IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 13 14 15 16 >  
Reply to this topicStart new topic
foobar2000 DeskBand Controls, Windows deskband (taskbar toolbar) for controlling foobar2000
Se7enex
post Jun 29 2014, 08:24
Post #351





Group: Members
Posts: 2
Joined: 29-June 14
Member No.: 116554



QUOTE (SakreD @ Jun 27 2014, 22:34) *
QUOTE (aeidein @ May 20 2014, 08:46) *
I love the new update!

<Removed Image>

  • Is it possible to set an "A" (transparency) value for the background colors? If not, no worries smile.gif
  • I noticed that after hitting "Apply", the selection jumps to the first item in the list in the left panel.
  • Any chance of getting vertical trackbars (volume bar, in particular)?


Thanks for your work, it's amazing!


I liked your setup so much I changed it to a more compact version to fit my small taskbar ;D

http://pastebin.com/PDb6v25J


With seperate Artist/Album:
http://pastebin.com/c0LiveBB



Could I get a copy of that? Perhaps (just maybe) the default layout of this extension to fit win8 small icon taskbar? If not just give me a copy of what you got now please...Thanks!!! beer.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
SakreD
post Jun 29 2014, 14:43
Post #352





Group: Members
Posts: 3
Joined: 27-June 14
Member No.: 116541



QUOTE (Se7enex @ Jun 29 2014, 02:24) *
QUOTE (SakreD @ Jun 27 2014, 22:34) *
QUOTE (aeidein @ May 20 2014, 08:46) *
I love the new update!

<Removed Image>

  • Is it possible to set an "A" (transparency) value for the background colors? If not, no worries smile.gif
  • I noticed that after hitting "Apply", the selection jumps to the first item in the list in the left panel.
  • Any chance of getting vertical trackbars (volume bar, in particular)?


Thanks for your work, it's amazing!


I liked your setup so much I changed it to a more compact version to fit my small taskbar ;D

http://pastebin.com/PDb6v25J


With seperate Artist/Album:
http://pastebin.com/c0LiveBB



Could I get a copy of that? Perhaps (just maybe) the default layout of this extension to fit win8 small icon taskbar? If not just give me a copy of what you got now please...Thanks!!! beer.gif


lol its there.. look at the pastebin links tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Se7enex
post Jun 29 2014, 18:48
Post #353





Group: Members
Posts: 2
Joined: 29-June 14
Member No.: 116554



[size="6"][/size]
QUOTE (SakreD @ Jun 29 2014, 14:43) *
QUOTE (Se7enex @ Jun 29 2014, 02:24) *
QUOTE (SakreD @ Jun 27 2014, 22:34) *
QUOTE (aeidein @ May 20 2014, 08:46) *
I love the new update!

<Removed Image>

  • Is it possible to set an "A" (transparency) value for the background colors? If not, no worries smile.gif
  • I noticed that after hitting "Apply", the selection jumps to the first item in the list in the left panel.
  • Any chance of getting vertical trackbars (volume bar, in particular)?


Thanks for your work, it's amazing!


I liked your setup so much I changed it to a more compact version to fit my small taskbar ;D

http://pastebin.com/PDb6v25J


With seperate Artist/Album:
http://pastebin.com/c0LiveBB



Could I get a copy of that? Perhaps (just maybe) the default layout of this extension to fit win8 small icon taskbar? If not just give me a copy of what you got now please...Thanks!!! beer.gif


lol its there.. look at the pastebin links tongue.gif


O-oh.... sweat.gif

WELL THANKS!

Could you make a version where the next backwards and pause button are visible? THANKS biggrin.gif

This post has been edited by Se7enex: Jun 29 2014, 19:25
Go to the top of the page
+Quote Post
NiteiaTt
post Jul 2 2014, 21:43
Post #354





Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-July 14
Member No.: 116581



Hey, awesome plugin you made, man.
I have a problem, though.
It throws me an Operation not Supported exception when I try to open the deskband settings
Here's the exception text, in case you need it
http://pastebin.com/bWF64y42
I'm using W8.1

I works like a charm otherwise! Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
Liknus
post Jul 15 2014, 15:05
Post #355





Group: Members
Posts: 3
Joined: 20-May 14
Member No.: 116150



QUOTE (aeidein @ May 21 2014, 18:48) *

Thanks! wink.gif May I ask you how do I 'put' those settings directly? I have not seen any 'import settings' feature.. wink.gif


