IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
foo_dsp_skip_silence, direct port from 0.8.3
Acropolis
post Jun 21 2006, 08:29
Post #1





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



Version 0.1

Download

This post has been edited by Acropolis: Oct 30 2006, 16:33
Go to the top of the page
+Quote Post
tool++
post Jun 21 2006, 08:35
Post #2





Group: Members
Posts: 959
Joined: 27-May 05
Member No.: 22329



Hurrah!


--------------------
hi
Go to the top of the page
+Quote Post
Bachi-Bouzouk
post Jun 21 2006, 08:40
Post #3





Group: Members
Posts: 591
Joined: 3-May 05
From: Dijon, France
Member No.: 21852



wub.gif I really waited the port of this plugin!!


--------------------
Foobar 0.9.X manual - http://eolindel.free.fr/foobar0.9/
Go to the top of the page
+Quote Post
Squeller
post Jun 21 2006, 09:00
Post #4





Group: Members
Posts: 2351
Joined: 28-August 02
Member No.: 3218



CODE
Failed to load DLL: foo_dsp_skip_silence.dll
Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.

Will I need a VB runtime?

This post has been edited by Squeller: Jun 21 2006, 09:01
Go to the top of the page
+Quote Post
Acropolis
post Jun 21 2006, 09:06
Post #5





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



QUOTE (Squeller @ Jun 21 2006, 18:00) *
CODE
Failed to load DLL: foo_dsp_skip_silence.dll
Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.

Will I need a VB runtime?


no, VC8 runtimes
Go to the top of the page
+Quote Post
jteh
post Jun 21 2006, 10:22
Post #6





Group: Members
Posts: 62
Joined: 10-November 03
Member No.: 9758



On my system with fb2k 0.9.2, I get:
CODE
Failed to load DLL: foo_dsp_skip_silence.dll
Reason: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.

I have copied msvcr80.dll and msvcp80.dll into c:\windows\system32. Any other suggestions?
Go to the top of the page
+Quote Post
xx1
post Jun 21 2006, 10:25
Post #7





Group: Members
Posts: 11
Joined: 23-April 06
Member No.: 29896



This plugin is very good!

Thanx Acropolis. laugh.gif


--------------------
I'm Korean.
My english is poor. : (
Go to the top of the page
+Quote Post
Acropolis
post Jun 21 2006, 10:31
Post #8





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



QUOTE (jteh @ Jun 21 2006, 19:22) *
On my system with fb2k 0.9.2, I get:
CODE
Failed to load DLL: foo_dsp_skip_silence.dll
Reason: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.

I have copied msvcr80.dll and msvcp80.dll into c:\windows\system32. Any other suggestions?


I never have this message before, try to remove the foobar2000.cfg (save this first) to see if it can be loaded?
and I'm not sure if just put the dll is ok, maybe require a full runtime libraries installation?
seems annoying, but last step to try maybe .NET framework (I didn't use it, weird)

This post has been edited by Acropolis: Jun 21 2006, 10:34
Go to the top of the page
+Quote Post
rectangle
post Jun 21 2006, 11:20
Post #9





Group: Members (Donating)
Posts: 233
Joined: 18-December 02
From: Geelong
Member No.: 4141



Yes, thanks Acropolis. I've been waiting for this too. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
FrozenSpoon
post Jun 21 2006, 11:53
Post #10





Group: Developer
Posts: 263
Joined: 13-February 05
From: United States
Member No.: 19802



QUOTE (jteh @ Jun 21 2006, 05:22) *
On my system with fb2k 0.9.2, I get:
CODE
Failed to load DLL: foo_dsp_skip_silence.dll
Reason: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.

I have copied msvcr80.dll and msvcp80.dll into c:\windows\system32. Any other suggestions?

Don't place those DLLs manually on to your system. That is not the way they are intended to be installed (and it will likely mess stuff up). Try removing the DLLs you placed and use the proper VC8 redist (as always, make sure it's still signed by Microsoft before running... I don't know if it's on Microsoft's site if you prefer to get it that way).
Go to the top of the page
+Quote Post
GeSomeone
post Jun 21 2006, 12:19
Post #11





Group: Members
Posts: 922
Joined: 22-October 01
From: the Netherlands
Member No.: 335



QUOTE (FrozenSpoon @ Jun 21 2006, 12:53) *
..use the proper VC8 redist (as always, make sure it's still signed ..

Thanks FrozenSpoon, that helped again (just like with foo_dts).

