IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

OGMs don't work with megamix?
fragtal
post Jul 20 2004, 14:54
Post #1





Group: Members
Posts: 274
Joined: 1-January 03
From: Old Europe
Member No.: 4353



I am unable to make an ogm out of the Forrest Gump DVD. I ripped the Audio 5.1 AC3, transcoded it to WAV using AC3Decode, encoded it using Vorbis megamix I and vorbisgained it. Now Oggmux (0.9.4) says it can't open the ogg file.

So I reripped the Audio and did the same process again. But I used megamix II (again q2) this time. It still doesn't work.

I'm running windows XP pro SP1. Each time I open the directory (in which there is the ogg file) using the windows explorer it loads 400MB into my RAM (which is only 256MB, it gets up to 600 to 700MB.. sad.gif)

Did anyone observe the same problem?

best regards

Daniel


--------------------
I love the moderators.
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Peter
post Jul 21 2004, 01:00
Post #2


foobar2000 developer


Group: Admin
Posts: 3292
Joined: 30-September 01
Member No.: 84



Offtopic matroska zealot posts moved here.
Go to the top of the page
+Quote Post
jcsston
post Jul 21 2004, 02:42
Post #3





Group: Members
Posts: 54
Joined: 15-May 03
From: Texas
Member No.: 6622



QUOTE (zZzZzZz @ Jul 20 2004, 04:00 PM)
Offtopic matroska zealot posts moved here.
*

Off-topic as in trying to help users that are using unsupported software?


--------------------
Official Matroska Tag B0rker.
MatroskaProp http://cdl.matroska.org/
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2014 - 02:43