IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

111 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > »   
Closed TopicStart new topic
Foobar Gallery, Everyone post your foobar
Sphix
post Mar 29 2006, 03:34
Post #2501





Group: Members
Posts: 218
Joined: 26-March 06
From: Brazil
Member No.: 28866



QUOTE (acedriver @ Mar 28 2006, 08:21 PM)
QUOTE (Sphix @ Mar 29 2006, 10:11 AM)
There is a way to take a screenshot of the active window only? Or I need to edit it everytime I take a SS?
*

ALT+Print Screen
*



Thanks! smile.gif


--------------------
-foobar2000 + Burrrn + EAC
-HD 80Gb using High QualityVBR MP3s
Go to the top of the page
+Quote Post
Necrosis
post Mar 29 2006, 03:35
Post #2502





Group: Members
Posts: 20
Joined: 27-March 06
From: Brisbane
Member No.: 28875



Made a few changes to mine to match the rest of my desktop a little better...



Full desktop shot
Go to the top of the page
+Quote Post
skelly831
post Mar 29 2006, 04:36
Post #2503





Group: Members (Donating)
Posts: 782
Joined: 11-April 05
From: México
Member No.: 21361



QUOTE (Sphix @ Mar 28 2006, 06:11 PM)
There is a way to take a screenshot of the active window only? Or I need to edit it everytime I take a SS?
*


Your setup is quite similar to mine smile.gif :



"Borrowed" some colors from spex04's config and some other stuff from other people shifty.gif , who know orange looked so cool? biggrin.gif


--------------------
we was young an' full of beans
Go to the top of the page
+Quote Post
kino
post Mar 29 2006, 06:53
Post #2504





Group: Members
Posts: 3
Joined: 16-March 06
Member No.: 28499



QUOTE (Stuart60611 @ Mar 29 2006, 07:07 AM)
QUOTE (Betse @ Mar 28 2006, 02:20 PM)
QUOTE (MechaA @ Mar 28 2006, 08:07 PM)
Improved with new plugin releases:



Now all I need is uie_tabs so I can fit explorer tree in there like I used to (and projectM if it gets revived), and I'm happy as a lark!
*



Could you share those buttons for .9?
Could you share me the formatting of your playlist view?
*


*



yes can u please share your fcs please?
Go to the top of the page
+Quote Post
kino
post Mar 29 2006, 06:56
Post #2505





Group: Members
Posts: 3
Joined: 16-March 06
Member No.: 28499



QUOTE (Anas @ Mar 28 2006, 04:00 AM)

*

um how did u get those blue and red lines in the playlist?
Go to the top of the page
+Quote Post
obrobkareczna
post Mar 29 2006, 09:54
Post #2506





Group: Members
Posts: 18
Joined: 21-October 05
Member No.: 25267



mine 0.9 for now

Go to the top of the page
+Quote Post
Habla
post Mar 29 2006, 10:01
Post #2507





Group: Members
Posts: 132
Joined: 23-December 05
From: Seattle, WA
Member No.: 26598



Hey everbody, I just posted a new 0.9 independent picture thread. I wanted to have a fresh start.

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=43077
Go to the top of the page
+Quote Post
Silverbolt
post Mar 29 2006, 10:11
Post #2508





Group: Members
Posts: 319
Joined: 9-October 03
Member No.: 9218



Love obrobkareczna's config.


--------------------
f to c to f to c
Go to the top of the page
+Quote Post
marillion
post Mar 29 2006, 10:49
Post #2509





Group: Members
Posts: 10
Joined: 1-February 06
Member No.: 27472



Hi,
I've got the typical configuration with playlist at the bottom, sidebar, and another sidebar at the top of the window and top of the playlist, album art , track info and tabbed panel.
It looks like that:
http://www.badongo.com/pic/141154

Since I have a lot of music, I would like to have my album list from top to bottom, so I wouldn't have to scroll so much to find some thing. My foobar should look like this:
http://www.badongo.com/pic/141157

Do you have any ideas?
Cheers
Marek
Foobar2000, vs. 0.8.3, XP SP2, if its matters

This post has been edited by marillion: Mar 29 2006, 10:57
Go to the top of the page
+Quote Post
takt
post Mar 29 2006, 11:17
Post #2510





Group: Members
Posts: 48
Joined: 24-August 04
Member No.: 16486



QUOTE (obrobkareczna @ Mar 29 2006, 12:54 AM)
mine 0.9 for now


*


What font are you using for the trackinfo?