I tried to change DuckDuckGo as search engine over Google (right click - search in internet) but I am missing something, since it pops me up the main page of DuckDuckGo instead than the page with the results of the search.
The URL I am currently using in the 'General' tab of settings is the following:
CODE
http://duckduckgo.com/?q=search&kp=-1&kl=us-en

What am I mistaking?
Thanks
L.
wink.gif

This post has been edited by Liknus: Jul 15 2014, 15:12
Go to the top of the page
+Quote Post
NokTham
post Jul 16 2014, 23:28
Post #356





Group: Members
Posts: 37
Joined: 19-February 12
From: Portugal
Member No.: 97252



QUOTE (Liknus @ Jul 15 2014, 15:05) *
QUOTE (aeidein @ May 21 2014, 18:48) *

Thanks! wink.gif May I ask you how do I 'put' those settings directly? I have not seen any 'import settings' feature.. wink.gif


I tried to change DuckDuckGo as search engine over Google (right click - search in internet) but I am missing something, since it pops me up the main page of DuckDuckGo instead than the page with the results of the search.
The URL I am currently using in the 'General' tab of settings is the following:
CODE
http://duckduckgo.com/?q=search&kp=-1&kl=us-en

What am I mistaking?
Thanks
L.
wink.gif


CODE
https://duckduckgo.com/?q=%q%&kp=-1&kl=us-en




This post has been edited by NokTham: Jul 16 2014, 23:29
Go to the top of the page
+Quote Post
eLmaxx
post Jul 17 2014, 12:35
Post #357





Group: Members
Posts: 3
Joined: 4-September 12
Member No.: 102882



I've been working around with this plugin and really love it. The only thing is I can't get the ratings to display. crying.gif This is what I have:
CODE
$replace($pad($repeat(★,%rating%), 5,.),., )

Replacing %rating% with a number gives me the result I'm looking for, but it doesn't seem the pick up the rating tag. Works fine when I use %rating mm%, which is only listed in some of my tracks.
I'm using Windows 7 x64.
Thanks for your great work already.

HA! I discovered that using the DUI the rating also wasn't displayed which lead me on a new track resulting in the following code:
CODE
$replace($pad($repeat($char(9733),$meta(rating)), 5,.),., )

Bye now rolleyes.gif

This post has been edited by eLmaxx: Jul 17 2014, 13:13
Go to the top of the page
+Quote Post
Daeron
post Jul 17 2014, 14:48
Post #358





Group: Members
Posts: 454
Joined: 9-October 08
Member No.: 59818



Chances are you have the Playback Statistics component installed, which messes with %rating% as documented in the link below. Solution is to use $meta(rating) instead.

http://wiki.hydrogenaud.io/index.php?title...es_of_confusion

This post has been edited by Daeron: Jul 17 2014, 14:49
Go to the top of the page
+Quote Post
JogibaerNr1
post Jul 25 2014, 10:02
Post #359





Group: Members
Posts: 1
Joined: 14-June 14
Member No.: 116406



Just want to say a big THANK YOU for this great component eldarien! biggrin.gif wub.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
alkasar
post Aug 14 2014, 14:47
Post #360





Group: Members
Posts: 73
Joined: 14-November 06
Member No.: 37575



This component does exactly what I was looking for smile.gif Thanks for your work and support eldarien.

almost missed it as it is not listed on the main foobar components page.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sunrays
post Aug 15 2014, 17:42
Post #361





Group: Members
Posts: 25
Joined: 31-December 13
Member No.: 113678



Very
Awesome
Component

Thank You

happy.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
defozio
post Aug 15 2014, 19:47
Post #362





Group: Members
Posts: 1
Joined: 15-August 14
Member No.: 116990



Hey, I'm wondering if this already exists or if it is a possible feature to add somehow? It would be cool to be able to get a tool tip of the artist and song title when you mouse over the controls. I attached a photo of my profile and the config file if anyone wants to use it. biggrin.gif



