IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_uie_quicksearch, Improved from foo_uie_search
Keikonium
post May 14 2006, 11:46
Post #76





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



Like the others, the icons display correctly in XP for me too happy.gif. Thanks smile.gif.

This looks much better now that the vertical bar is removed from the icon/playlist area, wink.gif.

Keep up the good work


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post
Zurman
post May 14 2006, 22:52
Post #77





Group: Members
Posts: 238
Joined: 22-February 04
Member No.: 12193



QUOTE (Zurman @ May 14 2006, 02:09) *
QUOTE (NEMO7538 @ May 14 2006, 01:41) *

Thanks for the confirmation.
BTW, the toolbar is not resizable at the moment, I will implement resizing in a future version.

Works fine here too. And there's no unused space anymore, thanks cool.gif

I spoke too fast crying.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post May 15 2006, 09:00
Post #78





Group: Developer
Posts: 814
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



I am currently working on the resizing (which is not supported at the moment, window is fixed size only). Should be included in the next version. If in the short term you want to get rid of the little annoyance above, just launch foobar once without the plugin ... reinstall it and it should be ok.

This post has been edited by NEMO7538: May 15 2006, 10:18
Go to the top of the page
+Quote Post
Zurman
post May 15 2006, 11:46
Post #79





Group: Members
Posts: 238
Joined: 22-February 04
Member No.: 12193



Thanks, it worked. This is really a great plugin and you're a great developper tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post May 15 2006, 22:17
Post #80





Group: Developer
Posts: 814
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



Version 1.0 is out (with resizing and context menus). Download from first post.
Go to the top of the page
+Quote Post
Keikonium
post May 15 2006, 22:39
Post #81





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



Works great here in XP, thanks for the prompt updates happy.gif. This is so great for making fast playlists biggrin.gif.


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post
mil3s
post May 15 2006, 22:48
Post #82





Group: Members
Posts: 400
Joined: 22-February 06
Member No.: 27971



I haven't tried this plugin yet since it's not ported to 0.9 but I wounder. Is there an option to change the font in the search box?
Go to the top of the page
+Quote Post
mimeryme
post May 16 2006, 03:45
Post #83





Group: Members
Posts: 57
Joined: 24-February 03
Member No.: 5156



Does anyone else get a weird text effect where it seems each letter makes the previous one darker?



Highlighting and typing over text also has weird effects for me.

This post has been edited by mimeryme: May 16 2006, 03:49
Go to the top of the page
+Quote Post
Keikonium
post May 16 2006, 05:56
Post #84





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



Typing, highlighting a portion, and typing again acts as normal for me. I tried a bunch of variations of typing, but didn't get that effect >_>.

The only program I have ever had that happen in (before I got a tool I will meantion in a second) in was Msn Plus's custom status's. It stil happens there for some reason. It leaves yellow or pink trails behind text.

This used to happen in notepad, wordpad, etc etc for me all the time before I got the cleartype program from Microsoft. You could always try that and give it a go wink.gif. I hope you can get this fixed; that hurts the eyes blink.gif.

Cleartype: LINK

This post has been edited by Keikonium: May 16 2006, 05:58


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post May 16 2006, 07:03
Post #85





Group: Developer
Posts: 814
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



Version 1.1 is out. See first post for details and download.
Go to the top of the page
+Quote Post
Zurman
post May 16 2006, 07:48
Post #86





Group: Members
Posts: 238
Joined: 22-February 04
Member No.: 12193



Is this version still considered a beta ?
Go to the top of the page
+Quote Post
mimeryme
post May 17 2006, 04:48
Post #87





Group: Members
Posts: 57
Joined: 24-February 03
Member No.: 5156



QUOTE (Keikonium @ May 15 2006, 23:56) *
Typing, highlighting a portion, and typing again acts as normal for me. I tried a bunch of variations of typing, but didn't get that effect >_>.

The only program I have ever had that happen in (before I got a tool I will meantion in a second) in was Msn Plus's custom status's. It stil happens there for some reason. It leaves yellow or pink trails behind text.

This used to happen in notepad, wordpad, etc etc for me all the time before I got the cleartype program from Microsoft. You could always try that and give it a go wink.gif. I hope you can get this fixed; that hurts the eyes blink.gif.

Cleartype: LINK


I do have ClearType on and have the powertoy too. If I disable ClearType the text doesn't get darker after each letter, but the weird highlighting still happens.

It's difficult to put into words, but it seems there is something weird going on with the text field updates. If I highlight something in the field and press delete, the highlighted text stays visible and remains so even if I type over it. If I move away from the search box, the text goes back to normal.

I haven't experienced this in any other programs and playlist find works fine for me.

This post has been edited by mimeryme: May 17 2006, 04:50
Go to the top of the page
+Quote Post
hechacker1
post May 18 2006, 01:38
Post #88





Group: Members
Posts: 14
Joined: 5-November 04
Member No.: 17982



Lol... i made this screenshot today:



because I was gonna ask if something like this existed, or if I could begin developing something like it...

then it turns out u beat me to it!

I like your search bar.. it's basically the same idea I was gonna implement, using the database search functions.

However, I still need these key features:

I would really like it if u saved the playlist (because I use the Default playlist as my only playlist, just one simple scrolling library) and then displayed the search results automatically as they are found (a.k.a. apple spotlight, or ajax search), and when I click on the search bar again, it should restore my previous playlist.