Century gothic for the playlist?

Nice setup btw!
Go to the top of the page
+Quote Post
Fungo
post Mar 29 2006, 11:25
Post #2511





Group: Members
Posts: 22
Joined: 2-September 02
Member No.: 3272



QUOTE (marillion @ Mar 29 2006, 11:49 AM)
Since I have a lot of music, I would like to have my album list from top to bottom, so I wouldn't have to scroll so much to find some thing. My foobar should look like this:
http://www.badongo.com/pic/141157

Do you have any ideas?
Cheers
Marek
Foobar2000, vs. 0.8.3, XP SP2, if its matters
*



just use 0.9 columnui configuration. You can rearrange tabs as you want.
CODE
your picture:
+ orizzontal splitter
  + album list
  + vertical splitter
     + orizzontal splitter
        - tab
        - album art
     + playlist

something similar smile.gif


PS
great setup, obrobkareczna very osx style smile.gif

This post has been edited by Fungo: Mar 29 2006, 11:27
Go to the top of the page
+Quote Post
obrobkareczna
post Mar 29 2006, 11:48
Post #2512





Group: Members
Posts: 18
Joined: 21-October 05
Member No.: 25267



thank you all smile.gif

QUOTE (takt @ Mar 29 2006, 04:17 AM)
What font are you using for the trackinfo?

Century gothic for the playlist?


trackinfo: AvantGarde LT Medium Capst
playlist: AvantGarde LT Medium
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post Mar 29 2006, 13:36
Post #2513





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



QUOTE (obrobkareczna @ Mar 29 2006, 12:54 AM)
mine 0.9 for now
*

hero


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
unabatedshagie
post Mar 29 2006, 13:42
Post #2514





Group: Members
Posts: 234
Joined: 2-October 05
From: Scotland
Member No.: 24838



QUOTE (Sphix @ Mar 29 2006, 03:11 AM)


There is a way to take a screenshot of the active window only? Or I need to edit it everytime I take a SS?

moderation: please refrain from inlining images larger than roughly 800x600 and 80KB. please use thumbnails and/or links for large pictures instead.
*
Hold down alt when pressing the print screen button, it will just capture the active window.
Go to the top of the page
+Quote Post
Anas
post Mar 29 2006, 13:44
Post #2515





Group: Members
Posts: 466
Joined: 9-May 05
From: Deutschland
Member No.: 21968



QUOTE (kino @ Mar 29 2006, 06:56 AM)
QUOTE (Anas @ Mar 28 2006, 04:00 AM)

*

um how did u get those blue and red lines in the playlist?
*


They are just normal columns with a size of 5px and resize 0. No display just background color depending whether there is trackgain/albumgain / lyrics.
Go to the top of the page
+Quote Post
djiezes
post Mar 29 2006, 14:05
Post #2516





Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-March 06
Member No.: 28635



Here's my screenshot. (Foobar v0.83)

Thumbnail:


Full Screenshot:
screenshot

Feel free to use or adjust the fcs file:
Meetrix fcs file

This post has been edited by djiezes: Mar 29 2006, 14:22
Go to the top of the page
+Quote Post
MechaA
post Mar 29 2006, 15:07
Post #2517





Group: Banned
Posts: 57
Joined: 21-March 06
Member No.: 28663



QUOTE (kino @ Mar 28 2006, 11:53 PM)
QUOTE (Stuart60611 @ Mar 29 2006, 07:07 AM)
QUOTE (Betse @ Mar 28 2006, 02:20 PM)
QUOTE (MechaA @ Mar 28 2006, 08:07 PM)
Improved with new plugin releases:



Now all I need is uie_tabs so I can fit explorer tree in there like I used to (and projectM if it gets revived), and I'm happy as a lark!
*



Could you share those buttons for .9?
Could you share me the formatting of your playlist view?
*


