IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

foobar2000 v1.2.9 bug: loud noises and metal scratches
opalus2006
post Dec 2 2013, 21:33
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-December 13
Member No.: 112835



hello. i experience a very bug, some loud noises metal scratch like when playing music. i have 2 soundcards on my comp, one internal and one external and happens on both of them, plus that before a while i was using winamp without ever having this issue, so it must be something foobar2000 related. i tryed everything, reinstalling both drive cards, uninstalling and reinstalling both winamp and foobar and nothing worked. any ideas on how to fix this? (i'm running on a windows xp)
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
opalus2006
post Dec 7 2013, 15:26
Post #2





Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-December 13
Member No.: 112835



is there any way to fix this from windows registreies? since any uninstalling-reinstalling didnt work, i'm guessing its the last solution. anyone?
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2014 - 02:50