IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Resizing of foobar window
praetorian
post Aug 15 2006, 18:25
Post #1





Group: Members
Posts: 18
Joined: 20-August 04
Member No.: 16400



Hi all,

when I click in the upper left hand corner to reduce my foobar2000 0.9.3. window from full screen to a smaller size the appearance of the different components in the window changes. That means they do not shrink in the same way, for example the track info panel that I set up horizontally on top of the other components disappears. Some become proportinally bigger others smaller. Is there a way to fix the proportions of the components displayed so that the smaller window has the same proportions as the full screen window. I searched foobar and the forum but could not find anything.

Thanks in advance
praetorian
Go to the top of the page
+Quote Post
Remedial Sound
post Aug 15 2006, 18:55
Post #2





Group: Members
Posts: 508
Joined: 5-January 06
From: Dublin
Member No.: 26898



Hi praetorian,

While I know of no simple answer to your question, I know of a few things that affect the appearance of foobar on resize. Perhaps someone else could elaborate on these...

1. Trackinfo panel. Under the trackinfo configuration dialog, there's a "minimum height" setting. This might keep your panel from disappearing as you describe.

2. Preferences > Columns UI > Layout Tab. Certain elements of your layout can be "locked", which prevents them from resizing (or limits how they resize, I'm not sure) when the foobar window is resized.

3. Preferences > Columns UI > Playlist View > Columns Tab. Each of your columns has a "width" and "resize" in pixels. This controls how your columns playlist behaves on a foobar window resize.

Your best bet is to play around with the above until you find some settings that make your foobar behave the way you want it to. Hope that helps!
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreasvb
post Aug 15 2006, 18:57
Post #3





Group: Members
Posts: 1337
Joined: 6-March 04
From: Sweden
Member No.: 12509



You can lock different panels in the Layout editor, if you use Columns UI. Select the panel you want to have fixed and tick Locked.
Sometimes if you use splitters you'll need to lock those instead, try what works by resizing the window until you get it to work.

Edit: too slow

This post has been edited by Andreasvb: Aug 15 2006, 19:05


--------------------
Windows 8.1u1 Pro x64 Media Center // foobar2000 1.3.3
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 17:39