IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_youtube, Play Youtube playlists and single clips
Mosyris
post Jul 5 2014, 12:42
Post #251





Group: Members
Posts: 3
Joined: 2-July 14
Member No.: 116583



QUOTE
Ensure that you are using audio-only streams (ffmpeg required). There is nothing else that I can suggest.

Thanks, it works better now.

Oh and one more thing, I also started to watch video via your component. Could youtube video window stay same size whole time when I change it once? Everytime I start new clip it resizes to its native size.

This post has been edited by Mosyris: Jul 5 2014, 12:43
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Jul 5 2014, 12:57
Post #252





Group: Members
Posts: 372
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



QUOTE (Mosyris @ Jul 5 2014, 13:42) *
QUOTE
Ensure that you are using audio-only streams (ffmpeg required). There is nothing else that I can suggest.

Thanks, it works better now.

Oh and one more thing, I also started to watch video via your component. Could youtube video window stay same size whole time when I change it once? Everytime I start new clip it resizes to its native size.


Check ''Fix to current''.
Go to the top of the page
+Quote Post
onirwai
post Jul 11 2014, 17:33
Post #253





Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-January 12
Member No.: 96626



Feature Request: Soundcloud support



I don't know if you've considered it yet (I can't find this addressed in this topic) or if it's still feasible.
I used to queue up Soundcloud songs with foo_run and foo_scrap

This post has been edited by onirwai: Jul 11 2014, 17:38
Go to the top of the page
+Quote Post
Mosyris
post Jul 15 2014, 18:11
Post #254





Group: Members
Posts: 3
Joined: 2-July 14
Member No.: 116583



Thanks for help with windows size, its great now. Two more questions: why sometimes when I add a clip into my playlist and try to play it it says "forbidden 403" or "unsuported file format" (when using ffmpeg) it only happens in few clips. Also why when i change "clip title parsing rule" it always comes back to
QUOTE
(?:%artist% - )?%title%(?:\s+[\(\[].+?[\)\]]\s*)?
Often im listening to electronic music so i would like to have "somebody remix" in title but plug just skip s this.
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 15 2014, 22:05
Post #255





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



@onirwai
Component is already quite a big to mix it with other services and eventually it called foo_youtube. So no Soundcloud, Spotify or any other services or sites will be supported within this component.

QUOTE (Mosyris @ Jul 15 2014, 20:11) *
why sometimes when I add a clip into my playlist and try to play it it says "forbidden 403" or "unsuported file format" (when using ffmpeg) it only happens in few clips.

Need more details, I can't say why 'sometimes some clips' don't work. Is it constantly happens on particular clips? Give then clips URLs (espetially for 'unsuported file format' when using ffmpeg). Which ffmpeg version are you using? If you changed some settings in Decoder tab then also provide them. When such problem happens also check Log tab in main component window, it already may have explanation for your case.

QUOTE (Mosyris @ Jul 15 2014, 20:11) *
Also why when i change "clip title parsing rule" it always comes back to
QUOTE
(?:%artist% - )?%title%(?:\s+[\(\[].+?[\)\]]\s*)?
Often im listening to electronic music so i would like to have "somebody remix" in title but plug just skip s this.

It's a bug, noted. Currently clicking on OK does not apply settings if only this rule was changed. So as temporary solution also change some other setting in Decoder tab (Apply button should become active). Also note that regex currently is case-sensitive (will be also fixed).
Go to the top of the page
+Quote Post
Clauu
post Jul 16 2014, 19:46
Post #256





Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-July 14
Member No.: 116715



Hello and thanks for the plugin smile.gif About the 403 error it's back again? Cause i try to play this link https://www.youtube.com/watch?v=GrpHqu_8ihI and
Unable to open item for playback (Forbidden (403)):
"3dydfy://www.youtube.com/watch?v=GrpHqu_8ihI"
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 17 2014, 08:05
Post #257





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



Yep, it's back. Thanks for reporting, working on it.
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 17 2014, 15:11
Post #258





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



For all who has 403 error, check this build: foo_youtube_0.0.20_dev1
If all will be ok after few days will be release.
Go to the top of the page
+Quote Post
Clauu
post Jul 17 2014, 15:26
Post #259





Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-July 14
Member No.: 116715



Thank you, no more 403 beer.gif but what it is happening with this particular error since it keep coming back?
Go to the top of the page
+Quote Post
discopig
post Jul 18 2014, 07:10
Post #260





Group: Members
Posts: 2
Joined: 16-July 14
Member No.: 116708



Awesome plugin! I was looking for something exactly like it.
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Jul 18 2014, 12:45
Post #261





Group: Members
Posts: 372
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



I was have 403 only in few tracks , now it's gone..
Thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 18 2014, 18:27
Post #262





