IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
[CRASHWARE] updated foo_uie_albumart
Punio.4
post Dec 22 2005, 11:26
Post #26





Group: Members
Posts: 18
Joined: 19-December 05
Member No.: 26510



QUOTE (david_dl @ Dec 22 2005, 03:08 AM)
QUOTE (Punio.4 @ Dec 22 2005, 12:47 PM)
Just a question... been having this problem with the old version too...
There is an option to control it also via the album list panel, however the albumart doesn't change until I select a track in the playlist (if follow cursor is enabled).
*


It's never worked for me either. I believe it requires a modified version of the album list panel. The original foo_uie_albumart zip file (which can be found here) includes this. It's older than the foo_uie_albumlist I was using, but it does work properly with this feature. I prefer my album art to display the currently playing track anyway...
*



thanx, it really works now ^^
Go to the top of the page
+Quote Post
Lance Uppercut
post Dec 22 2005, 12:59
Post #27





Group: Members
Posts: 98
Joined: 2-October 04
Member No.: 17431



Wow! I never thought a little thing like fading would make such a big difference. Excellent work and thanks!


--------------------
- FLAC/200GB external
- AAC 128 vbr/local
- iPod Nano 2G 8GB
Go to the top of the page
+Quote Post
stripe
post Dec 24 2005, 05:18
Post #28





Group: Members
Posts: 141
Joined: 26-January 03
Member No.: 4740



Any chance you could have a go at trying to fix this bug?

stripe/ben

This post has been edited by stripe: Dec 24 2005, 20:52
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post Dec 24 2005, 06:07
Post #29





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



QUOTE (stripe @ Dec 23 2005, 09:18 PM)
Any chance you could have a go at trying to fix this bug?

stripe/ben
*

fixed url

Can you paste your sources list here?
Go to the top of the page
+Quote Post
Storm
post Dec 24 2005, 06:48
Post #30





Group: Members
Posts: 164
Joined: 9-July 04
Member No.: 15188



Looks great, watch out for the new SDK when it comes out, this would be really hot for 0.9...
Go to the top of the page
+Quote Post
acedriver
post Dec 24 2005, 08:58
Post #31





Group: Members
Posts: 291
Joined: 29-May 04
Member No.: 14390



love the transition..


--------------------
http://www.last.fm/user/acedriver
Go to the top of the page
+Quote Post
stripe
post Dec 24 2005, 21:03
Post #32





Group: Members
Posts: 141
Joined: 26-January 03
Member No.: 4740



QUOTE (gfngfgf @ Dec 23 2005, 09:07 PM)
QUOTE (stripe @ Dec 23 2005, 09:18 PM)
Any chance you could have a go at trying to fix this bug?

stripe/ben
*

fixed url

Can you paste your sources list here?
*



(whoops, should have previewed) I'm currently using the default sources, but with earlier versions of albumart I have attempted plenty of different configs, none of which worked. I'm getting the exact same behavior with this version, so I don't think the source list is the problem.

-ben/stripe
Go to the top of the page
+Quote Post
Tomacco_Boy
post Dec 24 2005, 23:21
Post #33





Group: Members
Posts: 71
Joined: 23-July 04
From: Australia
Member No.: 15689



Great work on the update, and would there be any chance of adding support for reading in archived files ?


--------------------
You're talking to my guy all wrong... It's the wrong tone. Say it again, and i'll stab you in the face with a soldering iron!
Go to the top of the page
+Quote Post
Bob... Just Bob
post Dec 25 2005, 11:00
Post #34





Group: Members
Posts: 31
Joined: 5-June 05
Member No.: 22531



Very awesome idea, I love the transition.

500 miliseconds is perfect. :D
Go to the top of the page
+Quote Post
david_dl
post Dec 25 2005, 11:51
Post #35





Group: Members
Posts: 604
Joined: 17-December 05
From: New Zealand
Member No.: 26461



QUOTE (Tomacco_Boy @ Dec 25 2005, 11:21 AM)
Great work on the update, and would there be any chance of adding support for reading in archived files ?
*


I'll investigate this some time after christmas, if I can do it through the foobar archive plugin (I forget what its called, its midnight on christmas day here blink.gif) it shouldn't be too hard.