CODE
{
"General": {
"BandSize": 50,
"TextScrollSpeed": 300,
"DrawControlsOutline": false,
"HideIfNotPlaying": false,
"HideIfFoobar2000IsNotRunning": true,
"FloatingMode": false,
"InternetSearchFormat": "$if(%artist%,%artist%' - ')%title% 'lyrics'",
"InternetSearchUrl": "https://www.google.com/search?q=%q%"
},
"FloatingWindow": {
"Opacity": 1.0,
"Color": "#00FFFFFF",
"X": 0,
"Y": 0,
"Width": 155,
"Height": 50,
"BackgroundImage": null,
"UseBackgroundImage": false,
"UseTransparencyKey": false,
"StretchBackgroundImage": false
},
"TextBlocks": [
{
"Name": "Primary Text",
"Format": "%title%",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 9.0,
"Italic": false,
"Bold": false,
"FontColor": "#FFFFFFFF",
"X": 90,
"Y": 5,
"Width": 165,
"Height": 16,
"Scroll": true,
"AlignToRight": true,
"Visible": false,
"StoppedText": ""
}
],
"Buttons": [
{
"Kind": 0,
"X": 145,
"Y": 23,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Stop.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 1,
"X": 15,
"Y": 13,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Play.ico",
"AdditionalIconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Pause.ico",
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 2,
"X": 0,
"Y": 13,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Prev.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 3,
"X": 30,
"Y": 13,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Next.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 5,
"X": 155,
"Y": 23,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\StopAfterCurrentOff.ico",
"AdditionalIconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\StopAfterCurrentOn.ico",
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 4,
"X": 98,
"Y": 4,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Matt\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Random.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
}
],
"Trackbars": [
{
"Kind": 0,
"X": 50,
"Y": 28,
"Width": 115,
"Height": 6,
"Color": "#FFFFFFFF",
"BackgroundColor": "#00000000",
"UseBackgroundColor": false,
"Visible": false,
"HideBorders": false
},
{
"Kind": 1,
"X": 150,
"Y": 25,
"Width": 40,
"Height": 6,
"Color": "#FFFFFFFF",
"BackgroundColor": "#00000000",
"UseBackgroundColor": false,
"Visible": false,
"HideBorders": false
}
],
"AlbumArt": {
"X": 10,
"Y": 2,
"Width": 36,
"Height": 36,
"Visible": false,
"StubImagePath": null,
"DoNotShowStubImage": false,
"PreserveAspectRatio": false
}
}


This post has been edited by Frank Bicking: Aug 15 2014, 19:54
Reason for edit: Codeboxed.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sunrays
post Aug 15 2014, 21:30
Post #363





Group: Members
Posts: 25
Joined: 31-December 13
Member No.: 113678



+1 for tooltip option

here's mine btw:

Go to the top of the page
+Quote Post
Sunrays
post Aug 21 2014, 16:49
Post #364





Group: Members
Posts: 25
Joined: 31-December 13
Member No.: 113678





How to place the player on left side of this "U>>" shortcut?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Aug 22 2014, 11:32
Post #365





Group: Members
Posts: 4896
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



right click the task bar to unlock. then drag/drop to re-arrange. you can then lock the task bar again.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sunrays
post Aug 22 2014, 15:25
Post #366





Group: Members
Posts: 25
Joined: 31-December 13
Member No.: 113678



QUOTE (marc2003 @ Aug 22 2014, 12:32) *
right click the task bar to unlock. then drag/drop to re-arrange. you can then lock the task bar again.



Not working, i can drag the shortcut to the left but not to the right side of the player...
Go to the top of the page
+Quote Post
bew78
post Sep 6 2014, 19:00
Post #367





Group: Members
Posts: 2
Joined: 4-September 14
Member No.: 117173



Hello !

First of all, thank's for this plugin, it's awesome !

My player look like this :

(all text fields are scrollable if needed !)

Here is the CODE :

