IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »  Start new topic
AAC - Tech
    Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts  
0 pratheekp 1222 29th November 2011 - 09:29
Last post by: pratheekp
No New Posts  
0 ainou 1324 10th November 2011 - 12:05
Last post by: ainou
No New Posts  
NeroAacEnc for livestreams
MP4 container unsuitable for live streaming
12 polemon 9653 26th October 2011 - 09:56
Last post by: burek
No New Posts
Winamp AAC Encoder resamples. Why?
From 44.1kHz to 88.2kHz at 320kbps CBR
1 punkrockdude 1639 13th October 2011 - 09:48
Last post by: C.R.Helmrich
No New Posts  
0 Elucidus 1296 11th October 2011 - 21:58
Last post by: Elucidus
No New Posts  
Guide: hack neroAacEnc to make files play on “iTunes encoded only” h/w
e.g. LG cell phone + JVC head unit. A simple hex hack, then files play
15 LCtheDJ 7408 8th October 2011 - 21:03
Last post by: DDD4
No New Posts  
Nissan head unit won’t play M4A created by Nero (.aac by fre:ac is OK)
Was: mp4/aac hardware playback incompatibility (TOS #6: please specify
5 DDD4 4256 6th October 2011 - 20:24
Last post by: LCtheDJ
No New Posts  
1 michalesteve 1611 27th September 2011 - 10:30
Last post by: pratheekp
No New Posts  
1 paultaylor 1865 22nd September 2011 - 16:37
Last post by: benski
No New Posts  
14 tonynace 16090 29th August 2011 - 07:08
Last post by: pedlin
No New Posts  
I want to generate AAC in MP4 on-the-fly; can't, due to MOOV atom?
Was: rate conversion for aac in mp4 container
3 gimgim 2746 23rd August 2011 - 14:39
Last post by: benski
No New Posts  
3 no404error 2823 19th August 2011 - 13:55
Last post by: C.R.Helmrich
No New Posts  
0 pratheekp 1556 7th August 2011 - 07:57
Last post by: pratheekp
No New Posts  
0 pratheekp 1405 4th August 2011 - 16:46
Last post by: pratheekp
No New Posts
Corrupt frames in HE-AAC files(?)
qtaacenc + QuickTime 7.6.9
11 Cron 6463 4th August 2011 - 14:23
Last post by: Cron
No New Posts  
0 chrisballinger 2230 26th July 2011 - 06:54
Last post by: chrisballinger
No New Posts  
ELD encoder in MP4 format produces memory violations using libisomedia
TOS #5: OT bump—From: MP4 container format specification (topic 68576)
0 CIbz 1776 13th July 2011 - 12:52
Last post by: CIbz
No New Posts  
6 pratheekp 4061 12th July 2011 - 09:45
Last post by: pratheekp
No New Posts  
AAC_ ELD Encoder
Regarding Encoder build
3 CIbz 3677 12th July 2011 - 09:17
Last post by: CIbz
No New Posts  
AAC decoder
Modified JAAD decoder output
7 scrt123 2311 5th July 2011 - 11:28
Last post by: Garf
No New Posts
3 yxj 3524 28th June 2011 - 06:00
Last post by: pratheekp
No New Posts  
0 gimgim 1756 7th June 2011 - 21:12
Last post by: gimgim
No New Posts
2 JetA1 3104 30th May 2011 - 16:25
Last post by: JetA1
No New Posts  
2 romor 4652 19th May 2011 - 20:32
Last post by: romor
No New Posts  
Problem about tns when decoding AAC
The difference between the decoder with TNS and witout TNS tool
5 alexjchen 3581 8th May 2011 - 09:02
Last post by: Garf
39 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »  Start new topic
2 User(s) are browsing this forum (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New) 
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 



Remember these options

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th March 2015 - 14:53