500ms, that's the default I set right? I did a lot of research before settling on 500 wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
tksh
post Dec 25 2005, 18:07
Post #36





Group: Members
Posts: 15
Joined: 26-March 05
Member No.: 20947



Has anyone else notice this with transitions?

Turn off "follow cursor" mode. Play the second song and then select the first song. Albumart should show second song's cover, and it does. Now advance to the next track, instead of fading from the second song's to the third song's cover, it immdiately shows the first song's cover (the selected track) and then fades to the third song's cover.

Using foobar 8.3 with columns_ui here.
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post Dec 25 2005, 19:15
Post #37





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



QUOTE (stripe @ Dec 24 2005, 01:03 PM)
(whoops, should have previewed)  I'm currently using the default sources, but with earlier versions of albumart I have attempted plenty of different configs, none of which worked.  I'm getting the exact same behavior with this version, so I don't think the source list is the problem.

-ben/stripe
*

Hmm, are you still using Windows 98SE? Is there anybody who is using the albumart plugin and Windows 98 without errors?
Go to the top of the page
+Quote Post
david_dl
post Dec 25 2005, 22:59
Post #38





Group: Members
Posts: 604
Joined: 17-December 05
From: New Zealand
Member No.: 26461



QUOTE (tksh @ Dec 26 2005, 06:07 AM)
Has anyone else notice this with transitions?

Turn off "follow cursor" mode.  Play the second song and then select the first song.  Albumart should show second song's cover, and it does.  Now advance to the next track, instead of fading from the second song's to the third song's cover, it immdiately shows the first song's cover (the selected track) and then fades to the third song's cover.

Using foobar 8.3 with columns_ui here.
*


Fixed biggrin.gif, Get the update from my first post.
Go to the top of the page
+Quote Post
tksh
post Dec 26 2005, 05:53
Post #39





Group: Members
Posts: 15
Joined: 26-March 05
Member No.: 20947



QUOTE (david_dl @ Dec 25 2005, 05:59 PM)
Fixed  biggrin.gif, Get the update from my first post.
*


Yep, it's working as expected now. Thanks for the quick fix.
Go to the top of the page
+Quote Post
Slourte
post Dec 30 2005, 19:28
Post #40





Group: Members
Posts: 35
Joined: 30-December 05
Member No.: 26752



I'm having a hard time refreshing a cover that has been changed... anyone else noticed that? Great work nonetheless!
Go to the top of the page
+Quote Post
bigdave
post Dec 31 2005, 03:27
Post #41





Group: Members
Posts: 17
Joined: 8-May 04
Member No.: 13970



Thanks for this great plugin the fading between album art images looks just great.



Nice job.
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post Jan 1 2006, 19:18
Post #42





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



One little thing: I normally have foobar2000 minimized to the system tray. When I open it and the album art has changed, it fades from the old album art to the current one. This is kind of awkward, though, because I might have minimized foobar2000 4 hours ago, and the old album art is, well, old. Is it possible to have the album just change when foobar2000 is restored, rather than fade?
Go to the top of the page
+Quote Post
corganzero0
post Jan 2 2006, 22:45
Post #43





Group: Members
Posts: 116
Joined: 27-September 05
From: Milwaukee
Member No.: 24746



I have a simply question:
how can I get this plugin to display whatever image I have in the folder where the playing file is located, regardless of file name?
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post Jan 4 2006, 03:06
Post #44





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



QUOTE (corganzero0 @ Jan 2 2006, 02:45 PM)
I have a simply question:
how can I get this plugin to display whatever image I have in the folder where the playing file is located, regardless of file name?
*

CODE
match:$replace(%_path%,%_filename_ext%,)*


That should do the trick.
Go to the top of the page
+Quote Post
topdownjimmy
post Jan 7 2006, 02:06
Post #45





Group: Members
Posts: 525
Joined: 1-January 05
From: Boston
Member No.: 18762



QUOTE (gfngfgf @ Dec 21 2005, 11:24 PM)
To the people who are talking about the album art panel interacting with the album list panel: yes, you need the modified foo_uie_albumlist.dll that is/was included with foo_uie_albumart.  I remember, though, that there were many bug reports related to this modified album list panel, so be warned.
*

is there anybody who can fix that albumlist panel modification?, because that along with this updated albumart would be so beautiful.
Go to the top of the page
+Quote Post
VLSI
post Jan 7 2006, 03:16
Post #46





