 27 2006, 13:47) *
Just copy pasted the code from the post and put your settings:

As you can see everything is kicking.Try to re-paste the code,also check in the charmap.exe if the fonts
such as "franklin gothic medium" and "lucida sans unicode" are installed on your pc.If you are running
win 2k see Squellers post about installing the fonts (i'm not familiar with win 2k).This is really odd...

this is what i call mysterious. i tried to reinstall the fonts. but 2 seconds after i deleted them they were back again (perhaps it was windows file protection) and now everything works. hmpf.
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 27 2006, 13:06
Post #54





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



Glad to hear that smile.gif


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
steamfish81
post Aug 27 2006, 15:46
Post #55





Group: Members
Posts: 5
Joined: 8-February 04
Member No.: 11850



Awesome !!!!...tongue.gif

I need something to enable/disable what to display on the panel?
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 27 2006, 15:49
Post #56





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



QUOTE (steamfish81 @ Aug 27 2006, 16:46) *
Awesome !!!!...tongue.gif

I need something to enable/disable what to display on the panel?

At this stage no,you have no choice which features are enabled and which aren't.(Unless you want to mess with
the code a little).Maybe it will be implemented in further versions.

This post has been edited by Russell777: Aug 27 2006, 15:51


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
Lance Uppercut
post Aug 27 2006, 17:07
Post #57





Group: Members
Posts: 98
Joined: 2-October 04
Member No.: 17431



Yes. truly awesome work! I also could never settle on a track info panel until this came along. It's just so cool!



--------------------
- FLAC/200GB external
- AAC 128 vbr/local
- iPod Nano 2G 8GB
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 01:05
Post #58





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



Hi to all,please make an effort and provide me with your %mood% tag examples for the final version. smile.gif


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
beto
post Aug 28 2006, 01:07
Post #59





Group: Members (Donating)
Posts: 713
Joined: 8-July 04
From: Sao Paulo
Member No.: 15173



I'm still having issues. There is some problem with the alignment:



could someone please point me to a possible solution? thanks.


--------------------
http://volutabro.blogspot.com
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 01:15
Post #60





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



QUOTE (beto @ Aug 28 2006, 02:07) *
I'm still having issues. There is some problem with the alignment:



could someone please point me to a possible solution? thanks.

Well,I must tell you i'm shocked by this sight.I don't know but no matter how much i resize the window i can not
destroy the alignment.Try to re-paste the code,i'll check it later.


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
beto
post Aug 28 2006, 01:22
Post #61





Group: Members (Donating)
Posts: 713
Joined: 8-July 04
From: Sao Paulo
Member No.: 15173



repasted the code and same problem sad.gif


--------------------
http://volutabro.blogspot.com
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 01:30
Post #62





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



QUOTE (beto @ Aug 28 2006, 02:22) *
repasted the code and same problem sad.gif

Just out of curiosity:what version of foobar are you using (i know it's a 0.9x series) but what exactly?
See in the authors topic (of trackinfo mod panel) it says
QUOTE
it needs some later 0.9.x version of foobar
so maybe that's the problem,realy can't think about something else.


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
beto
post Aug 28 2006, 01:36
Post #63





Group: Members (Donating)
Posts: 713
Joined: 8-July 04
From: Sao Paulo
Member No.: 15173



0.9.3.1 is the foobar version.
Maybe this has anythig to do with my display settings. I'm on 1280x1024 on 19' LCD monitor.unsure.gif
That's not it. Tried different settings and none worked. sad.gif
my trackinfo mod is 0.5 beta from 17/8/2006.

This post has been edited by beto: Aug 28 2006, 01:41


--------------------
http://volutabro.blogspot.com
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 01:41
Post #64





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



QUOTE (beto @ Aug 28 2006, 02:36) *
0.9.3.1 is the foobar version.
Maybe this has anythig to do with my display settings. I'm on 1280x1024 on 19' LCD monitor.unsure.gif


QUOTE
it needs the C runtime library for vs .net 2005 (msvcr80.dll I think). Do you have this file in your system?
(it must be located at ...windows\system32\) But on the other hand without it
you woudn't be able to use this panel in a first place.I dunno...