*



yes can u please share your fcs please?
*



Yikes! Here's a zip file with the FCS and buttons:

http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=20KMA5P...4F21JDLFLXUDI20

The FCS isn't completely my creation but I heavily modified it. I don't remember who the original author was, but if he wants to take credit feel free to step up smile.gif

It uses a few tags of my own like MEDIA (CD, 12", cassette, etc) so your mileage may vary.
Go to the top of the page
+Quote Post
Habla
post Mar 29 2006, 17:08
Post #2518





Group: Members
Posts: 132
Joined: 23-December 05
From: Seattle, WA
Member No.: 26598



The playlist style is based off of Plisk. I took plisk, modified it a lot, added features to suit my directory structure, and then tweaked the appearance quite a bit. It looks like a couple members started with my fsc as a platform. You can see where MechA got his amazingly sexy color scheme from in my first post here: http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=43077



This post has been edited by Habla: Mar 29 2006, 17:09
Go to the top of the page
+Quote Post
amonrei
post Mar 29 2006, 17:51
Post #2519





Group: Members
Posts: 55
Joined: 31-October 04
Member No.: 17927



Using navigator suite.


Just found out that the current %last_played% will only work when i deleted the existing %last_played% in my tags. huh.gif
Why is it that when i have no info on Album Artist, it's displaying the Artist info in the Album Artist slot in track info & foo winamp spam ? It used to be blank on 0.8.3.

This post has been edited by amonrei: Mar 29 2006, 22:42


--------------------
http://www.last.fm/user/primula
Go to the top of the page
+Quote Post
benool
post Mar 29 2006, 18:45
Post #2520





Group: Members
Posts: 15
Joined: 11-March 02
Member No.: 1501



Here's mine:



still on 0.8.2, pretty simple and organized
Go to the top of the page
+Quote Post
spex04
post Mar 29 2006, 22:51
Post #2521





Group: Members
Posts: 124
Joined: 22-March 06
Member No.: 28709



QUOTE (amonrei @ Mar 29 2006, 05:51 PM)
Using navigator suite.


Just found out that the current %last_played% will only work when i deleted the existing %last_played% in my tags.  huh.gif
Why is it that when i have no info on Album Artist, it's displaying the Artist info in the Album Artist slot in track info & foo winamp spam ? It used to be blank on 0.8.3.
*


http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...ield_remappings

Read that, it says there. It shows the format of %album artist% aswell
Go to the top of the page
+Quote Post
Jayphen
post Mar 30 2006, 06:10
Post #2522





Group: Members
Posts: 19
Joined: 22-July 04
Member No.: 15661



QUOTE (acedriver @ Mar 28 2006, 08:39 PM)
QUOTE (Jayphen @ Mar 28 2006, 06:24 PM)
How do you change the buttons anyway?
*

right click button > customize, the buttons use separate image for each of them.
*



Eh, when I change the image to a custom one, it just shows a blank space where the button should be in foobar.


EDIT: Nevermind, got it.

This post has been edited by Jayphen: Mar 30 2006, 07:45
Go to the top of the page
+Quote Post
My name is Mud
post Mar 30 2006, 08:15
Post #2523





Group: Members
Posts: 120
Joined: 17-February 06
From: California
Member No.: 27815



QUOTE (amonrei @ Mar 29 2006, 08:51 AM)

*

How did you get the "There's nothing..." in the taskbar?


--------------------
voted 'Most likely to veer your thread' three straight years!
Go to the top of the page
+Quote Post
Habla
post Mar 30 2006, 08:36
Post #2524





Group: Members
Posts: 132
Joined: 23-December 05
From: Seattle, WA
Member No.: 26598



Thats his foobar status bar, not the taskbar.
Go to the top of the page
+Quote Post
My name is Mud
post Mar 30 2006, 08:44
Post #2525





Group: Members
Posts: 120
Joined: 17-February 06
From: California
Member No.: 27815



Oh, yeah...that's what I meant to say...err...ahh...yeah...uh...Igottagonowbye!


--------------------
voted 'Most likely to veer your thread' three straight years!
Go to the top of the page
+Quote Post

111 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd October 2014 - 08:32