CODE
{
"General": {
"BandSize": 300,
"TextScrollSpeed": 200,
"DrawControlsOutline": false,
"HideIfNotPlaying": false,
"HideIfFoobar2000IsNotRunning": true,
"FloatingMode": false,
"InternetSearchFormat": "$if(%artist%,%artist%' - ')%title%",
"InternetSearchUrl": "https://www.google.com/search?q=%q%"
},
"FloatingWindow": {
"Opacity": 1.0,
"Color": "#FFFFA500",
"X": 954,
"Y": 293,
"Width": 250,
"Height": 40,
"BackgroundImage": null,
"UseBackgroundImage": false,
"UseTransparencyKey": false,
"StretchBackgroundImage": false
},
"TextBlocks": [
{
"Name": "Musik Title",
"Format": "%title%",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 10.0,
"Italic": false,
"Bold": true,
"FontColor": "#FFFFFFFF",
"X": 112,
"Y": 2,
"Width": 139,
"Height": 16,
"Scroll": true,
"AlignToRight": false,
"Visible": true,
"StoppedText": "## No music playing ##"
},
{
"Name": "Musik Artist",
"Format": "$abbr(%artist% , 70)",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 9.0,
"Italic": false,
"Bold": false,
"FontColor": "#FFFFFFFF",
"X": 0,
"Y": 4,
"Width": 70,
"Height": 15,
"Scroll": true,
"AlignToRight": true,
"Visible": true,
"StoppedText": ""
},
{
"Name": "Playback Time",
"Format": "%playback_time%",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 8.0,
"Italic": true,
"Bold": false,
"FontColor": "#FFD3D3D3",
"X": 112,
"Y": 22,
"Width": 30,
"Height": 12,
"Scroll": true,
"AlignToRight": true,
"Visible": true,
"StoppedText": "--:--"
},
{
"Name": "Musik Genre",
"Format": "$abbr(%genre% , 70)",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 8.0,
"Italic": false,
"Bold": false,
"FontColor": "#FFD3D3D3",
"X": 0,
"Y": 20,
"Width": 70,
"Height": 14,
"Scroll": true,
"AlignToRight": true,
"Visible": true,
"StoppedText": null
},
{
"Name": "Musik Length",
"Format": "%length%",
"FontName": "Segoe UI",
"FontSize": 8.0,
"Italic": false,
"Bold": false,
"FontColor": "#FFD3D3D3",
"X": 270,
"Y": 22,
"Width": 30,
"Height": 12,
"Scroll": false,
"AlignToRight": false,
"Visible": true,
"StoppedText": "--:--"
}
],
"Buttons": [
{
"Kind": 0,
"X": 90,
"Y": 4,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Stop.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#FF696969"
},
{
"Kind": 1,
"X": 268,
"Y": 2,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Play.ico",
"AdditionalIconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Pause.ico",
"ColorizeColor": "#FFFFA500"
},
{
"Kind": 2,
"X": 252,
"Y": 2,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Prev.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#FFFFFFFF"
},
{
"Kind": 3,
"X": 284,
"Y": 2,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": true,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Next.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#FFFFFFFF"
},
{
"Kind": 5,
"X": 0,
"Y": 0,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\StopAfterCurrentOff.ico",
"AdditionalIconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\StopAfterCurrentOn.ico",
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
},
{
"Kind": 4,
"X": 0,
"Y": 0,
"Width": 16,
"Height": 16,
"Visible": false,
"IconPath": "C:\\Users\\Benoit\\AppData\\Roaming\\DeskbandControls\\Icons\\Random.ico",
"AdditionalIconPath": null,
"ColorizeColor": "#00FFFFFF"
}
],
"Trackbars": [
{
"Kind": 0,
"X": 145,
"Y": 27,
"Width": 122,
"Height": 4,
"Color": "#FF696969",
"BackgroundColor": "#00FFFFFF",
"UseBackgroundColor": false,
"Visible": true,
"HideBorders": true
},
{
"Kind": 1,
"X": 190,
"Y": 25,
"Width": 60,
"Height": 6,
"Color": "#FFFFFFFF",
"BackgroundColor": "#00000000",
"UseBackgroundColor": false,
"Visible": false,
"HideBorders": false
}
],
"AlbumArt": {
"X": 73,
"Y": 2,
"Width": 37,
"Height": 37,
"Visible": true,
"StubImagePath": null,
"DoNotShowStubImage": false,
"PreserveAspectRatio": false
}
}



I have some suggestions to submit to you :
#> The mouse hover variable.. When the mouse is hovering the player, the variable %is_mouse_hover% is set to 1 (or something else (the hovering element name ?)), and not set otherwise...

#> The possibility to have reactive properties (on events, mouse hovering for example).
Some example properties :
- Positions X-Y (with if possible a menu for possible transitions between positions)
- Italic, Bold
- Scroll Text
- Visible
for example I can do this for the "visible" property: $if(%is_mouse_hover%, true, false)
with this I can make an element, visible when the mouse is hovering the player !
and if the %is_mouse_hover% contains the hovering element name (as suggested before), we could make an element visible only when the mouse is hovering a specific element !! So powerful ! wink.gif

#> When there is several element at the same place, there is always one over the second... Maybe add a property for each element, so we can decide the depth of elements... (not clear, I know...)


#> Correct the bug : when we hit "Apply", the selected element jump to the first element..


#> New UI :
See my dropbox folder, with 3 pictures here : https://www.dropbox.com/sh/ovehbpusmafhjtg/...yrktAeviqa?dl=0

#> The possibility to give absolute values to elements (and not relative to the X-Y position of the element)


#> The possibility to change the default separator of text when "Scroll Text" is enable..


#> The possibility to select multiple elements (with the Ctrl key pressed), then have a "Move" button to move (up, down, left, right) all selected elements in a direction for 1-2 or a variable amount of pixel !