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
tool++
post Aug 28 2006, 01:41
Post #65





Group: Members
Posts: 959
Joined: 27-May 05
Member No.: 22329



QUOTE (Russell777 @ Aug 27 2006, 01:13) *
QUOTE (tool++ @ Aug 27 2006, 01:44) *

Thats awesome. Can we get a filefront link or upload section?

Because rapidshare no worky for NTL users

Just give me a link to the desired storage.

http://www.sendspace.com/


--------------------
hi
Go to the top of the page
+Quote Post
beto
post Aug 28 2006, 01:43
Post #66





Group: Members (Donating)
Posts: 713
Joined: 8-July 04
From: Sao Paulo
Member No.: 15173



the runtime is there. I installed .NET 2.0
man this is really strange...


--------------------
http://volutabro.blogspot.com
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 01:48
Post #67





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



2 beto:I'm realy sory,but there's nothing i can think of right now.
2 tool++:I added one more link (see the first post under Version 1.2)


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
DeepDose
post Aug 28 2006, 01:49
Post #68





Group: Members
Posts: 74
Joined: 3-April 04
Member No.: 13211



Russell777, I think version 1.0 and 111 should still be posted, I'm using ver. 1.1.1 because I like the short look, and the long one doesn't fit into my config, ver. 1.0 I think also looks great, I kept them both, but I feel some people may be missing out not having seen the two prior versions.
Go to the top of the page
+Quote Post
beto
post Aug 28 2006, 01:50
Post #69





Group: Members (Donating)
Posts: 713
Joined: 8-July 04
From: Sao Paulo
Member No.: 15173



thanks anyway. I'll try one or two things I have in mind once I figure out how you handle positioning in your code.
Hopefully I'll be able to make it work....


--------------------
http://volutabro.blogspot.com
Go to the top of the page
+Quote Post
spex04
post Aug 28 2006, 03:43
Post #70





Group: Members
Posts: 124
Joined: 22-March 06
Member No.: 28709



Here's an idea... How about having a artist/title/album section to the right, which scrolls when they're too long..?

Something like:

Artist
Title
Album


..?

This post has been edited by spex04: Aug 28 2006, 03:43
Go to the top of the page
+Quote Post
musosticky
post Aug 28 2006, 05:54
Post #71





Group: Members
Posts: 246
Joined: 15-May 06
From: Manchester UK
Member No.: 30816



Id quite like the option to change the overall font of the text but still keep it in proportion. I know i could do this manually but the code is a little confusing to me


--------------------
My Name is Sean and I'm here to leech off your genius.
Go to the top of the page
+Quote Post
MellowB
post Aug 28 2006, 07:25
Post #72





Group: Members
Posts: 12
Joined: 24-August 06
From: Germany
Member No.: 34399



Thanks for this great trackinfo panel. I like it a lot and it helped me replacing like 4 other panels up there in my player which were essentially doing the same but in a baaad way. xD
And about the artist/trackinfo stuff requested up there, i already modded mine a bit to show that and a progress bar. Also changed it to show the last-played time with the official playcounter and modified the "hot-ness" rating a bit to not show any more (5 stars that is) because i dont use the un-official playcounter nor do i tag my mp3s with any ratings... so its dis-functional for me.
Looks like this then:



If someone really needs the code for this i might post it but my bet is everyone else could achive what i did there a lot better than me. wink.gif


--------------------
SING A SONG -No Music, No Life-
Go to the top of the page
+Quote Post
Sw!ng
post Aug 28 2006, 07:32
Post #73





Group: Members
Posts: 61
Joined: 28-July 06
Member No.: 33367



QUOTE (beto @ Aug 28 2006, 02:07) *
I'm still having issues. There is some problem with the alignment:

could someone please point me to a possible solution? thanks.