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



New version:
foo_youtube_0.0.20

Changes:
- fixes for clip title parsing rule
- fix for 403 error
Go to the top of the page
+Quote Post
Clauu
post Jul 18 2014, 22:01
Post #263





Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-July 14
Member No.: 116715



Many thanks for the update cool.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
WilB
post Jul 24 2014, 12:56
Post #264





Group: Members
Posts: 309
Joined: 20-July 06
Member No.: 33113



Unfortunately the "Unable to open item for playback (Forbidden (403)" issue has returned for me again. I am using v0.0.20. Yesterday all tracks played fine. Today most tracks give the error. I hope you can fix it. Once again thanks for all your hard work on this plug-in which is much appreciated

This post has been edited by WilB: Jul 24 2014, 13:06
Go to the top of the page
+Quote Post
Clauu
post Jul 24 2014, 15:37
Post #265





Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-July 14
Member No.: 116715



Yep.. unfortunately it's back again
Unable to open item for playback (3dydfy: Server error (code #403)):
"3dydfy://www.youtube.com/watch?v=SYM-RJwSGQ8"

This post has been edited by Clauu: Jul 24 2014, 15:37
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 25 2014, 09:12
Post #266





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



Ok, working on it. Btw, better to threat this as an attribute of this component: periodically it just stops to work because of changes on Youtube. So no need to thank but don't forget to notify.
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Jul 25 2014, 11:49
Post #267





Group: Members
Posts: 372
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



QUOTE (3dyd @ Jul 25 2014, 10:12) *
Ok, working on it. Btw, better to threat this as an attribute of this component: periodically it just stops to work because of changes on Youtube. So no need to thank but don't forget to notify.


It would be good, if we can send notify for error 403 trough component, or that component do this automaticaly(if number of errors 403 is high to analyze that URL's and send info)...

This post has been edited by mire777: Jul 25 2014, 11:50
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 25 2014, 23:24
Post #268





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



Collecting something in background and sending automatically imho is not good. But centralize notifications in one place (so others will see that problem already known) and possibility for quick and simple notification (to decrease fixing time) is a good idea.
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 25 2014, 23:28
Post #269





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



New version:
foo_youtube_0.0.21

Changelog:
- no subtitles preloading at video opening. Instead of downloading all subtitles at opening now particular subtitle downloads at the time when it was selected
- possibility to use synced lyrics as video subtitles. Placed in Subtitles popup of video context menu. Uses synced lyrics from Lyric Show 3, works only if there used default search pattern and lyrics are saving to configuration folder. Becomes enabled only if appropriate lyrics exist in the folder (checks every time when video context menu shows)
- problem reporting through Help menu. For centralization of the reports and problem solving status. Known issues will be also shown there
- removed 'show menu item <...>' options from Advanced preferences
Go to the top of the page
+Quote Post
Clauu
post Jul 27 2014, 00:56
Post #270





Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-July 14
Member No.: 116715



Big thanks for the update smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
WilB
post Jul 27 2014, 22:36
Post #271





Group: Members
Posts: 309
Joined: 20-July 06
Member No.: 33113



Just to confirm that I have not had any 403s with version 0.0.21.
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Jul 28 2014, 11:26
Post #272





Group: Members
Posts: 372
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



Unable to open item for playback (DNS error : could not resolve "r18---sn-c0q7ln7k.googlevideo.com"):
"3dydfy://www.youtube.com/watch?fb2k_title=Jack%20in%20The%20Box&3dydfy_alt_length=144&fb2k_artist=Jessica%20Sutta&v=8ZYCoKUVvE8"

what this error mean?
Go to the top of the page
+Quote Post
3dyd
post Jul 28 2014, 21:17
Post #273





Group: Members
Posts: 107
Joined: 21-January 14
Member No.: 114156



DNS error relates to Internet connection, not to Youtube or this component. I.e. probably you had some temporary problem with your Internet connection or it was on server side.
Go to the top of the page
+Quote Post
mire777
post Jul 29 2014, 02:17
Post #274





Group: Members
Posts: 372
Joined: 9-June 12
Member No.: 100550



QUOTE (3dyd @ Jul 28 2014, 22:17) *
DNS error relates to Internet connection, not to Youtube or this component. I.e. probably you had some temporary problem with your Internet connection or it was on server side.


thank's, problem is gone by itself after 10 min..
Go to the top of the page
+Quote Post
Bratman
post Jul 31 2014, 15:05
Post #275





Group: Members
Posts: 99
Joined: 30-June 12
From: England
Member No.: 101088



This component is sick! 3dyd you great great man!
Just one thing, some videos don't start video playback I get this error.

Can't start playback
Loading a file: Unspecified error

Does it just not work with every video?
Go to the top of the page
+Quote Post

15 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2014 - 13:55