IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
foo_uie_tabs [NOTMYRELEASE]
Paine-
post Jun 7 2007, 18:21
Post #76





Group: Members
Posts: 6
Joined: 19-April 07
Member No.: 42695



Sorry for the bump, but does anyone have a mirror for this component?

The two in the thread are dead apparently.

This post has been edited by Paine-: Jun 7 2007, 18:22
Go to the top of the page
+Quote Post
Keikonium
post Jun 7 2007, 18:29
Post #77





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



LINK 0.2.5

Here you go smile.gif


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post
JadeElephant
post Jun 13 2007, 05:34
Post #78





Group: Members
Posts: 113
Joined: 10-October 06
From: Honolulu, USA
Member No.: 36194



Thanks a lot Keikonium.
Go to the top of the page
+Quote Post
John n' y
post Jul 4 2007, 09:38
Post #79





Group: Members
Posts: 23
Joined: 7-June 07
Member No.: 44149



really useful and essential plugin- thx
Go to the top of the page
+Quote Post
Verbal Kint
post Nov 7 2009, 20:38
Post #80





Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-November 09
Member No.: 74727



This plugin doesn't work with Windows 7. Is there a newer version or another solution for Windows 7?
Go to the top of the page
+Quote Post
chiwou
post Nov 7 2009, 21:54
Post #81





Group: Members
Posts: 236
Joined: 5-November 04
From: Spitzbergen
Member No.: 17985



Columns ui has a built in tab splitter, no need for this component anymore
Go to the top of the page
+Quote Post
Verbal Kint
post Nov 7 2009, 22:14
Post #82





Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-November 09
Member No.: 74727



Ahh... Im using foobar just for a few weeks and didn't noticed that. Thank you! smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
chiwou
post Nov 7 2009, 23:25
Post #83





Group: Members
Posts: 236
Joined: 5-November 04
From: Spitzbergen
Member No.: 17985



if you want to use a graphical tabbed interface I recommend "panel stacker splitter"
Go to the top of the page
+Quote Post
qwertz
post Nov 8 2009, 08:49
Post #84





Group: Members
Posts: 151
Joined: 5-February 09
Member No.: 66658



QUOTE (Verbal Kint @ Nov 7 2009, 20:38) *
This plugin doesn't work with Windows 7. Is there a newer version or another solution for Windows 7?


Hm, no problems here on Windows 7 x64
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Nov 8 2009, 09:14
Post #85





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



This version should work:
http://foobar2000.com.cn/theo/projects/fb2k-0_9_6-ports/

@chiwou
Other than the columns ui in-built tab stack you can hide the tabs with foo_uie_tabs and switch them with custom buttons, so i don't think there's no need for this component wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
gcogger
post Mar 5 2010, 23:23
Post #86





Group: Members
Posts: 21
Joined: 22-August 09
Member No.: 72553



QUOTE (tedgo @ Nov 8 2009, 08:14) *
This version should work:
http://foobar2000.com.cn/theo/projects/fb2k-0_9_6-ports/

@chiwou
Other than the columns ui in-built tab stack you can hide the tabs with foo_uie_tabs and switch them with custom buttons, so i don't think there's no need for this component wink.gif


OK, I know this is rather an old thread, but I need help! smile.gif

I'm using this component for a layout where I need to hide the tabs, and this works just fine except for one small problem. One of the tabs contains an ELPlaylist. When I use the playlist alone, or in the columns UI tab control, I can navigate it with the keyboard and then press <enter> to play the selected track. As soon as I put the playlist in the modified tabs (as per the link quoted), this stops working - i.e. pressing <enter> does nothing sad.gif

Does anyone know of a fix, or a newer version of this control? Failing that, does anyone know if it's possible to hide the tabs in the standard tab control?

Cheers,
Graeme
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Mar 6 2010, 01:23
Post #87





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



No, theres no fix for it. You need to click at least once in the ELPlaylist to get it in focus.
And the standard tabs can't be hidden.

But you could create own custom "tabs" with Panel Stack Splitter instead.
Go to the top of the page
+Quote Post
gcogger
post Mar 6 2010, 19:10
Post #88





Group: Members
Posts: 21
Joined: 22-August 09
Member No.: 72553



QUOTE (tedgo @ Mar 6 2010, 00:23) *
No, theres no fix for it. You need to click at least once in the ELPlaylist to get it in focus.
And the standard tabs can't be hidden.

But you could create own custom "tabs" with Panel Stack Splitter instead.


Thanks for the reply. It's not a focus issue I'm afraid - no matter what I do, pressing <enter> in ELPlaylist does not play the track. I can click on a track using the mouse, then press <enter> and nothing happnes. As I say, it works fine if it's not in the 'Tabbed panel stack mod' component.

I've played with the Panel Stack Splitter but (and it could be me) I can't get it to do quite what I want. This is for a remote controlled system, viewed at a distance, so I'm sticking to a simple layout. Basically, what I want is to switch between the Album list and an ELPlaylist by a key-press (that I can simulate with my remote software). Whichever is selected (Album list or ELPlaylist) should fill the entire area, completely replacing the other one. It seems the ideal scenario for a tab control, but I'd rather not see the tabs. Is there a way of doing this with the Panel Stack Splitter?
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Mar 6 2010, 20:48
Post #89





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



No, you can't switch panels in PSS with keyboard shortcuts.
At least to my knowledge.
You may need the columns ui tabs then, but can't hide the tabs, though...
Go to the top of the page
+Quote Post
gcogger
post Mar 6 2010, 22:50
Post #90





Group: Members
Posts: 21
Joined: 22-August 09
Member No.: 72553



QUOTE (tedgo @ Mar 6 2010, 19:48) *
No, you can't switch panels in PSS with keyboard shortcuts.
At least to my knowledge.
You may need the columns ui tabs then, but can't hide the tabs, though...


Thanks. Actually, I just had an idea - it's a bit of a bodge but seems to work, although I need to test more. I've created 2 separate layouts which are identical except one uses Album List and the other uses ELPlaylist. I've simply set up keyboard shortcuts to select each layout and, for now (fingers crossed), it seems to do what I want smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2014 - 20:06