I HAD the same prob. And my monitor is on same resolution as yours ...
-But since I fixed the code a little it appears in it full beauty ...!! wub.gif -THNX Russell !!

CODE
$puts(sizefix,$muldiv(10,$get(size),14))
... is the "evil" line ...!! (Search in Wordpad ;-) )
You can try to exchange the given "14" with a "12" and see if it works ...

AFTER that go to the "Played Time" Sequence:
CODE
//////////////////////////////////////Time total Bitrate Samplerate/////////////////////////////////////////////////////
...
...
...
...
//$if(%_time_total%,
...
...
...
$alignabs($add(245,$get(f9)),$div(%_height%,5),%_width%,%_height%,,)
...
...
$alignabs(259,$div(%_height%,5),%_width%,%_height%,,)
...
...
$alignabs($add(266,$get(f11)),$div(%_height%,5),%_width%,%_height%,,)


.
..
...


//////////////////////////////////////////Codec///////////////////////////////////////////////////////
$alignabs(285,$div(%_height%,5),%_width%,%_height%,,)
...
...
Here you can put each 3-digit-number a little bit up (steps by 1).

I hope it will help ...!!

________________________________________________________________________________________

And to be in the Leage of Suggest0rs:
- Russell, have you seen the //$if(%_time_total%, above as a quote of your code ...?? . . . <<---- biggrin.gif biggrin.gif ...!!

- I like the functions of the 2nd one but nessesarily more the size of the first ... ---> Perhaps you could implement a smooth blink-script (not too fast) that switches between the Codec-stuff and the Rating/Playcount ...??
. |
. |___-> The Name-Stuff (spex mentioned) would fit there as a 3rd instance to switch between as well

- And the Rating-RANGE should be "easy customiseable", too (like the colors, eg ) ...!! gun2.gif

________________________________________________________________________________________

I am already impressed ...!!

This post has been edited by Sw!ng: Aug 28 2006, 07:51
Go to the top of the page
+Quote Post
Russell777
post Aug 28 2006, 08:35
Post #74





Group: Members
Posts: 559
Joined: 13-April 06
Member No.: 29483



Well,where do i start?
QUOTE
Russell777, I think version 1.0 and 111 should still be posted, I'm using ver. 1.1.1 because I like the short look, and the long one doesn't fit into my config, ver. 1.0 I think also looks great, I kept them both, but I feel some people may be missing out not having seen the two prior versions.

Version 1.1.1 is exactly the same as V1.1.2 except for bad alignment,as for V1.0 i'll post it after fixing it's alignment issues.
QUOTE
Id quite like the option to change the overall font of the text but still keep it in proportion. I know i could do this manually but the code is a little confusing to me

Ok,but it will be a little complicated (and probably enlarge the code size x2) so to avoid doing it for
every version that will come out before we settle all the issues down i will not do it for now,it will be in the final version
i believe.
QUOTE
- I like the functions of the 2nd one but nessesarily more the size of the first ... ---> Perhaps you could implement a smooth blink-script (not too fast) that switches between the Codec-stuff and the Rating/Playcount ...??

That's a good one,I'll put it as an option (you will be able to switch between "show all" mode and "blink" one)
QUOTE
Here's an idea... How about having a artist/title/album section to the right, which scrolls when they're too long..?

Yes it's a "must",but since there's no native support for scrolling it will be done using "home made" scrolling
effect that will take place once in a second (not very smooth)

This post has been edited by Russell777: Aug 28 2006, 08:36


--------------------
Favourite artist:CD-R
Favourite album:700MB
Go to the top of the page
+Quote Post
ktr
post Aug 28 2006, 11:55
Post #75





Group: Members
Posts: 57
Joined: 31-July 06
From: Germany
Member No.: 33495





dont really know how to solve this problem :/

using v1.2

any ideas?

thx for your help


e:/ great script! nice work!

This post has been edited by ktr: Aug 28 2006, 11:56
Go to the top of the page
+Quote Post

19 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2014 - 21:35