IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Forum outage, Expect some more issues
Garf
post May 12 2005, 22:20
Post #1


Server Admin


Group: Admin
Posts: 4885
Joined: 24-September 01
Member No.: 13



Hi all,

the forum software started acting up earlier today and made the forum inaccessible for several hours. Attempts to manually revive it were in vain, so we had to restore from last week's backups. I succesfully restored the post, topic and member data to the moment before the crash, so I think most important data wasn't lost.

There may be some general goofiness related to the schizophrenic condition the forum is now in. For example, some avatars seem to be broken.

I suspect a recent forum software upgrade to be responsible for these problems, so it's possible more issues pop up or this happens again. We'll try to find a fix.
Go to the top of the page
+Quote Post
Digga
post May 13 2005, 00:50
Post #2





Group: Members
Posts: 1047
Joined: 28-June 03
From: on the dock of the bay
Member No.: 7423



thanks for the info and good luck smile.gif


--------------------
Nothing but a Heartache - Since I found my Baby ;)
Go to the top of the page
+Quote Post
ddrawley
post May 13 2005, 01:33
Post #3





Group: Members (Donating)
Posts: 351
Joined: 10-November 02
Member No.: 3749



That's it, someone must be fired.

Oh wait, you guys do this out of the goodness of your hearts.

Sorry you had the hassle, thanks for the hard work all of you put in.
Go to the top of the page
+Quote Post
rutra80
post May 13 2005, 03:32
Post #4





Group: Members (Donating)
Posts: 810
Joined: 12-September 03
Member No.: 8821



I don't know if it is relevant, but in the last week I noticed that I wasn't always getting all of the email topic subscription reply notifications - only some of them.
Go to the top of the page
+Quote Post
rjamorim
post May 14 2005, 16:11
Post #5


Rarewares admin


Group: Members
Posts: 7515
Joined: 30-September 01
From: Brazil
Member No.: 81



Heh, when I saw the forum offline, I thought it was related to posts disappearing due to Google's Web Accelerator horrendous bugs.

BTW, so that's the reason why I no longer have my avatar?

This post has been edited by rjamorim: May 14 2005, 16:12


--------------------
Get up-to-date binaries of Lame, AAC, Vorbis and much more at RareWares:
http://www.rarewares.org
Go to the top of the page
+Quote Post
Jan S.
post May 14 2005, 16:58
Post #6





Group: Admin
Posts: 2550
Joined: 26-September 01
From: Denmark
Member No.: 21



QUOTE (rjamorim @ May 14 2005, 04:11 PM)
Heh, when I saw the forum offline, I thought it was related to posts disappearing due to Google's Web Accelerator horrendous bugs.

BTW, so that's the reason why I no longer have my avatar?
*

It appears random avatars broke. Including mine sad.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
rjamorim
post May 14 2005, 17:11
Post #7


Rarewares admin


Group: Members
Posts: 7515
Joined: 30-September 01
From: Brazil
Member No.: 81



Well, if someone is willing to upload my avatar for me (I can't do it myself because of the 8Kb limitation), here it is:

http://drm.sourceforge.net/forums/uploads/av-8.gif


--------------------
Get up-to-date binaries of Lame, AAC, Vorbis and much more at RareWares:
http://www.rarewares.org
Go to the top of the page
+Quote Post
Garf
post May 14 2005, 17:21
Post #8


Server Admin


Group: Admin
Posts: 4885
Joined: 24-September 01
Member No.: 13



I'm checking if there is a way to fix all avatars rather than to restore them manually.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sebastian Mares
post May 14 2005, 17:38
Post #9





Group: Members
Posts: 3630
Joined: 14-May 03
From: Bad Herrenalb
Member No.: 6613



I see that some of the image dimensions are also screwed - your (Garf) avatar is a bit deformed. wink.gif

OT: Why is Fast-Reply disabled? It saves time for both the server (since it doesn't have to send the whole post form) and the user (since he doesn't have to wait for the server/browser to serve/load the full post form). unsure.gif


--------------------
http://listening-tests.hydrogenaudio.org/sebastian/
Go to the top of the page
+Quote Post
Garf
post May 14 2005, 17:42
Post #10


Server Admin


Group: Admin
Posts: 4885
Joined: 24-September 01
Member No.: 13



Fast reply has always been disabled in Validated News.
Go to the top of the page
+Quote Post
Garf
post May 14 2005, 17:48
Post #11


Server Admin


Group: Admin
Posts: 4885
Joined: 24-September 01
Member No.: 13



QUOTE (Sebastian Mares @ May 14 2005, 06:38 PM)
I see that some of the image dimensions are also screwed - your (Garf) avatar is a bit deformed. wink.gif


It's showing the wrong image, actually?!

Edit: Well fixed that. Weirdness!

This post has been edited by Garf: May 14 2005, 17:51
Go to the top of the page
+Quote Post
rjamorim
post May 14 2005, 18:02
Post #12


Rarewares admin


Group: Members
Posts: 7515
Joined: 30-September 01
From: Brazil
Member No.: 81



heh. The forum engine is going kooky.

Thanks for looking into the avatar issue, Garf.


--------------------
Get up-to-date binaries of Lame, AAC, Vorbis and much more at RareWares:
http://www.rarewares.org
Go to the top of the page
+Quote Post
Garf
post May 20 2005, 11:47
Post #13


Server Admin


Group: Admin
Posts: 4885
Joined: 24-September 01
Member No.: 13



Sorry, looks like avatars are nonrecoverable. You will have to reupload/reset them.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th September 2014 - 07:15