For example, when I do a Ctrl + F and bring up the existing playlist search, it has that automatic "spotlight" like searching, but it shows the results in a separate window.

would this be too hard to implement? That is what I originally imagined since I like the simplest interface possible.

thanx!

EDIT:

I just realized how to implement this with the tools u already have. I'll leave my default playist name "Default" and have the search output to a different playlist.

Then, when I am done with that window, when I click somewhere other than the playlist (like the search bar) the "Search" playlist is deleted.

So With my basic setup, the Default playlist is put into the background, and the Search in the foreground. When the search is done, it's playlist is deleted and the Default list comes back to the foreground..

Possibility? I guess u would have to implement a "close the search playist" after done.

This post has been edited by hechacker1: May 18 2006, 02:09
Go to the top of the page
+Quote Post
metal_termite
post May 18 2006, 02:20
Post #89





Group: Members
Posts: 538
Joined: 10-July 04
Member No.: 15248



QUOTE (hechacker1 @ May 17 2006, 20:38) *
Possibility? I guess u would have to implement a "close the search playist" after done.


Or you can enable playlist tabs and enable tabs autohide. When searching it brings a new tab to the foreground. When you're done with that you can just right click and close the tab. Brings you back to default playlist.

That's how I do it smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
hechacker1
post May 18 2006, 03:20
Post #90





Group: Members
Posts: 14
Joined: 5-November 04
Member No.: 17982



True... that is what i ended up doing.

but.. it would be really nice if it was automatic.
Go to the top of the page
+Quote Post
Wujek_Bogdan
post May 19 2006, 09:40
Post #91





Group: Members
Posts: 13
Joined: 25-April 06
Member No.: 30024



*.exe file from the first post is corrupted :/
Go to the top of the page
+Quote Post
Schinkentoni
post May 19 2006, 09:46
Post #92





Group: Members
Posts: 100
Joined: 8-February 02
Member No.: 1288



there is no exe file, just a dll, which I can still download btw
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post May 21 2006, 02:52
Post #93





Group: Developer
Posts: 814
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



Version 1.2 is out with some new features (custom bitmaps, playlist_gen syntax). As usual check the first post for downloading.
As this is probably the last version before I port to 0.9 , please provide any comment/feedback/bug report so that the version is made as stable as possible. Thanks.

This post has been edited by NEMO7538: May 21 2006, 02:54
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post May 21 2006, 03:18
Post #94





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



eagerly awaiting the port

good luck


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
unabatedshagie
post May 21 2006, 06:30
Post #95





Group: Members
Posts: 234
Joined: 2-October 05
From: Scotland
Member No.: 24838



QUOTE (NEMO7538 @ May 21 2006, 02:52) *
Version 1.2 is out with some new features (custom bitmaps, playlist_gen syntax). As usual check the first post for downloading.
As this is probably the last version before I port to 0.9 , please provide any comment/feedback/bug report so that the version is made as stable as possible. Thanks.
Can't wait biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
4nt1
post May 22 2006, 00:28
Post #96





Group: Members
Posts: 492
Joined: 3-January 05
Member No.: 18811



woohooo 0.9 here we come smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
metal_termite
post May 22 2006, 01:26
Post #97





Group: Members
Posts: 538
Joined: 10-July 04
Member No.: 15248



Version 1.2 works fine here. No problems so far.
Go to the top of the page
+Quote Post
enjoilax
post May 25 2006, 00:03
Post #98





Group: Members
Posts: 61
Joined: 10-May 05
Member No.: 21986





I still get that error with 1.2

Nice updates though! Please continue smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post May 25 2006, 00:58
Post #99





Group: Developer
Posts: 814
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



QUOTE (enjoilax @ May 24 2006, 15:03) *


I still get that error with 1.2

Nice updates though! Please continue smile.gif


Undock and redock and it should disappear. The problem happens when you change icons while the toolbar is docked IIRC. Fix will be part of the next version.
Go to the top of the page
+Quote Post
Keikonium
post May 25 2006, 07:11
Post #100





Group: Members
Posts: 653
Joined: 1-May 06
From: Canada
Member No.: 30281



The only problem I have had recently is this:

With the new update, my favourite icon (the blue cross) was gone. So I reverted to the magnifying glass (*shudders*). I decided to make my own icon. I created a 32x32 bitmap in photoshop, and saved it as a 32 bit image. It was a square with an S on it tongue.gif.

Anyway, I go into the prefrences, search for the image, and load it up. All was fine. I went to the file location, and cut and pasted it into my foobar directory. Went back into foobar, and the icon was a magnifying glass again. So I searched and found the bitmap I created, but I got this error:

CODE
ERROR (foo_uie_quicksearch) : Number of images in bitmap must be even


I get that with every image I try to load now unsure.gif. Other than that, things are working great... back to the magnifying glass for now rolleyes.gif lol

EDIT:

Gah, leaving foobar and coming back in gives me this error:

CODE
ERROR (foo_uie_quicksearch) : Image draw failed
ERROR (foo_uie_quicksearch) : dRAW FAILED


Now I can't even use this crying.gif.

This post has been edited by Keikonium: May 25 2006, 07:14


--------------------
Song List: keikoniumboards.ke.funpic.org/files/songlist.html
Go to the top of the page
+Quote Post

30 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 16:32