@Acropolis
You're a real hero to me in porting some of those realy usefull plugins to fb 0.9. beer.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Masahiko
post Jun 21 2006, 17:27
Post #12





Group: Members
Posts: 65
Joined: 5-February 05
Member No.: 19611



Very big thanks smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Squeller
post Jun 21 2006, 19:58
Post #13





Group: Members
Posts: 2351
Joined: 28-August 02
Member No.: 3218



QUOTE (FrozenSpoon @ Jun 21 2006, 02:53) *
Don't place those DLLs manually on to your system. That is not the way they are intended to be installed (and it will likely mess stuff up). Try removing the DLLs you placed and use the proper VC8 redist



Did I mention I HATE SANDBOXED OR RUNTIME DEPENDENT SOFTWARE. Argh. I guess I'll have to install, hmm, latest windows installer... veryangry.gif

Anyway, thx Acropolis. smile.gif

This post has been edited by Squeller: Jun 21 2006, 19:59
Go to the top of the page
+Quote Post
Melomane
post Jun 22 2006, 00:44
Post #14





Group: Members
Posts: 643
Joined: 13-January 03
From: Marseille
Member No.: 4552



Acropolis, thank you.
a little bug;wronk seek bar and time displayed in status bar after skipping silence ( 4 mintues) mpc file on winxp sp2


--------------------
Music is my first love.
Go to the top of the page
+Quote Post
Betse
post Jun 22 2006, 03:59
Post #15





Group: Members
Posts: 71
Joined: 4-January 05
From: Netherlands
Member No.: 18834



Great work.

But indeed the seek bar and displayed time aren't updated when time is skipped. I tested this using various mp3 files. Nothing to serious though.


--------------------
Inter Deum et Diabolum semper Musica est", Tanzwut
Go to the top of the page
+Quote Post
Acropolis
post Jun 22 2006, 04:21
Post #16





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



I'm aware of the bug, finding solution now.
why in 0.8.3 there's no need to worry about the timing after skipping / adding samples, but now it needs to?
anybody knows how to sort this out?

This post has been edited by Acropolis: Jun 22 2006, 04:48
Go to the top of the page
+Quote Post
TuncaCeleste
post Jun 22 2006, 17:07
Post #17





Group: Members
Posts: 27
Joined: 8-April 06
From: ass 'n titties
Member No.: 29278



Umm... excuse the n00bness, but what exactly does this do?
Go to the top of the page
+Quote Post
Silversight
post Jun 22 2006, 17:13
Post #18





Group: Members
Posts: 310
Joined: 5-April 06
From: Aachen, Germany
Member No.: 29203



QUOTE (TuncaCeleste @ Jun 22 2006, 18:07) *
Umm... excuse the n00bness, but what exactly does this do?

It skips silent parts in a music file, f. e. those last tracks on an album where you have to wait for like 10 minutes of silence and get 2 minutes of music. You can adjust the threshold (below which it is defined as "silence") and the minimum silence duration to be skipped.

This post has been edited by Silversight: Jun 22 2006, 17:14


--------------------
Nothing is impossible if you don't need to do it yourself.
Go to the top of the page
+Quote Post
Melomane
post Jun 23 2006, 10:21
Post #19





Group: Members
Posts: 643
Joined: 13-January 03
From: Marseille
Member No.: 4552



QUOTE (Acropolis @ Jun 22 2006, 05:21) *
I'm aware of the bug, finding solution now.
why in 0.8.3 there's no need to worry about the timing after skipping / adding samples, but now it needs to?
anybody knows how to sort this out?

foobar developpers?
if they are time for


--------------------
Music is my first love.
Go to the top of the page
+Quote Post
Acropolis
post Jun 24 2006, 10:08
Post #20





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



QUOTE (Melomane @ Jun 23 2006, 19:21) *
QUOTE (Acropolis @ Jun 22 2006, 05:21) *

I'm aware of the bug, finding solution now.
why in 0.8.3 there's no need to worry about the timing after skipping / adding samples, but now it needs to?
anybody knows how to sort this out?

foobar developpers?
if they are time for

I have post the question in the developer forum for a few days already and asked in the irc channel as well, yet no body ever gave me a response.
I've also ported the foo_dsp_soundtouch, but I've decided not to release it until I get this little bug fixed....

This post has been edited by Acropolis: Jun 24 2006, 10:08
Go to the top of the page
+Quote Post
miken
post Jun 24 2006, 14:11
Post #21





Group: Members
Posts: 4
Joined: 19-April 06
Member No.: 29736



wohoo! i waited so long for a 0.9 version wub.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Acropolis
post Jun 25 2006, 20:50
Post #22





Group: Banned
Posts: 471
Joined: 23-September 04
Member No.: 17243



I finally have the displayed playback time and seekbar problem answered by peter, just wait for the new version of foobar2000 comes out to get it fixed. it's not a bug of the plugin.

This post has been edited by Acropolis: Jun 25 2006, 20:53
Go to the top of the page
+Quote Post
Melomane
post Jun 26 2006, 14:15
Post #23





Group: Members
Posts: 643
Joined: 13-January 03
From: Marseille
Member No.: 4552



ok, thank you for information.


--------------------
Music is my first love.
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifoxtasy
post Jun 28 2006, 17:42
Post #24





Group: Members
Posts: 205
Joined: 14-June 05
Member No.: 22717



gr8! thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
upNorth
post Jun 28 2006, 20:42
Post #25





Group: Members
Posts: 1099
Joined: 18-March 03
From: Oslo, Norway
Member No.: 5569



Thanks, for porting this component, Acropolis.
I've been waiting for it, so now I'm thanking you before even trying it. wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2014 - 08:02