} Bug, Foobar2000 crashed because of your component (It has happened several times) :
} http://help.foobar2000.org/problem/bd22003...a8830af9fb43cb9
}
} I have the foobar remote controller on my android phone. And when I change the volume on the phone, it goes to the component foo_httpcontrol on the computer (through the wifi), and then Foobar2000 chash...
}
} Can you fix this ?


If you need icons (for actions), I have a database of ~25.000 icon (took from the Android OS) ! wink.gif

I have others ideas if you want wink.gif

If you have any questions, don't hesitate !

This post has been edited by bew78: Sep 6 2014, 19:10
Go to the top of the page
+Quote Post
eldarien
post Sep 6 2014, 20:37
Post #368





Group: Developer
Posts: 104
Joined: 27-January 10
From: Ukraine
Member No.: 77603



Hi bew78!
Nice ideas, thank you!
Can't promise now, but I definitely save them for later development smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
bew78
post Sep 7 2014, 09:51
Post #369





Group: Members
Posts: 2
Joined: 4-September 14
Member No.: 117173



With pleasure !
I love trying to find things to improve the apps/programs i use wink.gif

If you need any help for the developpment, I can maybe help ! (I didn't do lot of programming, but I know how to wink.gif )

QUOTE (bew78 @ Sep 6 2014, 20:00) *
} Bug, Foobar2000 crashed because of your component (It has happened several times) :
} http://help.foobar2000.org/problem/bd22003...a8830af9fb43cb9
}
} I have the foobar remote controller on my android phone. And when I change the volume on the phone, it goes to the component foo_httpcontrol on the computer (through the wifi), and then Foobar2000 chash...
}
} Can you fix this ?

Do you have any ideas for this ?

This post has been edited by bew78: Sep 7 2014, 09:53
Go to the top of the page
+Quote Post
NokTham
post Sep 25 2014, 14:57
Post #370





Group: Members
Posts: 37
Joined: 19-February 12
From: Portugal
Member No.: 97252



Afternoon all, I got this weird bug with Windows 8.1, if I run f2k as an administrator, the deskband says stopped all the time (with f2k playing songs), but the rest is working properly, volume and track length, any got this issue?
Go to the top of the page
+Quote Post
Mangix
post Sep 26 2014, 20:42
Post #371





Group: Members
Posts: 591
Joined: 26-February 06
Member No.: 28077



I managed to make deskband crash explorer in a loop while playing a certain album. I can provide a sample if needed. I suspect it's the albumart.
Go to the top of the page
+Quote Post
eldarien
post Sep 28 2014, 18:27
Post #372





Group: Developer
Posts: 104
Joined: 27-January 10
From: Ukraine
Member No.: 77603



NokTham - I'll see what I can do.

QUOTE (Mangix @ Sep 26 2014, 21:42) *
I can provide a sample if needed.

Please do.

Go to the top of the page
+Quote Post
Mangix
post Sep 29 2014, 03:30
Post #373





Group: Members
Posts: 591
Joined: 26-February 06
Member No.: 28077



https://drive.google.com/open?id=0B42nYzOgI...&authuser=0
Go to the top of the page
+Quote Post
ultro
post Oct 1 2014, 01:24
Post #374





Group: Members
Posts: 1
Joined: 1-October 14
Member No.: 117413



QUOTE
QUOTE (shadowsteve @ Dec 10 2013, 12:05) *
Win7 64bit with taskbar set to hide automatically, deskband controls 1.0.1 blocks the reappearing of the taskbar if you try to make it reappear where deskband controls is on it.

I see that, but have no idea how to fix for now. Will try though.


I have that too, in Windows 8.1. Exact samething.

Also when i right-click DBcontrols on taskbar for configuring it crashes and doesn't show prefs.

Using 1.1.

This post has been edited by ultro: Oct 1 2014, 01:25
Go to the top of the page
+Quote Post
eldarien
post Oct 2 2014, 20:49
Post #375





Group: Developer
Posts: 104
Joined: 27-January 10
From: Ukraine
Member No.: 77603



NokTham - I have investigated your issue. This is happening because explorer process (taskbar) is still running under non-admin user account and foobar is in admin account. Thus explorer process does not have enough permissions to send messages to elevated foobar process (and that is why buttons and other commands does not work), but foobar process still can send messages to explorer process. This can not be fixed as it is windows security rules.
Go to the top of the page
+Quote Post

16 Pages V  « < 13 14 15 16 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2014 - 03:05