Group: Members
Posts: 85
Joined: 11-March 03
Member No.: 5443



QUOTE (david_dl @ Dec 21 2005, 04:04 PM)
Black is the default background colour. If you want a different colour use the options on the preferences page (Use background colour).
Hope that helps.
*

I think originally the default colour was the window background colour, usually light gray, but dependent on your Windows settings/theme. It would be great if you could revert to the old behavior. Also, please post your latest source for the fading version. Thanks in advance.
Go to the top of the page
+Quote Post
rexy
post Jan 14 2006, 03:52
Post #47





Group: Members
Posts: 128
Joined: 28-February 04
Member No.: 12351



Great to see further development of my code. Good luck, david.
Go to the top of the page
+Quote Post
WigBaM
post Jan 14 2006, 18:07
Post #48





Group: Members
Posts: 50
Joined: 4-November 03
From: Londonas, UK
Member No.: 9650



QUOTE (gfngfgf @ Jan 1 2006, 10:18 AM)
One little thing: I normally have foobar2000 minimized to the system tray.  When I open it and the album art has changed, it fades from the old album art to the current one.  This is kind of awkward, though, because I might have minimized foobar2000 4 hours ago, and the old album art is, well, old.  Is it possible to have the album just change when foobar2000 is restored, rather than fade?
*

Put my hand up for this one as well! dry.gif


--------------------
B KaCKe.
Go to the top of the page
+Quote Post
WigBaM
post Jan 16 2006, 23:16
Post #49





Group: Members
Posts: 50
Joined: 4-November 03
From: Londonas, UK
Member No.: 9650



Also this needs to be dealt with as well please. The problem is when you have multiple sources and one of them is not there album_art shows the last good source in the list instead of continuing skipping until the next good one is found. Hope you'll get it sorted! cool.gif
Anyway, great job!

Added: Another one, bind 'first source' as a double-click action. Now when I double click the first source shows up only for a brief moment before it switches to second source.

FIXED SOURCE
David, I had a look into the source myself and managed to fix all of the above issues (not the system tray one though):

in uie_albumart.cpp:
CODE
bool uie_albumart::set_image(..
....
 if(!file.is_empty()){
     Bitmap bmp(string_wide_from_utf8(file.get_ptr()));
     if(bmp.GetHeight()){
   img=file;
   crnsource = n; -ADDED THIS TO FIX ALBUM COVER STAYING ON;
   break;
     }
 }


I've implemented a little walk-around on the issue with double-clicking returning the second source. In the same uie_albumart.cpp:
CODE
LRESULT WINAPI uie_albumart::on_message(HWND wnd1,UINT msg,WPARAM wp,LPARAM lp){
    static bool b_dblclick = false; -ADDED THIS VARIABLE TO INDICATE DOUBLE-CLICK
    switch(msg)
    {
    case WM_CREATE:
....
....
 break;
    case WM_LBUTTONDBLCLK:
 click_func(cfg_dblclickfunc);
 b_dblclick = true; -ADDED
 break;
    case WM_LBUTTONUP:
 if(!b_dblclick){  -ADDED
     click_func(cfg_lftclickfunc);
 }
 b_dblclick = false;
 break;
    case WM_MBUTTONUP:


Hope it helps! rolleyes.gif

This post has been edited by WigBaM: Jan 18 2006, 04:12


--------------------
B KaCKe.
Go to the top of the page
+Quote Post
ak47mega
post Jan 18 2006, 13:14
Post #50





Group: Members
Posts: 18
Joined: 18-January 06
Member No.: 27186



Anybody who know foo_ui_albumart 2 and more used ?
ex) trackinfo.dll trackinfo2.dll trackinfo3.dll

thanks for your help.. biggrin.gif

This post has been edited by ak47mega: Jan 18 2006, 13:20
Go to the top of the page
+Quote Post

39 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th September 2014 - 04:41