IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Volume control not responding after reboot, was: "sound bug" (TOS #6)
Eidelmaim
post Apr 21 2013, 21:40
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 21-April 13
Member No.: 107780



hey guys... i just downloaded the latest release on 4/20/2013. foobar v1.2.4

the program is working great except for one possible issue/bug. on the initial start up everything worked great, after shutting the program down and shutting the computer down and restarting the program after turning the PC back on the Sound volume control is not responding.. it is not turning up or down the volume of the audio. i did make 2 changes before shutting down the first time...

1. i repositioned the volume control accross the top tool bars.
2. i choose to show the volume control in the bottom right of the program.

This post has been edited by Eidelmaim: Apr 21 2013, 21:41
Go to the top of the page
+Quote Post
Apesbrain
post Apr 22 2013, 00:40
Post #2





Group: Members
Posts: 474
Joined: 3-January 04
Member No.: 10915



Up to you, but you don't need both controls. Just click on the status bar (bottom right) volume icon to adjust. Do you have it muted? V1.2.5 released today; update and maybe problem will go away.
Go to the top of the page
+Quote Post
db1989
post Apr 22 2013, 13:48
Post #3





Group: Super Moderator
Posts: 5275
Joined: 23-June 06
Member No.: 32180



QUOTE (Eidelmaim @ Apr 21 2013, 21:40) *
hey guys... i just downloaded the latest release on 4/20/2013. foobar v1.2.4
That date marked the release of v1.2.5.
Go to the top of the page
+Quote Post
Eidelmaim
post May 11 2013, 01:20
Post #4





Group: Members
Posts: 3
Joined: 21-April 13
Member No.: 107780



QUOTE (db1989 @ Apr 22 2013, 13:48) *
That date marked the release of v1.2.5.


ok so i just updated to 1.2.6

still having the same problem. the volume control on either the tool bar on top or the bottom right is not responding to input, i have only one in use at a time. any ideas ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Eidelmaim
post May 11 2013, 01:24
Post #5





Group: Members
Posts: 3
Joined: 21-April 13
Member No.: 107780




From :

Andreasvb

" What do you have set as Output in foobar2000 Preferences? "


after seeing this as a reply to another user having the same problem as me i have figured out that for some reason Foobar loses the setting you set when doing the initial install and you have to reset it again, after doing so the sliders started working again.

this topic can be closed.

This post has been edited by Eidelmaim: May 11 2013, 01:25
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2014 - 17:01