IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Hotkeys from Logitech mouse Setpoint, are lost if fb2k window is active
balauser
post Oct 14 2012, 08:45
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-October 12
Member No.: 103843



Hello! I admit that this is most likely not a foobar problem, but maybe someone here had this issue..

I got used to control the foobar playback by tilting the logitech mouse wheel left and right.
The only working method for this that I found is to bind a "Keystroke" to this tilt in Logitech Setpoint, Ctrl-Alt-X for example. And after that set a global hotkey Ctrl-Alt-X as pause.

It was working ok before I moved to windows 8. In here it is still working fine "globally" when fb2k is in background. But when fb window is active - it is not working, Setpoint's keystroke is lost somewhere.

I'd blame setpoint or windows 8 first, but I tested those "keystrokes" in notepad active window - and they are working there, something different with foobar window.
Any ideas?
P.S. ..or maybe there is an easier way to do what I want?

Thanks!

Go to the top of the page
+Quote Post
Emerelle
post Oct 14 2012, 08:55
Post #2





Group: Members
Posts: 142
Joined: 3-November 11
Member No.: 94918



You could get a tool called StrokeIt, mouse gestures for any application working with all mice.
Go to the top of the page
+Quote Post
balauser
post Oct 14 2012, 11:44
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-October 12
Member No.: 103843



QUOTE (Emerelle @ Oct 14 2012, 08:55) *
You could get a tool called StrokeIt, mouse gestures for any application working with all mice.

Yes, seems good but it supports only LMB and RMB..
Go to the top of the page
+Quote Post
Emerelle
post Oct 14 2012, 13:56
Post #4





Group: Members
Posts: 142
Joined: 3-November 11
Member No.: 94918



And you can bind any sort of shortcut to those 40+ gestures, they are the point, not the mouse buttons themselves. It works flawlessly with many gestures for foobar2000 and my logitech g700.
Go to the top of the page
+Quote Post
garbanzo.bean
post Jan 15 2013, 01:29
Post #5





Group: Members
Posts: 261
Joined: 25-September 08
Member No.: 58627



Old thread but no resolution. I'm having the same problem - foobar does not allow my logitech keyboard or mouse to send hotkeys when the window is active (in Windows 8). Why?
Go to the top of the page
+Quote Post
garbanzo.bean
post Jan 18 2013, 04:02
Post #6





Group: Members
Posts: 261
Joined: 25-September 08
Member No.: 58627



Solved it - foobar2000 was running as administrator. Uncheck that box in properties and hotkeys work once again smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 23:41